Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar Garip bir kampci arabasidir. Otomobil kampcilari halen dunyada yapilagelen en yaygin kampcilik aktivitesini yurutmekteler. Malesef ulkemizde otomobil kampcilari gormezden geliniyor ve zaman zaman da yok sayiliyor. Insanlarin topluluk olustururken kamp yapmak doga ile ic ice olmak gibi ortak edimler cevresinde toplanmak yerine araclar daha dogrusu karavanlar etrafinda toplandigini uzulerek gormekteyim. Zaten bu hobilerle ugrasan bir avuc insaniz ve bolunmemeliyiz diye dusunuyorum. Iste bu duygu ve dusuncelerle sizlerle Garip in aktivitelerini paylasmaya devam edecegim. Bu islere ilk basladigim yillardan itibaren elitist yaklasimlarin karsisindayim ve yaptigim hobimin yayginlasmasini istiyorum. Belki gecmisi pek bilmeden ya bu ladanin burda ne isi var diye dusunenler vardir diye sizlerle bu hususlari paylasmak istedim. Bana gore kampcilik dunyasi bir butundur. Ve ilgilenilen kullanilan araclar cesitli olsa bile insanlarin kampcilik hikayeleri kesintisizdir. Bu baglamda Garip in gezi ve paylasimlari devam edecektir. Biz karavancinin da cadir ve otomobil kampcisinin da dogasever offroadcisinin da vosvoscunun da dostuyuz. Garip ile beraber yollarda ve kamplarda olmaya devam etmeyi diliyoruz. Herkese Ankara dan selamlarimizla...
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Garip ve celebi 2 nin yeni sezona baslangic yazisi. Herkese iyi bir sezon diliyorum. Bizde sezon bitmez biz dort mevsim kampciyiz ama olsun yeni bir seylere sevinmek adetten... Merhaba Yine Yeni Yeniden…
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece piri anlamsiz olabilir , piri ama neyin piri ?
Piri gezgin
Piri kamp
Piri karavan
vs vs vs örnekler cogalabilir , bu arada yeni karavaniniz hayirli olsun , gezi yazilarinizi bekliyoruz , selamlar