Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazıları diyorlar ki, artık her yer hazır kek dolu... Olsun ben kendi yaptığım kekimin lezzet ve zevkini hazır keklerde bulamıyorum arkadaşlar. İlle de keki ben kendim yapacağım bu benim için bir zevk meselesi...
Rahmetli babam kestaneleri çizer sobanın üzerinde pişirirdi. O harlı yanan sobanın üzerinde olan kestane kebabın tadı ne güzel olurdu. Şimdi ben kestaneleri çizip Actifry'da yapıyorum.
Bugün Garip ile birlikte sanayii'ye gittik. Garipin yağını yağ filtresini değiştirdik. Dönüşte de benzinliğe uğrayıp gaz aldık. Bir 5000 km daha rahatız...
Bugün yağı değiştiren ustalardan bakımlı mekaniğimizle tam puan aldık. Aldığımda Garip'i bir bakıma sokmuş alt takımda ne varsa yaptırmıştım. O düzen devam ediyor. Her şey yeni ve sapasağlam. Garip görünürde eski bir araç olsa da bakımı ve mekaniği güzel durumda.
D-smart'a stingray ambiance adında bir kanal gelmiş. Güzel manzaralı yerlerden video çekmleri gösteriyor bütün gün. Ben de bu kanalı çok sevdim. artık gazetemi veya kitaplarımı okurken bu kanalı açıyorum mis gibi güzel manzaralı yerlere gitmiş gibi oluyorum.
Bugün yemekte kendime kıymalı kapuska yaptım. Çok sevdiğim bir yemek. Dün de misafirliğe gelen arkadaşıma mantarlı et sote yapmıştım. Evimde oturmayı ve yemek yapmayı seviyorum.