Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,785
Bugün motosikletim maviş'e atladım ve çok da uzak olmayan Koçtaş'a gittim. İnternetten gardrop almıştım. Evde paketini açtığımda kendim yapamayacağımı anladım. Bu yüzden Koçtaş'tan kurulum ücretini ödeyerek kurulum hizmetini satın almaya gittim. Sonrasında eve döndüm ve bugün yine basınçlı tenceremi kullanarak barbunya haşladım. Akşama Barbunya-Pilav yapacağım.

Etiketler

Pilav ustu barbunya. Bugunun yemegiydi arkadaslar.
ba5448694d42106f59f79730c6fd9e50.jpg

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok guzel bir hayat kurmussun tebrikler...bosver karavani camper i sen gu7zel insan nedir onu bulmussun.
''Malda yalan mulkde yalan var birazda sen oyalan'' demisler ve bunu insanlar hala idrak edememis ne yapalim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar,

Motosikletim olduğundan beridir ağırlıklı olarak motosikletimle geziyorum. Yazın yakın çevredeki şirin deniz kasabalarına motosikletimle gidiyorum. Tatile ve geziye de motoskletimle çıkıyorum. Ben ağırlıklı olarak gezi türü açısından motosikletçiyim.

Benim pahalı bir karavan almaya bütçem yetmedi, yetmiyor. Ben de ne ile olursa olsun gezmeyi tercih ediyorum. Son zamanlarda evde yapılan hobileri tercih ediyorum çünkü çok gezip harcamaya bütçem yetmiyor ev borcu ödüyorum bu borç benim gücümü tüketiyor. Burada paylaştıklarımın geziyle bir alakası yok ama ben yine de bu başlık altında bugün nelerle uğraştığımı ve bu günün benim için ne kadar keyifli güzel bir gün olduğunu paylaşma ihtiyacı duyuyorum. Bu da bir hastalık belki de yalnızlıktan oluyor. Ben kendime karavan da yaptım ve çok güzel kamplara da katıldım arkadaşlar. Ben şimdilik bundan hevesimi aldım artık kamp yerleri yerine otellere gitmeyi seviyorum ve tercih ediyorum. Belki emekli olunca ben de pahalı bir karavan alırım kendime. O zamana yani iyi bir karavan sahibi oluncaya kadar kampçılık ve karavancılık yapmak istemiyorum arkadaşlar.

Bu başlıkta paylaşımlarıma devam edeceğim çünkü bunu yapmayı seviyorum. Her gün kahve keyfimi paylaştığımda sanki kahvemi ve keyfini de arkadaşlarımla paylaşmışım gibi geliyor bana. Sanki herkes kahve keyfini beraber yapıyormuşçasına.

Arkadaşlar biz hayatımızda hiçbir zaman bir menfaat için kimsenin yanında bulunmadık. Bizim hayatımızda her şey dobra ve gerçek. Bizim yalanla işimiz yok. Karavancıların çayını da kahvesini de içtik hala daha da içeriz. Bana yapılmak istenen ötekileştirme ve ayıpları sahiplerine iade ediyorum. Üç yılda bana bunlarla da bir fenalık yapmayı beceremediler. Demek ki yalancı ve alçaklarmış arkadaşlar.

Arkadaşlar ne karavancılık ne de başka bir hobim uğruna yalancı ve alçak insanlarla arkadaşlık etmiyorum etmem. Ben benim beni seven seviyor. Kimsenin de bir şeyine ihtiyacım olmadığını allah biliyor. Bu da yeterli.

Herkese İzmir'den selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR