figo' Alıntı:Alp dile benden ne dilersen![]()
![]()
Ankarada isen yarın bekliyorum seni belediye gazozu içmeye ;D ;D ;D
Güven çarşısı no 2 de Samanpazarı Ulucanlar 2 de diyebilirsin ::
:
![]()
peşehodka' Alıntı:netin kilitlenip sayfa da hata vermesine kızıyorum
Alfonse' Alıntı:Sadece "canının sağılığını" dilerim. Sağol....
Yarın Pazar güzel kardeşim.... Anlamadım...hem zaten yarın işim var....
Çok teşekkür ederim.... Ben de yüz yüze tanışmak istiyorum... caNNım kardeşim ;D
Hafta içine randevulaşabiliriz. Artı, hafta içi toplanarak, Zerrin' i yemeğe çıkarma düşüncesi var bende, fikir anası Ferdane hanım' dır. Organizasyonu yapalım, görüşürüz. Özelden no gönderiyorum....
Sağlıcakla....
figo' Alıntı:Alp kızma da sen yaşlanışsın ya ;D
Benim tatilim yok hafta içi sonu her zaman çalışıyorum gençlikten ;D
Biz senle Düzce offroad yarışında tanışmıştık ??? Yavuz abi ile de gezenbilir'in 2.festivalinde
Kapım herzaman herkeze açık SAYGILAR.
ferdane gül' Alıntı:Belediye gazozu mu?hımmm fena değil,gönül sohbet ister gazoz bahane....Alp kalede bildiğim bir konak var,Zerrini oraya götürelim,dinlenirde arada uzanıp ama yarın benimde yogunluğum var,genede konuşalım
Cahil insanlara kızıyorum(okumuş bile olsa)![]()
ferdane gül' Alıntı:Belediye gazozu mu?hımmm fena değil,gönül sohbet ister gazoz bahane....Alp kalede bildiğim bir konak var,Zerrini oraya götürelim,dinlenirde arada uzanıp ama yarın benimde yogunluğum var,genede konuşalım
Cahil insanlara kızıyorum(okumuş bile olsa)![]()
Alfonse' Alıntı:Yarın için bişey diyemiyorum. Biz Zerrin' le Anteres' teki Oscar diye düşünmüştük ama vazgeçtim ;D Kale daha iyi fikir, rakı içeriz müzik dinleriz;D
Ben hastalandım biraz, yatıyorum şimdi, konuşuruz....
ferdane gül' Alıntı:Benim dediğim konakta içki yok,mantı gözleme vs olan küçük sıcak bir yer ...Antareste çok iyi olur...
pardon ama siz ne hakla kime ıthamlarda bulunuosunuz ?bana yada başkasınaAlfonse' Alıntı:Katılıyorum, bende çok kızıyorum. Üniversite okuyorlar, bi nokta, bi virgül koymayı beceremiyorlar. Ama msn' de, siber alemde koca, kız ayartmayı çok iyi beceriyorlar.
Belki de biiyorlar nokta virgül v.s. kullanmayı, imtina ediyorlar, bu daha acı... Acı ki ne acı....
Dilekçe bile yazamayan üniversite mezunu ile tanışıyorum, hemen kaçıyorum ;D
Daha çok yazıcam, kızıcam. Konu çok güzel![]()
ferdane gül' Alıntı:En Çok Neye Kızıp,Sinirlenirsiniz?
Yalan söylenip,güvenin sarsılmasına,trafikta saygısız davrananlara....
ferdane gül' Alıntı:ooooo ben yokken neler olmuş,cevabımı başlığa uygun yazayım
-Nadiren açtığım konunun gerginlik alanına dönmesine.....
Tamam arkadaşlar,lütfen burası forum ,hepimiz gerginlikleri atmak için buradayız,sebepsiz kızmayalım;sizinle birlikte bizde geriliyoruz ...
Alp ve Meltem,bu konuyu uzatıp devam ettirmeyelim lütfen.....
Bu arada sözümün dinlenmemesine de k ı z a r ı mmmmmmmm ....![]()