2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 542
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,139
Ben tüm yalancılara, iftiracılara rağmen güzel bir hayat yaşadım. Kimse arkamdan konuştukları yalanlarıyla bana bir halt yapamadı. Her zaman için özgürdüm. Ben bir özgür kampçıyım. Dilediğim gibi olur yaşarım.

Özgür kampçılar diledikleri kimselerle diledikleri kamplara giderler. Özgür kampçıların bir sürü kampçı dostu olur. Dostlarıyla mutlu ve mesut yaşarlar. Özgür kampçılar dostluğa önem verirler, Dostlarını sever koruyup kollarlar. Yalancı şerefsizler özgür kampçılara bir halt yapamazlar. Çünkü özgür olan aynı zamanda kendisi olacak kadar güçlüdür. Kendisi olarak mutlu olanı da kimse dışardan kolay kolay yıkamaz.
Ben bir özgür kampçı olarak istediğim her kampa gitmeye hakkım olduğunu düşünüyorum. Bana iftira atıp mobing yapmaya çalışan çirkin ve çirkef herifler amaçlarına ulaşamadı. Eskisinden bile daha mutlu mesut geziyorum. Hayatımı özgürce yaşıyorum. Hiçkimse de arkamdan yalan konuşarak bana hiçbir halt yapamadı. Son derece de delikanlı arslanlar gibi güçlü bir kampçıyım.

Ben artık derneğim olan Türkiye Kamp ve Karavan Derneği'nin etkinliklerine katılıyorum. Ben onurlu bir kampçıyım kimseden bir şeyini istemem. Yediğimin içtiğimin gezdiğimin parasını her zaman için öderim. Derneğimin etkinliklerinde kampçı dostlarımla mutlu kamplar yapmak derdindeyim. Hayatım boyunca da kamp yapmak arkadaş ve dost olmak dışında bir derdim olmadı. Hayatımı dosdoğru yaşamış gerçek bir kampçıyım 25 yıldır Türkiye yollarında araçlarım ve karavanlarımla geziyorum. Çok da mutlu geziyorum. Biraz maddi koşullar sınırlıyor beni ama olsun. Yine de kampçılığımı dosdoğru yaptım ve asla bir kenara bırakmadım.

Bana kalırsa bir karavan sadece durduğu yerde içinde kahve içmek için alınsa alınır. Bir kampçı ille de bir yerlere gitmek zorunda değildir. İlle yurtdışına çıkmaya hiç mecbur değildir. Yurtiçi de gezmek için yeterince büyük ve güzeldir. Ben 25 yıldır yazları hep gezdiğim halde daha ülkemi gezmeyi bitiremedim.

Benim bir küçük kampçı kamyonetim var, Bir de pek gezmeyen bir çekme karavanım var. Çekme karavanı yeniden uzun süreli bir yerlere yerleştiririm diye elimde tutuyorum. İnsan bu zamanda bir şeyi satsa yerine kolay kolay koyamıyor bence. Son birkaç yıldır ekonomik durumlar nedeni ile kendi istediğim kadar gezemiyorum. Hep bahanemde yakıtın ve kamp yerlerinin pahalı olması var. Yakıt da çok pahalandı kamp yerleri de... Kampçılık ve Karavancılık gitgide zorlaştı bence...

Ben Türkiye Kamp ve Karavan Derneği'ne ve Canlar Kamp ve Karavan Derneği'ne üye onurlu bir kampçıyım. Canlar Derneği ben üye olduğumda UKKF'ye üyeydi hadi o çorbada da bir tuzum olsun diye Canlar'a da üye olmuştum ama malesef UKKF ile dernek zıtlaştı, ters düştü. Benim UKKF üyeliğim de böylece sonlandı...

Ben arkamdan yalan söyleyerek dedikodu yapan insanların hayatımda olumsuz bir şeye yol açabileceklerini hiç sanmıyorum arkadaşlar. Bu mesele çoktan kapandı. İstediğim gibi olup özgür yaşamaya hakkım var sonuç bu kadar açık.

Bugün okul çıkışı Güçlü ile İlçe zümresine katıldık. Bu bütün okullardan bir T&T Öğretmeninin katıldığı bir toplantı. Girerken kar atıştırmaya başladı. Çıkışa kadar da yağdı. Şu anda da yağıyor.
Ben evdeyim çok şükür evim sıcak bir sıkıntı yok. Şimdi kahvemi içeceğim.

Ben bir Gezenbilirciyim...

Bu sitede yazmayı seviyorum. Gezen, gören, kamp yapan, doğa dostu, sevgi dolu bir insanım...

Türkiye Kamp Ve Karavan Derneği'nde kampçılık ve karavancılık Dünyasına pozitif hizmetlerime devam edeceğim.

Ben dernek toplantısı.jpg

Dernek Toplantısında...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR