Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 146,573

Etiketler
Bugun gezmeye ciktigimda parkta kuslari besleyen bir bayan gordum. Oturdugu bankta bir kendisi yiyor bir de cevresini sarmis olan kuslara yediriyordu. Bu manzara cok hosuma gitti ama tabii ki fotografini cekmedim ama olsun sizlerle paylasmak istedim arkadaslar...

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Turk kahvesi keyfi saati. Kahvemiz taze gunluk cekilmis mahallemizin kahvecisinden. Bugun yeni kesif yapildi birkac taze kahve ceken dukkan daha tespit edildi. Bunlarin kahvesi de sirayla denenecek arkadaslar...
34982a13598654c8c1c93479931115a3.jpg


GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Dün de mis gibi Türk kahvemizi içtik arkadaşlar. Bugün Bahçeli 7. Caddeye gezmeye gidiyoruz. Yakın çevreye yapılan gezileri seviyorum arkadaşlar. Sağlığım da yalnız başıma çok uzaklara gitmeye olanak sağlamıyor zaten. Ben de buralardan birşeyler paylaşmayı seviyorum. Benim hayat tarzım da böyle.
 






Bugün Bahçeli 7 civarında gezdik. Tuğba Kuruyemişte ikram olan Türk kahvemizi içtik. Taptaze kahve çekirdeklerinden çekilen bu yumuşak içimli çok hoş kahveden evimize de aldık bir süreliğine akşamları kahve keyfimizi yapacağımız kahveler bu kahveden olacak. Bahçeli çok güzel bir mahalle ben şimdilik ablamlar ve yeğenlerimde zorunlu misafirim ama ben de evimi buyuk ihtimal bu mahalleye taşıyacağım. Çünkü burada yaşamayı seviyorum arkadaşlar.
 




Bahçeli çok şirindir, bende orada yıllarca oturmuştum, Ankaranın en güzel yeri

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 








Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,519
Mesajlar
1,519,184
Kayıtlı Üye Sayımız
172,177
Kaydolan Son Üyemiz
cengoboy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst