TUGAY58' Alıntı:Tanrım ( ömrümüzünnnn son demi sonnnn baharıdır artıkkkkk ) egeliler gibi bir yaşam nasip eylee AMİN..
Sonsuz sevgi ve saygılarımızla Tunay Tugay
Teşekkürler, sn. zekierkal....zekierkal' Alıntı:Yavuz Bey İznikten Somaya olan gezinizi ilgiyle takip ediyoruz,ayaklarınıza sağlık
güngör' Alıntı:Ülker abla,Yavuz abi Darkale'yi çok beğendim, tespitlerinize katılıyorum biran önce gidilip görülmeli. Selamlar
İlginize biz teşekkür ederiz, Mehmet Bey...mhmtabi' Alıntı:Fotoroman tadında anlatım, bilgilendirme. Teşekkür ederiz.
Teşekkürler, Sn. svnc... Paylaşım için yüreklendiriyorsunuz, bizi...svnc' Alıntı:Anlatım ve görseller harika takipteyim
Sn. Dere,Tepe,Dere' Alıntı:Yavuz abi biz fazla firsat bulamasakta sayende gezmis Kadar oluyoruz teskkürler.
Teşekkürler... Selamlar...nuribilgetekin' Alıntı:Cok guzel paylasim. Gezmis kadar olduk))
TUGAY58' Alıntı:Tanrım ( ömrümüzünnnn son demi sonnnn baharıdır artıkkkkk ) egeliler gibi bir yaşam nasip eylee AMİN..
TUGAY58' Alıntı:gercekten tek gayemiz Ülker abla Yavuz abi,ler gibi dostlara sahip olmak ve yaşamları gibi bir yaşam.
abdullah tepe' Alıntı:Taraklıda sizinle beraber olmak vardı.
Kısmet değilmiş.
güngör' Alıntı:Yolunuz açık olsun Taraklı'da görüşmek dileğiyle,selamlar
seyyah54' Alıntı:Yavuz bey Taraklıda görüşme ümidi ile.Ülker hanıma saygılar.
Çöl Kartalı' Alıntı:Ve Taraklı'da sizleri yeniden görmek ne güzel.