yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 25,158 Tepkime Puanı 5,711 Yer Ankara Web www.yucelgunduz.com 20 Kas 2017 #193 Sn. ŞADO Teşekkürler. . SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 25,158 Tepkime Puanı 5,711 Yer Ankara Web www.yucelgunduz.com 26 Kas 2017 #194 Yine yerimizde kahve keyfi yaptık... SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mehmet_mtrs 05323035204 Mesajlar 1,636 Tepkime Puanı 180 Yaş 75 Yer İzmır 7 Ara 2017 #195 Yücel Keyfine bak. Seni seviyoruz Selamlar
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 25,158 Tepkime Puanı 5,711 Yer Ankara Web www.yucelgunduz.com 8 Ara 2017 #196 Mehmet Bey Ağabey, Çok teşekkür ederim. Ben de sizleri seviyorum. Keşke bir gün bir karavan kampında veya bir yerlerde karavanlarımızla karşılaşıp, Birlikte bir kamp yapma ve sohbet firsatı yakalasak. SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet Bey Ağabey, Çok teşekkür ederim. Ben de sizleri seviyorum. Keşke bir gün bir karavan kampında veya bir yerlerde karavanlarımızla karşılaşıp, Birlikte bir kamp yapma ve sohbet firsatı yakalasak. SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 25,158 Tepkime Puanı 5,711 Yer Ankara Web www.yucelgunduz.com 19 Ara 2017 #197 Bir yıl daha geride kalıyor. Bu yılın da karavancılık açısından doyurucu geçtiğini düşünüyorum. Şükürler olsun karavanım var ve onunla güzel yolculuk ve kamplara çıkabiliyorum. Diğer bir merakımsa kitaplar. Evde karavanda her yerde her fırsatta okurum. Kitaplarımla çıktığım düşünsel yolculukları da tıpkı gerçek yolculuklarım gibi çok seviyorum. Yeni yılda yeni bir başlıkta buluşmak dileği ile... SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yıl daha geride kalıyor. Bu yılın da karavancılık açısından doyurucu geçtiğini düşünüyorum. Şükürler olsun karavanım var ve onunla güzel yolculuk ve kamplara çıkabiliyorum. Diğer bir merakımsa kitaplar. Evde karavanda her yerde her fırsatta okurum. Kitaplarımla çıktığım düşünsel yolculukları da tıpkı gerçek yolculuklarım gibi çok seviyorum. Yeni yılda yeni bir başlıkta buluşmak dileği ile... SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi