Ege Bölgesi Karavan Dostları ile Buluşma Hazırlığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan derindeniz1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 190
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,940
Ynt: Ege Bölgesi Karavan Dostları ile Buluşma Hazırlığı

Arkadaşlar,

Yapmayı tasarladığımız buluşmaya, karavanıyla, panelvanıyla(benim gibi), otomobiliyle, otomobil-çadırıyla... gelen arkadaşlar olacağını ve konaklanılacağını da düşünürsek, tümümüzün koşullarını dikkate almamız gerekecektir. Doğa ile içiçe olabileceğimiz bir yer ayarlamamız gerekir; hem doğal güzellik açısından, hem de çadır kurmayı düşünenler açısından. Ayrıca otel,pansiyon... gibi konaklama tesisleri de bulunmalı. Bunun da sorun olacağını sanmıyorum.

Cavid Sezen

Etiketler

Sanırım Karaburundu Şeyh Bedrettin festivalinin yapıldığı yer orada buluşsanız bizde o bölgeleri görmüş olsak.Keyifli geziler.Bunun aynısını baharada yaparsanız sanırım katılım daha çok olur resmi tailin birine denk getirirsiniz 3-4 gün olur Haldun(Hiç) in dediği gibi birileri gaza gelir ,oralara gelir ,deniz kenarında,güzel şirin bir köyde ;).. kim bilir..

Bende sizlerle tanışmak isterim.

Ege Bölgesi buluşması orta bir yerde örneğin Pamukkale'de olur ise katılım daha çok olabilir mi?

mayıstosböce' Alıntı:
Sanırım Karaburundu Şeyh Bedrettin festivalinin yapıldığı yer orada buluşsanız bizde o bölgeleri görmüş olsak.Keyifli geziler.Bunun aynısını baharada yaparsanız sanırım katılım daha çok olur resmi tailin birine denk getirirsiniz 3-4 gün olur Haldun(Hiç) in dediği gibi birileri gaza gelir ,oralara gelir ,deniz kenarında,güzel şirin bir köyde ;).. kim bilir..

Bunu dikkate almakta yarar var; sanırım Karaburun Yarımadası turunu isteyen çok olacak gibi... Evet Bedrettin'i anmak da bu arada çok özel ve güzel olur... ;) :smiley:

Cavid Sezen
Not: Kalış birkaç gün olursa, tur yapılır ve ayrı yerlerde konaklanabilir; yarımadada çok güzel yerler var.

bartek' Alıntı:
Ege Bölgesi buluşması orta bir yerde örneğin Pamukkale'de olur ise katılım daha çok olabilir mi?

Sayın "bartek";

Sizin önerinize de saygı duyarım ama... Ege bölgesinin orta yeri, merkezi ve başkenti, hiç tartışmasız İzmir'dir. O nedenle İzmir'e yakın yerleri düşünüyoruz.. :D
(Ek bir bilgi: Bırakın Türkiye'yi dünyada bile "bölge merkezi" olarak gösterilecek en iyi örneklerden biridir İzmir. Bir şeyi belirtmeme izin verin; Egeliler, İstanbul'u bile pek tanımazlardı, çünkü gereksinim duymazlardı...)

Cavid Sezen

Karaburun yarımadasına birkaç gün ayrılabilirse,değişik yerlerde konaklayarak görülebilecek muhteşem yerler var.Tabii buralarda otel, pansiyon ve kamping yok, fakat karavan ve çadır için epey yer var. Otel ve pansiyonlar Mordoğan ve Karaburundadır. Doğa ile içiçe olarak,tertemiz denizinden faydalanarak,harikulade manzarasıyla güzel bir gezi ve tatil olabilir. Google'dan bu yöreyi incelerseniz, detayları dana net görebilirsiniz. Bölgede çekilen resimlerde yardımcı olur. Saygılarımla..

Şeref

mseref' Alıntı:
Karaburun yarımadasına birkaç gün ayrılabilirse,değişik yerlerde konaklayarak görülebilecek muhteşem yerler var.Tabii buralarda otel, pansiyon ve kamping yok, fakat karavan ve çadır için epey yer var. Otel ve pansiyonlar Mordoğan ve Karaburundadır. Doğa ile içiçe olarak,tertemiz denizinden faydalanarak,harikulade manzarasıyla güzel bir gezi ve tatil olabilir. Google'dan bu yöreyi incelerseniz, detayları dana net görebilirsiniz. Bölgede çekilen resimlerde yardımcı olur. Saygılarımla..

Şeref

Ardıç ne durumda seref bey ??? bombos vede sadece saraplık uzum bagları vardı 70 lerde ha bırde :smiley: ayı balıgı magaraları ......

Sayın Erhan bey,
Ardıç ve Ayıbalığı sahilini şimdi görmenizi isterim. Yazın tüm halkın denize girmek ve akşamlarıda eğlenmek için ayrılmadıkları yerler haline geldi.

Amaaaaaa!!!!!!!

Üzüm bağları ise,heryerde olduğu gibi yok oldu.Nedeni belli !!. O güzelim şaraplık üzümler, çok nadir olarak köylerde yetiştirilmekte.

Saygılarımla..

Şeref

Tüm doğa sever dost ve ağbilerimize merhaba .Ben sami beyin beni zitareti ile bu konudan yeni haberim oldu .Bende severek katılmayı arzu ediyorum.Tanışma fırsatını hep beraber değerlendirelim.Ben uygun bir zaman oluşturulursa (zaman ve iklim ) katılmayı çok isterim.Sami bey ,Saim bey,Mehmet ağbi benide katıldı bilin.Gönül sohbet ister sohbet,kahve bahane..Selam ve saygılar.

Metin Bey,havanın durumunu hepimiz görüyoruz.Keyfini çıkarmak için biraz daha zaman geçmesi iyi olur diye düşünüyorum.Hep böyle gidecek değil ya,elbet beklediğimize değecek güzel havaları da göreceğiz.Ben forumdan malum nedenle biraz uzak kaldım,ama hallettik sorunu,kaldığımız yerden devam,selamlar.

Tüm dostlara selam ,Buluşmak için bir de ayrı davet var .21 şubat da balçova barajında sucuk partisi var oraya yürüyüşe de davetli tüm gezenbilir ailesi .Düşünmezmiydiniz?Farklı bir organizasyon.Sevgi ve saygılar.

Metin Bey,daha zamanımız var diye birşey demedim;aynı iletiyi ben de almıştım,senin ortaya çıkardığın iyi oldu. Sanırım duyan herkes katılır.Hava da güzel olursa şansımıza.Selamlar.

Bahsettiğiniz etkinliğin duyurusunu bir türlü bulamadım forumda. Bir link gönderebilir misiniz?
Selamlar,

21 subat balcova etkınlıgını bır fırsat sayıyorum. Bu nedenle o gun Balcova da olabılmek ıcın ufak tefek mazeretler uydurmadan katılmayı dusunuyorum. Zaten cok ısteklıyım . Yenı dostlar da tanımayı cok ıstıyorum. Esım ve ben yolculuk hazırlıklarına baslıyoruz.

Evet evet 21 şubat tüm randevu ve isteklere cevap veremiyeceğim.Ben katılmayı arzu ediyorum.Tabiiki ALLAH nasip ederse demek lazım.SEVGİ ve SAYGILAR.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR