Ynt: 'egeli' 2012
Ülker hanım ve Yavuz bey merhabalar,yaptığınız bu gezi ,benim gözümde çok anlamlı ve çok değerli.Sizin bu yüce gönüllüğünüzü çok takdir ettim doğrusu. İnsanlara saygısını ,yüreğinin sıcaklığını ,merhametini yazdığı güzel mesajlardan hep hissettiğim Tunay hanımı ziyaretiniz beni çok sevindirdi.Bende ,bu amansız hastalığı yaşamış biri olarak, ayrıcada emekli yüksek hemşireyim,İyi olacaksın ben buna inanıyorum,Ben Zeliha( bütün mesajlarıda sitede ben yazıyorum) ,morel olmak için, Tunay hanıma birşey yazmak istedim hep,ama özel mesaj atamadığım için hiç bişey yapamadım,henüz mesaj atma hakkım yok sanırım.Bu geziniz de benim mesaj yazmama vesile oldu.İçimden keşke yakınlarda bir yerlede olsada ,gidip biraz destek olsam diye geçirdim hep aklımdan.Tunay hanım size acil şifalar diliyorum,doğru yerdesin inan.Bu site ilaç gibi insana,burda gezileri okurken insan kendisi de oradaymış gibi oluyor,birlikte geziyor,görüyor.Tunay hanımda çok iyi takipçi bunu yazdığı bütün mesajlarını okumuş biri olarak söylüyorum.Bak bu gün ben gece 11 gibi siteye girdim şu an sabah saat 8.20 hala hiç uyumadan okuyorum.Size de bir kaç kez özel mesaj atmak istedim ülker hanım hakkım yok diye atamadım.Allahtan sizlere uzun ömürler diliyorum Ülker hanım ve Yavuz bey ki hep bizimle olasınız burda ,sizlerle gezelim görelim.Tunay hanım ve eşinede sağlıklı sıhhatli uzun ömürler diliyorum.Görüşmek üzere.