Ynt: En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?
ferdane gül' Alıntı:
hımmm bakın işte aklıma gelmeyen çok kızdığım bir konu bu , bu kişilerin dostlukları sadece menfaate dayalıdır ve benimde iş ve aile çevremden böyle kişilerden bir kaç örnek , sabah dostuz , öğlen kızgın , akşam dargın , ertesi günü küs , 1 gün sonra sanki hiç bir şey olmamış gibi en fazla 3 gün süren iyi hal ya bir şaka yada bitmeyen istekler karşında yine başılıyorlar 3 öğünlük farklı kişilikteki hallerine girmeye.
diğer dostlarımın ilginç hallerinden bir kaç örnek , sabah surat beş karış ( kesin hanımı ile tartıştı diyoruz) öğlen buzları çözülüyor , akşama şen şakrak ertesi gün selam sabahı bile kesmişiz 3 gün sonra sanki hiç bir yokmuş gibi eski tas eski hamam.
bazıları veya kendinde böyle halleri olanlar bunları okuyunca kemal bey gerçektende sizin hayal dünyanız çok genişmiş diyenler çıkabilir onları kendi haline bırakıyorum çünkü doktor arkadaşlarım öyle dedi.
bu gibi insanların bu acayip dostluk ve arkadaşlıklarına bir türlü akıl erdirmiş deyilim kısaca işte böyle günlük , haftalık , aylık , yıllık, dostluk ve ahbablıklara çok ama çok kızan biriyim ben ya severim yada sevmem ikisinin arası bana çok ters onlardan ise vebadan kaçar gibi kaçarım çünkü tek çarem kaçmaktır sebebi hikmeti ise : can cümleden azizdir felsefesidir yani onların denge unsurlarının suyu sürekli yer değiştiriken benim sağlığım bozuluyor.