Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 215
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,545

Etiketler
Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

ön tamponun şekli haricinde içimize sinmeyen bir durum olmadı.. Mercedes G için ben misyonumu tamamladım.. başka projelerde buluşmak dileğiyle..

151120111383.jpg

151120111382.jpg

151120111380.jpg

151120111379.jpg

151120111378.jpg

151120111377.jpg

Muhteşem duruşu var..

sadece tamponlar daha iyi olabilirdi...

Elinize sağlık Göktuğ bey.
Ben misyonumu tamamladım diyerek tampon ve kaya kaydırıcı tasarımlarını yeni sahibine mi bırakıyorsunuz? Proje bitince satmayı düşünüyordunuz sanırım.

İatros' Alıntı:
Elinize sağlık Göktuğ bey.
Ben misyonumu tamamladım diyerek tampon ve kaya kaydırıcı tasarımlarını yeni sahibine mi bırakıyorsunuz? Proje bitince satmayı düşünüyordunuz sanırım.

araç zaten benim değildi. aldım sattım karışık durumlar var.. ben bile çözemedim.. Şu an bu araç Gaziantepte satılabilinir sanıyorum.. Bize maliyeti 22 bin civarında. Sonu ne olur bilemem ;D

Evet nihayet proje artık tamam... Çamurluklar ve bagaj gayet güzel oldu...Sizinde belirttiğiniz gibi,, ön tampon daha iyi olabilirdi...Artık onuda alan arkadaş halleder heralde...Fotolar için teşekkürler...İyi günler iyi çalışmalar...

Hayırlı ugurlıu olsun guzel olmuş araç, son foto dakı arkadakı land dın rol bar da guzel duruyor

ali fuat yongacı' Alıntı:
Evet nihayet proje artık tamam... Çamurluklar ve bagaj gayet güzel oldu...Sizinde belirttiğiniz gibi,, ön tampon daha iyi olabilirdi...Artık onuda alan arkadaş halleder heralde...Fotolar için teşekkürler...İyi günler iyi çalışmalar...

teşekkürler. ön tampona sis farı için delik açıp iki tarafına bullbar tarzı demir yapacaktık. yaparız ama araç hala elimizde ..

DR.ÖZHAN' Alıntı:
Hayırlı ugurlıu olsun guzel olmuş araç, son foto dakı arkadakı land dın rol bar da guzel duruyor

landı ben almıştım .. şantiyeye verip elde ayakta kullanacaktık. 2 gün sonra iade ettik. 2,5 düz dizel. ama hiç gitmiyor ve o kadar büyük olmasına rağmen içi çok dar. bu ingilizler iç dizaynı yaparken ne içmişlerse artık, ortaya çıkan kokpit feci ;D

jeep' Alıntı:
araç zaten benim değildi. aldım sattım karışık durumlar var.. ben bile çözemedim.. Şu an bu araç Gaziantepte satılabilinir sanıyorum.. Bize maliyeti 22 bin civarında. Sonu ne olur bilemem ;D

Bu proje 3 yıl sonra olsaydı "araç tamamlanınca satılacak" dediğinizde gözü kapalı talip olurdum :smiley: Neyse, Allah sahibine bağışlasın diyelim :smiley:

landı ben almıştım .. şantiyeye verip elde ayakta kullanacaktık. 2 gün sonra iade ettik. 2,5 düz dizel. ama hiç gitmiyor ve o kadar büyük olmasına rağmen içi çok dar. bu ingilizler iç dizaynı yaparken ne içmişlerse artık, ortaya çıkan kokpit feci ;D
[/quote]

;D sağlam içmişler bende göyüslügü degiştirmekle ugraşıyorum.

DR.ÖZHAN' Alıntı:

;D sağlam içmişler bende göyüslügü degiştirmekle ugraşıyorum.

ama şasi ve alttakım sağlam ..

harika, harika, harika !!!

ellerinize saglik. gecerkten super olmus...

jantlar super, lastikler super.... jantlar hakkinda bilgi icin de ayrica tskrlr..

yaylar hangi mercedes'den alindi goktug kardes?avrupa'da bir cok G'ci nissan patrol yay'i da kullaniyormus.

cok ozur dilerim ama on tamponu hic begenmedim, sorry...!!! warn tarzi bumper daha guzel olacakti diye dusunurdum.

lastikler motorun torkunu aliyor... bunun cozumu uygun sanziman takmak. ;) tek care o.

tekrar tebrik ederim. arac kirmizi olsaydi ben G'yi bir calmis diyecektim :D

huseyin

2009-HAMANN-Mercedes-Benz-G55-AMG-Rear-Picture-588x501.jpg

2009-Mercedes-Benz-G-55-AMG-Front-1280x960.jpg

hus55' Alıntı:
harika, harika, harika !!!

ellerinize saglik. gecerkten super olmus...

jantlar super, lastikler super.... jantlar hakkinda bilgi icin de ayrica tskrlr..

yaylar hangi mercedes'den alindi goktug kardes?avrupa'da bir cok G'ci nissan patrol yay'i da kullaniyormus.

cok ozur dilerim ama on tamponu hic begenmedim, sorry...!!! warn tarzi bumper daha guzel olacakti diye dusunurdum.

lastikler motorun torkunu aliyor... bunun cozumu uygun sanziman takmak. ;) tek care o.

tekrar tebrik ederim. arac kirmizi olsaydi ben G'yi bir calmis diyecektim :D

huseyin

şimdi G yi başka bir arkadaş aldı gibi.. Mercedesin uygun bir motorunu arıyorlar. V8 gibi.. ön tampon u makyajlarız.. en uygun motor ne olabilir.

ne bileyim. ben duydum ki arac motoru neyse aynisi olmasi lazim. mesela 300 ise 300 , 230 ise yine 230. yili fark etmezmis. belki ben yanlis duydum, belki olay dizel ise tekrar dizel benzin ise tekrar benzin.

her konu da EN IYI MOTOR 606A !! hem guclu, hem saglam, hemde ekonomik sayilir... V8 ben kullandim, inanilmaz guc var, dehset yani :eek: ama oyle benzin yakiyor,petrol istasyonun yoksa yandin. sebebi ise
31-31" lastik kullanirsan devir cok yuksek. 37 lastik le cok daha iyi olur. ama BENZIN MAF EDER ADAMI... 606a ise super , turbo ve pompa modifiye yaparsan rahatlikla 300 ps'e cikar. dizel motor off road agirlikli arazi araci icin her zaman daha iyi olur...kim ne derse desin.

eger 230 motor yerine yine 230 motor takma mecburiyeti varsa en iyi opsiyon 2.3-16v cok iyi olur. 180 ps sanirim.

ha,,, iyi makinistin varsa 230 kompressor motor takabilin. o da iyi motor, montesi biraz daha zahmetli.

[aslinda o motora turbo takilsa, performans filtre, snorkel, 61'lik eksoz ile guzel guc elde edilebilir ;) o motora birde askeri sanziman takdimin,,,,peeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!]

tekrardan sakin tamponlar icin yourumlarimdan alinmayin. arac guzel olunca tam guzel olmayan seyler daha cok goze batar !

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON KONULAR

Geri