Ege Bölgesi Karavan Dostları ile Buluşma Hazırlığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan derindeniz1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 190
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,940
Ynt: Ege Bölgesi Karavan Dostları ile Buluşma Hazırlığı

Arkadaşlar benim arabamda standart donanım olarak kamp masa ve sandalyeleri, termos bardaklar, plajda kullanılan hasırlar mevcut. Ama çay demlemeye çaydanlık bulunmaz. . .

Etiketler

Haşmet Bey,
İki tane full motokaravan geliyor. Çaydanlık bir tane bizde var. Diğeri de sorun olmayacaktır. Standart olarak bulunan donanımı getirin. Gerisini kendinize yük etmeyin. Bulunur. Hava güzel olursa ben erken gidip çayı demlemeyi düşünüyorum.
Selamlar,

Arkadaşlar,
Herkes özel mesaj ile listede kendinden sonraki kişiye kendi telefon numarasını göndersin. Böylelikle herkeste benden başka bir kişinin daha numarası olacak. yedinci kişi de, ikinci kişiye göndersin. Bu durumda buluşamama ihtimalini sıfıra indiririz.

Ben yarın öğleden sonra yola çıkıyorum. Belki artık buraya çok fazla bakamayabilirim. İnşallah güzel bir buluşma olur. Kendini bundan sonra ekleyecek kişiler de mutlaka listedeki değerli büyüklerimden birine ulaşıp telefon numarası alışverişi yapsın.

Hepinize saygılar ve selamlar,

Selam ve sevgiler.Gönüller ortada ;çay ,kahve ,meyva suyu, kolay .Piknik tüpü ve çaydanlık mevcut.İnciralti-Turkuaz parkinda blustuktan sonra Özdileg'in ve İnciralti Kız Ögrenci Yurdunun ilersinde ki deniz kıyısı ve park alanında mevcut.Orada herseye beraber karar verebiliriz.Yeterki gönülerimiz bir olsun.

Görüşmek üzere cep tel:05325041799

Değerli Metin Ağabey,
Belirlenen yerin veya zamanın esnetilmesi bana göre bu tür organizasyonları başarısız kılar. Bunun örneklerini daha önce gördük. Gün içinde daha geç geleceğini belirten dostlarımız da olduğuna göre yer ve zaman konusuyla oynamamakta fayda var. Benim düşüncem bu. Bence baştan konuştuğumuz plana uymalıyız hem bu etkinlikte, hem de bütün etkinliklerde ki, katılmayı önceden ilan edilen şartlar ve duruma göre düşünen kişiler tedirgin olmasın. En kötü belirlenmiş şey belirsizlik durumundan iyidir. Bu yüzden kararlı olmalıyız. Artık bu buluşmayı yapabilmeliyiz.
Selamlar.

Gezilerimiz-Yurtiçi bölümüne etkinlikle ilgili fotoğrafların ve yazıların paylaşımı için bir başlık açıldı.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51229.msg573340#new

Sızlere sozunu verdıgımız ev pogacası sozunu uzulerek sımdılık yerıne getıremıyoruz. Eşimın yakalanmıs oldugu grıbal enfeksıyon bızlerı cok zorluyor. Zaten hıjyen acısından sızlerı kuşkuya dusurecegı olasılıgınıda dusunerek ertelemek zorunda kaldık. Bu sozumuzu "bır dahakı sefere" dıyerek ertelemek mecburıyetınde kaldıgımız ıcın uzgunuz. Toplanmayı dusundugumuz yere 150 m uzaklıkta kafeteryalar var zaten.
Bız gelıyoruz. (yagmur falan yagarsa kendı bılır) Yıne de gelıyoruz.

Mehmet bey geçmiş olsun, önemli olan bir araya gelip sohbet edebilmek...

Mehmet abi yenge hanıma geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin,buluşma hazırlığınızı yakından takip ediyoruz birçok dostu bir yerde göreceğiz çokca fotoğraf çekinki sizleri yakından tanıyalım.

Sevgi ve saygılar.Sayın Mehmet ağbi eşinize geçmiş olsun .Acil şifa dileklerimizi iletir,çalışmalarında başarılar dilerim.Yarın cumartesi günü saat 15 00 da görüşmek üzre diyelim.

Selamlar...

Yusuf kardesım.
Yengen , sıfa dıleklerın ıcın tesekkur edıyor.
Yarın kı tanısma gununde (nazardan korusun) deneyımlı arkadaslarımızın fotograf cekeceklerını tahmın edıyorum. Ben bu konuda becerıksızım ustelık makınem de cok kıytırıkmıs, gorenler oyle soyluyor. :D

Metın kardesım
Yengen , sıfa dıleklerınız ıcın ne kadar memnun oldu bılemessın.(sanırım bu moral onu daha cabuk ıyılestırır) Yarın 15 00 de oradayız.

Etkinlik Yapıldı.

Etkinlik Fotoğrafları ve ilgili yazışmalar.

index.php

Değerli dostlar, dilerseniz bu başlıkta artık yazışmayalım. Yeni buluşmalarımız için yeni başlıklar açalım. Zira sayfa sayısı epey fazlalaştı.

Selamlar,

saygı değerli dostlar.sizleri nekadarda yakından tanımasam.yorumlardan vede o güzel resimlerinizden tanıma fırsatı buluyorum vede yorumlarınızı okuyarak gıdemedığım yerleri sizin sayenizde görme fırsatı yakalıyorum..inş allah büyük bir karavan gezısı organize edılırde bızde aranızda oluruz..geziniz kısaad olsa çok guzel geçmiş..devamın getırmanızı dılerım..erdekten saygılar diliyorum

Bazı arkadaşlar kimseyi etkinliklere gelmesi için özel mesaj ile davet etmeye uğraşma diyorsa da ben kendime engel olamıyorum.
Smiley

Buyrun.
Karavanlarınızın bile gelebileceği bir kamp etkinliği.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=49723.0

Murat Bey,
Söz vermek, listeye isim yazmak vb için çok erken ama, en azından haftasonlarımı bu etkinliğin haftasında İzmir'de olabilecek şekilde ayarladım. İnşallah katılabiliriz.
Selamlar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR