'egeli' 2013

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egeli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 441
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 156,840
Ynt: 'egeli' 2013

Tanrım ( ömrümüzünnnn son demi sonnnn baharıdır artıkkkkk ) egeliler gibi bir yaşam nasip eylee AMİN..
Sonsuz sevgi ve saygılarımızla Tunay Tugay

Etiketler

TUGAY58' Alıntı:
Tanrım ( ömrümüzünnnn son demi sonnnn baharıdır artıkkkkk ) egeliler gibi bir yaşam nasip eylee AMİN..
Sonsuz sevgi ve saygılarımızla Tunay Tugay

Sayın Tunay Hanım ve Turgay Beyin söylemlerine sonuna kadar katılıyorum.
Bu arada onlar içinde bu zamanın, artık geldiğini söyleyebilirim.

Teşekkürler Abdullah bey gercekten tek gayemiz Ülker abla Yavuz abi,ler gibi dostlara sahip olmak ve yaşamları gibi bir yaşam.

zekierkal' Alıntı:
Yavuz Bey İznikten Somaya olan gezinizi ilgiyle takip ediyoruz,ayaklarınıza sağlık
Teşekkürler, sn. zekierkal....
Selamlar...

güngör' Alıntı:
Ülker abla,Yavuz abi Darkale'yi çok beğendim, tespitlerinize katılıyorum biran önce gidilip görülmeli. Selamlar

Biz çok beğendik, Darkale'yi, Levent.. Umarım doğallığı, bakirliği bozulmaz..
Sevgiler..

mhmtabi' Alıntı:
Fotoroman tadında anlatım, bilgilendirme. Teşekkür ederiz.
İlginize biz teşekkür ederiz, Mehmet Bey...
Selamlar..

svnc' Alıntı:
Anlatım ve görseller harika takipteyim :smiley:
Teşekkürler, Sn. svnc... Paylaşım için yüreklendiriyorsunuz, bizi...

Dere' Alıntı:
Yavuz abi biz fazla firsat bulamasakta sayende gezmis Kadar oluyoruz teskkürler.
Sn. Dere,Tepe,
Biz teşekkür ederiz...

nuribilgetekin' Alıntı:
Cok guzel paylasim. Gezmis kadar olduk:smiley:))
Teşekkürler... Selamlar...

TUGAY58' Alıntı:
TUGAY58' Alıntı:
gercekten tek gayemiz Ülker abla Yavuz abi,ler gibi dostlara sahip olmak ve yaşamları gibi bir yaşam.

İnşallah, Tugay.. Sizlere çok daha güzel günler diliyoruz... Sevgilerle...

Ynt: Kafa Nereye Biz Oraya Demiştik Ya
« Yanıtla #29 : 05 Mayıs 2013, 12:25:49 »

Alıntı yapılan: egeli - 05 Mayıs 2013, 12:20:15
Mehmet Bey, gezinizi ilgi ile izliyoruz...
Selamlar...

Çok teşekkürler,
İşin üstadı sizlersiniz, sizin yazılarınızı sanki roman okuyormuşçasına büyük bir keyifle okuyoruz.
Selamlar. Sevinç-Mehmet

hemen hemen aynı tarihlerde Oylat'taymışız, bizim hayalimizdeki bir yaşam sürüyorsunuz sizlerin adınıza çok seviniyoruz, gezinizi ilgi ile izlemeye devam ediyoruz, inşallah birgün bizde sizler gibi gezeriz..Eskişehir'den selamlar..Sevinç-Mehmet

mesajınızı okudum çok teşekkür ederim, özelden yazamıyorum belli bir mesajdan sonra yazılabiliyormuş, neden olmasın diyor karşılaşmak dileğiyle... Eskişehir'den selamlar sevgiler... ;)

Yaklaşık bir buçuk aydır İzmir yakınlarında geziniyoruz..
Kah Foça'da batırdık, güneşi..

DSC08868.JPG

DSC08693.JPG

DSC06678.JPG

DSC08871.JPG

Ekli dosyalar

• DSC08851.JPG
    DSC08851.JPG
    88.3 KB · Görüntüleme: 136

Tepeleri süsleyen sapsarı, öbek öbek katırtırnaklarının kokusuyla uyandık, bazı sabahlar...

DSC08512.JPG

DSC08880.JPG

DSC08885.JPG

Ekli dosyalar

• DSC08830.JPG
    DSC08830.JPG
    192.5 KB · Görüntüleme: 148

Ve Taraklı'da sizleri yeniden görmek ne güzel. Linkimizi de verelim :smiley:http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95638.0.

Yolda, bir çeşme başında kahvaltı molasında Yavuz karavan temizliğine girişti.. Sonra çeşmenin etrafındaki ağaçlardan, dalından kiraz yedik...

DSC08894.JPG

DSC08901.JPG

Ekli dosyalar

• DSC08886.JPG
    DSC08886.JPG
    104.3 KB · Görüntüleme: 138

abdullah tepe' Alıntı:
Taraklıda sizinle beraber olmak vardı.
Kısmet değilmiş.

Biz de sizlerle olmayı arzu ederdik, Abdullah Bey... Sağlık olsun..
Bir başka gezide görüşmek ümidiyle selamlar..

güngör' Alıntı:
Yolunuz açık olsun Taraklı'da görüşmek dileğiyle,selamlar
seyyah54' Alıntı:
Yavuz bey Taraklıda görüşme ümidi ile.Ülker hanıma saygılar.

Bekliyoruzzz... :D :D

Çöl Kartalı' Alıntı:
Ve Taraklı'da sizleri yeniden görmek ne güzel.

Biz de sizi görmekten çok mutluyuz.... :smiley: :smiley:

Taraklı'da ilk iki akşam yağmurluydu.. Ve doğal olarak her yer çamurdu.. Her ne kadar moral bozmamaya çalıştıysak da (özellikle biz hanımlar) biraz mızmızlandık.. :( :( Ama sonraki günler pırıl pırıl güneş, neşeli ortam keyfimizin yerine gelmesine yetti..

DSC08914.JPG

DSC08918-5.jpg

DSC08920.JPG

DSC08917-4.jpg

Ekli dosyalar

• Yeni klasör (3)1.jpg
    Yeni klasör (3)1.jpg
    101.4 KB · Görüntüleme: 170

Bu arada Gezenbilir Karavan Dünyası'nın nazik jestine teşekkür ediyoruz. Bize layık gördükleri ödülü her zaman gurur duyarak saklayacağız..

DSC08917-7.jpg

Ekli dosyalar

• DSC08933.JPG
    DSC08933.JPG
    131.1 KB · Görüntüleme: 161

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri