Garip Ile Iki Garip Yol Ve Kamp Günlükleri (2016)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 445
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 101,356
D124342cff0bd0b89a338338a8b1f29b 8959b5101669084703c93158b6600c84 izmir bostanlida bir gun...

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 



Resimler keyifli görünüyor,günlerinizi güzel geçiriyorsunuz
Teşekkürler.

Teşekkürler. Bostanlı'da keyifli bir gün geçirdik arkadaşımla. Sonra bostanlı balıkçı barınağına da gidip orada da Türk kahvelerimizi yudumladık. Güzeldi.

Kahve içemiyorsunuz bu aralar :smiley:

İçiyorum sadece paylaşmaya fırsat olmuyor veya unutuyorum. Kahveyi çok severim. Sevdiklerinizle içilen kahve daha da güzel. Bundan sonra bol bol Bostanlıya çıkacağım Garip ile çünkü çok iyi geldi.
 





Günaydın,herkezin isteyip gerçekkeştiremediği şeyleri yapıyorsunuz ne mutlu size yolunuz açık olsun kocaelinden geçerseniz bir kahve içip tanışalım.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Günaydın,

Teşekkür ederim. Garip kendi gücünce bir şeyler yapmaya çalışıyor hayatta. Aslında benim yaptıklarım çoğu insanın yapabileceği şeyler. Bundan daha basiti de var sadece bir sırt çantasıyla yollara çıkmak da bir seçenek. İlle onlarca bin liralık pahalı lüks araçlara ihtiyaç yok.
 













Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,025
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst