Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar,
Bugün de emek dolu bir çalışma günü ardından evdeyiz.
Şimdi Faruk Haksal ile hasbihal edeceğiz biraz.
Bu haftasonu Ulaşan otel'de Türkiye Kamp Karavan Derneği etkinliğimiz var.
Bizimle beraber olmak isteyen herkesi de kampımıza bekleriz.
Kampçıyız biz arkadaşlar...
Özgürüz...
Evimde mutluyum ama benim bir de karavanım var. Evin eksikleri, karavanın eksikleri derken, o buluşma senin bu etkinlik benim derken hayat böyle geçip gidiyor. Hayatımda bu etkinliklerim nedeniyle olan tüm insanlara da saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. İyi ki kampçı ve karavancıyım. Bundan çok büyük bir haz alıyorum.
Ben karavancılık faaliyetlerinden çok hoşlanıyorum. Eğer yeterince param olsaydı her etkinliğe katılır uzaklara da sürmek isterdim. Ama malesef ülkemizde yakıt çok pahalı. İster istemez yakıtla kısıtlıyoruz kendimizi. Yine de yapabildiklerimize de şükür arkadaşlar.
Faruk Haksal ile söyleşmeye devam ediyoruz. 120. sayfayı geçtik. Evet kitap kendini okutuyor. Kerem ve Kerim adında iki karavancıdan bahsediyor ama şu anda daha çok Kerem'den bahsetti. Belki de Kerim'e sıra gelmedi. Keremle birlikte şu sıralar igoumenitsa civarındayız.
Kesinlikle okunmasını önerebileceğim kitaplar arasında olabilir. Sadece çok aksiyonlu değil biraz düşünsel yönleri de var.
Selamlar...
Merhaba arkadaşlar,
Bugün de Güçlü ile okulumuza geldik.
Yaşamak ve gezilerimize daha çok harcayabilmek için çalışmak zorundayız.
Allah herkese hayırlı işler ve bol kazançlar versin.
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarın Piri'yi almaya Kızılcahamam'a gideceğiz ve kısmetse haftasonu Ulaşan'da kampta olacağız. Bu TTKD etkinliğini kaçıramayız. Biraz da tozu gitsin karavanın. Ne derler en iyi karavan yoldaki karavan...
Arkadaşlar,
Durarak da pekala karavancılık yapılabiliyor.
Yakıt parası yoksa ne yapacaksınız?
Cukkası sağlam kesimin propogandasına kulak asmayın.
Kısıtlı imkanlarla bu işleri yapan insanlar her zaman vardılar.
Sadece zenginler kendini güzel reklam ediyor.
Sadece kendi yaşam tarzları doğruymuş gibiler.
Bu bir yanılsama. Kamp yerlerinde olanlar
O entel dantel tipler değiller.
Gerçeklerle buluşun.