Arkadaşlar,
Motosikletim olduğundan beridir ağırlıklı olarak motosikletimle geziyorum. Yazın yakın çevredeki şirin deniz kasabalarına motosikletimle gidiyorum. Tatile ve geziye de motoskletimle çıkıyorum. Ben ağırlıklı olarak gezi türü açısından motosikletçiyim.
Benim pahalı bir karavan almaya bütçem yetmedi, yetmiyor. Ben de ne ile olursa olsun gezmeyi tercih ediyorum. Son zamanlarda evde yapılan hobileri tercih ediyorum çünkü çok gezip harcamaya bütçem yetmiyor ev borcu ödüyorum bu borç benim gücümü tüketiyor. Burada paylaştıklarımın geziyle bir alakası yok ama ben yine de bu başlık altında bugün nelerle uğraştığımı ve bu günün benim için ne kadar keyifli güzel bir gün olduğunu paylaşma ihtiyacı duyuyorum. Bu da bir hastalık belki de yalnızlıktan oluyor. Ben kendime karavan da yaptım ve çok güzel kamplara da katıldım arkadaşlar. Ben şimdilik bundan hevesimi aldım artık kamp yerleri yerine otellere gitmeyi seviyorum ve tercih ediyorum. Belki emekli olunca ben de pahalı bir karavan alırım kendime. O zamana yani iyi bir karavan sahibi oluncaya kadar kampçılık ve karavancılık yapmak istemiyorum arkadaşlar.
Bu başlıkta paylaşımlarıma devam edeceğim çünkü bunu yapmayı seviyorum. Her gün kahve keyfimi paylaştığımda sanki kahvemi ve keyfini de arkadaşlarımla paylaşmışım gibi geliyor bana. Sanki herkes kahve keyfini beraber yapıyormuşçasına.
Arkadaşlar biz hayatımızda hiçbir zaman bir menfaat için kimsenin yanında bulunmadık. Bizim hayatımızda her şey dobra ve gerçek. Bizim yalanla işimiz yok. Karavancıların çayını da kahvesini de içtik hala daha da içeriz. Bana yapılmak istenen ötekileştirme ve ayıpları sahiplerine iade ediyorum. Üç yılda bana bunlarla da bir fenalık yapmayı beceremediler. Demek ki yalancı ve alçaklarmış arkadaşlar.
Arkadaşlar ne karavancılık ne de başka bir hobim uğruna yalancı ve alçak insanlarla arkadaşlık etmiyorum etmem. Ben benim beni seven seviyor. Kimsenin de bir şeyine ihtiyacım olmadığını allah biliyor. Bu da yeterli.
Herkese İzmir'den selamlar...