Garip Ve Güçlü 2019

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,367
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 152,033

Etiketler
Güçlü'm ve ben okulda... 7452e53d6e8ac33a9684051a3e0daa4c

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Hocam bencede sn bartek in uyarılarını dikkate alın kışın hele eksi derecelerde jeneratörü çalıştırmakta çok zorlanabilirsiniz akününüz sizin hesap ettiğiniz amperleri tutamayabilir ya ekstrem bir uyku tulumu bulundurup geceyi kurtarırsınız yada yardım çağırmak zorunda kalırsınız. Allah korusun başımın çaresine bakıcam diye uğraşırken hipotermiye girersiniz.
 

Jenaratörü de acil durumlarda 3 saat çalıştırabileceğimi düşünüyorum. Bu akülere 45A şarj olması anlamına gelir ki bu da bir geceyi çıkartır tahminimce.
Ama tabii sabit elektriği de bulmaya çalışabiliriz.
Okuldan asla alamam ama başka birinden almam mümkün olabilir belki. Tabii bu karavanın da o kişinin yerinde duracağı anlamına gelir. Belki benzincilerle anlaşmanın bir yolunu bulurum.

Karavana bir tane sayaç koyup okuldan elektrik alabilirsiniz her ay harcadığınız elektrik miktarı kadar okula bağış yaparsınız buna sorun çıkarmazlar herhalde
 




Devlet birine 40krş fazla ödese bunun için 5tl harcar, o 40 kuruşu geri alır. Devletin elektriğini özel işimde kullanamam. Kullanırsam zaten kıymete biner. Hemen söz laf olur.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Son düzenleme:


Bugün tayinimin çıktığını zannettiğim Karagedik köyünü gezdim. Güzel bir köy. Belki köyde bir köy evi kiralık bulabilirim. Bahçeli bir ev olursa karavanımı da bahçesine koyarım. Köyde karavanla konaklamaya uygun yerler de var.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 






Arkadaşlar,
Bu ilgi alanına birçok hizmette bulunduk. Umarım daha da bulunmaya devam edeceğiz. Bizim sadece sevdiğimiz için yaptığımız her şey helal olsun ve iyi ki de yapmışız.
 






Karavanda yapılacak en güzel şeylerden birisi okumaktır.
Bir kere başladın mı çok keyiflidir ve çok az enerji tüketir.
İyi zaman geçirmenin güzel bir yoludur.
Ben de karavanda yaşamayı düşünen birisi olarak,
Karavanımda sıklıkla okuyacağım günlere hazırlanıyorum.
Bunun için kişisel kütüphanem devrede,
Devletin sağlamış olduğu Kütüphane hizmetlerinden de faydalanıyorum.
Ee zaten yetiyor da...
Selamlar herkese,
Bol kitaplı akşamlar...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,457
Mesajlar
1,518,160
Kayıtlı Üye Sayımız
172,110
Kaydolan Son Üyemiz
Bukrek

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst