Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,765
Benim para ile çok fazla işim yok. Bir şeyler kazanıyorum. Kazandığımın çoğusu ev borcuna gidiyor. Kalan ile geçinmeye çalışıyorum. Kimseden bir beklentim yok. Bir ek iş yapmıyorum. Kimseye bir şey dediğim yok. Benim için para borçlara verilmesi dışında gündelik harcamaları yapmak için gerekli sadece. Benim pahalı bir karavanım yok ve bununla gezemiyorum. Ama gönlümden her zaman karavan geçiyor. İnşallah emekli olunca ben de bir karavan sahibi olacağım. O zaman kadar Garip ile idare ediyorum. Garip benim otomobilim. Daha önceden karavanım varken çok geziler kamplar yaptım ve çok eğlendim. Ama şu anda karavanım yok ve kamp yapmıyorum. Ama yaptığım zaman da bunları buradan paylaşacağım.

Etiketler

Benim paylaşımlarım biraz yalnızlıktan. Bir dost sadası duymak istiyorum. Bu yüzden yaşam tarzımı paylaşıyorum. Ben karavanım olmasa ve dahi hiç gezemesem bile bir karavancıyım çünkü kendimi böyle hissediyorum.

Güzel bir blog oluşuyor, yaşam tarzında bence gayet eglenceli, devam,sevgiler yucel bey

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugun de Turk kahvesi keyfi saatimize ulastik. Hamd olsun...
4348657117c808f97732d64ea05d7230.jpg
3fe0ccb05f776801d63a44555fe3ebea.jpg

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yucel beyin arkadaslari karavan bolumundedir. Kendisini uzun yillardan beri taniriz. O nedenle buraya yaziyor. Karavan sadece arac degildir, gonul bagidir. Begenmezseniz okumayin

Lütfen iyi okuyun. Ben beğenmediğimi söylemedim, iyi dileklerimi belirttim ve bir de merak ettiğim için bir soru sordum.
Yucel beyin arkadaslari karavan bolumundedir. Kendisini uzun yillardan beri taniriz. O nedenle buraya yaziyor. Karavan sadece arac degildir, gonul bagidir. Begenmezseniz okumayin

Lütfen iyi okuyun. Ben beğenmediğimi söylemedim, iyi dileklerimi belirttim ve bir de merak ettiğim için (sonuna da gülücük koyarak) bir soru sordum. Aslında siz, konu sahibinin yerine gayet güzel açıklamada bulunmuşsunuz ama, kusura bakmayın da son cümleniniz şık olmamış. Sevgiler.

Ben yalnız yaşadığım için yaşam tarzımı da paylaşıyorum. Her gün yaptıklarımı burada arkadaşlarla paylaşmayı seviyorum. Böylece diğer yerler yanısıra burada da bir blog oluşmuş oluyor. Benim şu anda çok gezmeye bütçem elvermiyor. Yapabildiğim şeyleri ve hayat tarzımı paylaşıyorum bu yüzden. Gezdiğim zaman gezilerimi de elbet paylaşacağım.

Açıklamanız için teşekkür ederim. Güzel paylaşımlara devam :smiley:

Selam Arkadaşlar,

Bugün motosikletin plakasına yazılmış ad ve soyadı bana ait olmayan belli ki bir yanlışlık sonucu benim plakama yazılan 620 liralık cezaya itiraz için Karşıyaka emniyet müdürlüğüne gittim. Malesef beni İzbanın kemer durağında olan bir başka merkeze yönlendirdiler. Oraya da bugün gidemedim. Bu ceza benim adıma değil ve bu cezayı ödemek istemiyorum. Yarın Kemer'e gideceğim bakalım neler olacak?

Öte yandan bugün biraz alışveriş yaptım. Ve eve gelince de kendime mercimek çorbası ile zeytinyağlı ıspanak yemeği yaptım. Güzel bir gündü.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri