Ege Bölgesi Karavan Dostları ile Buluşma Hazırlığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan derindeniz1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 190
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,948
Ynt: Ege Bölgesi Karavan Dostları ile Buluşma Hazırlığı

merhabalar ben hala bir karavan alamadım. sahibinden oto karavan sitesinde yüksek tavan gümrükten çıkma eski tarihli fosfolar hakkında bilginiz varsa beni aydınlatırmısınız teşekürler

Etiketler

Sayın Şelale, benin vosvoslar hakkında hiç bilgim yok. Fakat forumumuzda bu konuda bilgisi fazla olan bir çok arkadaşımız var.
Genel konular başlığı altında yardım isterseniz, sanırım fazlasıyla yardım bulacaksınız.Saygılarımla

Şeref

teşekürler mseref bey cevap verip yönlendirdiğiniz için ayrıca karavanınız çok güzel iyi geziler diliyorum

Karavanımızda ısıtıcı olmadığından,havalar biraz düzeldikten sonra oluşacak bir buluşmayı kaçırmamaya çalışırız. ;D ;D

sn Şeref bey,
Olur mu oyle sey, telefonumu kaydetmıs olmanız benım ıcın onur sayılır. :D Benım ıle tanısma ıstegınızden onur duyarım. Ben de sızın gıbı zaman kısıtlaması olmayanlardanım. sız ve dıger butun dostlarımla onların tayın edeceklerı bıır tarıhte ve ıstenılen yerlerde katılmaya coktan hazırım.

Bu dusunce ve bırtelık amacı dogrultusunda arkadaslarımızın herbırımızın zaman acısından , yer konumu bakımından musaıt zaman ayarlanabılmesı acısından fıkırlerını belırterek sorun teskıl edebılecek olumsuzlukları ortadan kaldırabılmek ya da en aza ındırebılmek acısından gorus belırmesınde sanırım fayda olacak .
Ayrıca: Seref beyın Benım karavanımın huzulı işgalı dusunulebılecegı yahut da konun bolunebılecegı rıskını dusunerek Cem bey e (moderator) atfen kendı bolumumde yenı bır baslık talebınde bulunmustum.
Şeref beyın durum netlesene kadar gostermıs oldugu esnek anlayıs ve davransına tesekkur ederım. selam sevgı ve saygılarımla . Mehmet.

Arkadaşlar, bu buluşmada, bir engelim olmazsa, ben de bulunmak isterim.

Cavid Sezen

Arkadaşlar böyle bir buluşma hem tanışma hem de geleceğe yönelik projeler için zemin oluşturma açısından çok önemlidir. Ancak katılımın fazla olabilmesi için karavanı müsait olmayanların varlığı hatta benim gibi karavansızların da bulunması ( şimdilik kamplara çadırla gidiyorum ve o da ne yazık ki yazlık ???) gibi faktörleri düşünerek hareket etmeliyiz.
Benim önerim, ya günlük, ailesiz sohbet tarzı bir toplantı (İzmir merkez ya da yakın çevresinde olabilir), veya ailelerle birlikte günlük piknik tarzı bir toplantı (İzmir merkez ya da yakın çevresinde olabilir), Hafta sonunu da içine alacak şekilde konaklamalı ama aracı müsait olmayanların da konaklamasını sağlayacak çözümü olan (bungalow ya da otel bölümü olan) bir yerlerde kamp...
Tarih konusuna şimdilik bir şey söyleyemiyorum. Yarın hastanede benim ve eşimin çalışma-nöbet çizelgelerine bakarak ancak fikir üretebilirim...

Haşmet Bey,
Kış kampında deneyimli arkadaşımız Hakan Bey'den öğrendiğim kadarıyla çadırın yazlık olup olmaması çok önemli değilmiş. Önemli olan uyku tulumu ve mat. Uygun değerlere sahip basit bir uyku tulumuyla İzmir bölgesinde her mevsim kamp yapabilirsiniz. Bolu Aladağ etkinliğinde -10 derecedeki çadırların arasında yazlık olanlar var.
Çift kişilik-Tek kişilik +2+7 ve farklı değerlerde konfor tulumlar Kipa'da bulunabilir.
Zaten tanışmadan görüşmeden hemen kamp falan yapılmaz herhalde ama kamp olursa da İzmir çok çok iyi iklim açısından.
Selamlar,

Merhabalar,tanişma ve paylaşımlar konusunda herkesin hazır olduğunu görmek çok hoşuma gitti arkadaşlar.Keyfini çıkarmak için öncelikle birgün belirlememiz gerekiyor. Aramızda emekliler de çalışanlar da var, sanırım haftasonu olması iyi olur.Benim önerim bu yönde,bir de ilk paylaşımımızı günübirlik bir programla yapsak diyorum.Selamlar,sevgiler herkese.

Benim önerim, ya günlük, ailesiz sohbet tarzı bir toplantı (İzmir merkez ya da yakın çevresinde olabilir), veya ailelerle birlikte günlük piknik tarzı bir toplantı (İzmir merkez ya da yakın çevresinde olabilir)

Yukarıdaki yazı Haşmet bey'in yazısından alıntıdır.

Sayın arkadaşlar Haşmet bey'in belirttiği gibi bu ilk buluşmamızın günübirlik aileli veya ailesiz olması daha iyi olur gibime geliyor benimde.
sanırım önce bu konuya açıklık getirmemiz gerekiyor. Saygılarımla...

Şeref

Bence piknik de biraz telaşlı olabilir ilk buluşma için... Sadece biryere gidilip çay kahve içilebilir mesela. Aile olarak mı katılınacak o da üzerinde düşünülmesi gereken bir konu. Bence bu konuda kesin karar herkesin ailesiyle gelebilceği belliyse verilmeli. Kesin olarak aileli denirse ailesizlerin gelmemesi bir sorun, Bunun yanısıra ailesiz de denirse o zaman sadece ailesiyle gelebilecekler gelmeyebilir. Belki de doğru olan bu konuyu kesin olarak belirlememektir. Benim için farketmez aileli yada ailesiz olması.

Sayın Yücel bey, bencede ilk toplantıyı çay,kahve vede sohbetle yapmak daha uygun.

Toplantıya ailelerin'de katılmasında fayda var. Bekar arkadaşlarımızda elbetteki toplantıya katılacaklardır, illede herkesin evli olması gerekmiyor ve bunun bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Önemli olan karavan ve kamp'çılığa gönül veren dost'ların biraraya gelerek tanışmasıdır. İnşallah bu olayı gerçekleştirebiliriz. Saygılarımla..

Şeref

Değerli arkadaşlar,benim kişisel fikrim havanın güzel olduğu bir İzmir haftasonu,yine kararlaştıracağımız biryerde başlangıç olarak birşeyler içip tanışmak. Bana göre o ilk kıvılcım olacak,daha sonrasını da yine birlikte kararlaştırırız.Bu arada şehir dışından gelecek olanların da haftasonu çalışma programlarının da hesaba katılması gerekiyor. Bunun dışında ailecek katılma konusuna değinilmiş, bence bunun üzerinde durulması gereksiz;çünki BİZ ZATEN BİR AİLEYİZ. Yine de katılımın nasıl olacağına da birlkte karar verebiliriz.Herkese selamlar, sevgiler.

Kıymetlı dostlarım.
Ege bolgesı cevresınde bulunan arkadaslar olarak hepımızın tanısabılme ve gorusebılme ıstegı takdıre şayan bır duygu oldugu hepımızce malum bır heyecanı oldugu besbellı. Bu ıstegımız yonunde bır cok arkadasımızın fedakarene taaa uzaklardan gelerek boyle bır bulusma ısteklerı karsısında sanıyorum hepımız bır duygusallık ve heyecan ıcınde olmalıyız.
Şu gunlerde hava muhalefetının olumsuz olması nedenı ıle sanıyorum kı gorunmez tahmınler yapmamak ve katılım dusuncelerınde tedırgınlık yasamaları hepımızce malum gercek oldugunu varsayıyoruz. Hepımız de hem daha ılık gunlerı beklerken bır yandan da fıkırlerımızı olgunlastırıyoruz olabılır . Bu arada dusunduklerımızden hepımızın haberdar olabılmesı ıcın aklımıza gelen fıkır olusumlarını da bırbırımıze aktarabılme olanagını degerlendırmıs oluruz.
yakın bır zamanda hepımızı memnun edecek , huzurla anabılecegımız bır gorerek tanısma olanagına kavusabılmemızı dılerım.
selam sevgı ve saygılarımı gonderırım. Izmır-mehmet.

Sayın Mehmet bey, tanışma toplantımızı az da olsa ileri bir tarihe almak daha iyi olabilir. Zira hava şartları, İzmir dışından gelecek olan artkadaşlarımızı etkileyebilir ki,onlarında katılımınınla çok daha güzel olacağını düşünerek, çoğunluğu sağlayabilecek bir tarihin olmasında fayda vardır gimibe geliyor.Saygılarımla..

Şeref

Arkadaşlar,daha önce belirtmiştim,İzmirde dört kişi biraraya gelmiştik.Şimdi bunu daha da genişletme düşüncesini ortaya attığımda gösterilen ilgi çok güzel. Yalnız birşeye değineceğim;bizim öncelikle tanışmak için biraraya gelip birkaç saati birarada geçirmeyi düşündüğümüz ilk biraraya gelişimiz için neden çok fazla ince eleyip sık dokuyorsunuz anlamıyorum. Sözgelimi İzmirdeki birkaç kişinin biraraya gelmesi o kadar da zor olmasa gerek diye düşünüyorum.Havaların biraz yumuşamasını beklemek İzmir çevresinden gelecek olanlar için kabul edilebilir birşey,ama biz zaten emekliyiz,şehrin içindeyiz yada çok yakınındayız.Bence havalar ısınıncaya kadar biz de birşeyler yapabiliriz.SELAMLAR.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

SON KONULAR

Geri