Ege Bölgesi Karavan Dostları ile Buluşma Hazırlığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan derindeniz1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 190
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,940
Ynt: Ege Bölgesi Karavan Dostları ile Buluşma Hazırlığı

drares' Alıntı:
Cavid hocamdan da ses çıkmadı, daha önce gelmeyi düşünüyordu.

Durumum belli değil Haşmet Bey, o nedenle eklemiyorum..

Cavid Sezen

Etiketler

Cavid Abi,
Yarın da eklemezseniz isminizi,
Herhalde Cuma Günü sizi kendim alıp getireceğim İzmir'e :smiley:
Selamlar.

Küçük bir şaka tabii, Umarım kızmazsınız.

Kuskunluk ne ola kı hasmet kardesım.
Kusecek yaşta degılız artıkık. gonul dost arar. Demem o kı: Gecen seferın delısı olarak , bır şanslızlıga kurban gıdılır korkusu yaşadıgımdan mıdır ne dır bılmıyorum , konu uzerınde yorum bıle yapmaya cekındım. Şanssızlık bu ya , ne olur ne olmaz . Tam derım ben de varım ; gelır bır sanssızlık otura kor ortayere. Aman dedım sessız sedasız cumartesı gunu cıkagelırım dıye dusunuyordum.

Not ; Bu seferın delısı YUcel kardesımız mıs . Oyle dedı. Yagmur da yag sa kar da yagsa oradaymıs.
Malum. Gecen severın delısı de bız oluyoruz. ;D

Evet bu haftanın delisi ben olacağım inşallah. Yağmur da yağsa, kar da, dolu da. oradayım kimsenin şüphesi olmasın.

Yağmura karşı Türkuaz'ın kapalı bahçesi orada bizi bekliyor olacak. Etkinlik yeri herkes için uygun, saatler esnek. Etkinlik dinlendirici nitelikte. Bu buluşmanın olmaması için hiçbir neden yok.

GÜNCEL KATILIM LİSTESİ:
1- Cennet&Yücel GÜNDÜZ (2 Kişi)
2- Şeref GÜÇLÜ ve Eşi (2 Kişi-Bir aksilik olmazsa)
3- Ülker&Yavuz ÖNTAŞ (2 kişi)
4- Fatih DOĞANER, Eşi ve Oğlu (3 kişi- 17:00)
5- Metin ALTIN ve Sevay ALTIN (2 kişi)
6- Haşmet & Aysel Kalkancı (2 kişi)
7- Mehmet BAYDEMİR ve Eşi (2 kişi)

Selamlar,

Mehmet Ağabey,
Bu etkinliğin "delisi" benim ama fikir babası sensin :smiley:

Geçen haftalardaki denememizde sonradan doğa yürüyüşçülerine katılmak yerine; İlk önce yaptığınız İnciraltı'da çay ve poğaça partisi teklifinizde ısrar etseydiniz, katılım olurdu kanaatindeyim. ;)

Olsun, Sonuçta birlikteyiz ve daha yeni bir baharın başındayız. :smiley:

Selamlar,

Umutlar tukenmeye basladıgı zaman ınsan bır bocalamanın tam orta yerınde oldugunu hıssedıyor.
Tek caremız kaldıgını hıssetmıstım . İki ayrı "az" ı cogaltabılmek Sagolsunlar bızı kendılerınden sayıp resımleme ıncelıgını gostermısler.

Evet,
Sonuçta yolun yok olacağını da hiçkimse bilemezdi. Onların da sizin de öyle bir göçüğü beklemeyeceğinizi düşünüyorum. Şanssızlık işte çok da eğlenebilirdiniz. Bence kafanıza takmayın Mehmet ağabey, Değişik bir tecrübe yaşadınız sonuçta.
Ancak görünüyor ki her etkinliğe katılamıyoruz. Bazen Kaz dağları kampı gibi araçların çıkabileceği kamplar yapılıyor ama bu seferki doğrudan doğa yürüyüşçüleri ve Off-road araçlar düşünülerek planlanmıştı. Yer seçimi+iklim koşulları biz ne kadar istekli olsak da bize uygun değildi.
Neyse başka kamplara inşallah, Ama artık bir buluşma yapalım öncelikle değil mi?
Bu arada poğaça teklifiniz hala geçerli mi? :smiley:
Selamlar ve Saygılar.

İstedıgınız pogaça olsun .
Pogacalar cumartesı gelıyor . Çaylar kımden.?

Dışarıda olabilirsek çaylar bizden. Erken gidip demleyeceğiz çayı. Ama sayıyı düşünürsek ikinci bir çaydanlık ve termos, Bir de bardak takviyesine ihtiyaç var. Bizim plastik bardaklarımız var kamp için. Cam bardak yeterli sayıda yok. Ayrıca kamp sandalyesi ve portatif masa getirebilcek herkes getirmeli. 2 kamp sandalyesi 2 de portatif tabure bir de kamp masası bizde var. Bizde tente de yok. Portatif tentesi olan varsa böyle bir şey de yararlı olabilir.
Selamlar.

yugun' Alıntı:
Evet,
Sonuçta yolun yok olacağını da hiçkimse bilemezdi. Onların da sizin de öyle bir göçüğü beklemeyeceğinizi düşünüyorum. Şanssızlık işte çok da eğlenebilirdiniz. Bence kafanıza takmayın Mehmet ağabey, Değişik bir tecrübe yaşadınız sonuçta.
Ancak görünüyor ki her etkinliğe katılamıyoruz. Bazen Kaz dağları kampı gibi araçların çıkabileceği kamplar yapılıyor ama bu seferki doğrudan doğa yürüyüşçüleri ve Off-road araçlar düşünülerek planlanmıştı. Yer seçimi+iklim koşulları biz ne kadar istekli olsak da bize uygun değildi.
Neyse başka kamplara inşallah,
Selamlar ve Saygılar.

Bazı arkadaşlar kimseyi etkinliklere gelmesi için özel mesaj ile davet etmeye uğraşma diyorsa da ben kendime engel olamıyorum.
:smiley:

Buyrun.
Karavanlarınızın bile gelebileceği bir kamp etkinliği.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=49723.0

Murat bey,
Yakın tarihlerde Bergama yada Dikili bölgesinde kendim bir kamp yapmam gerekiyor. Bu kampa ben katılamayacağım büyük ihtimal. Yine de son anlarda belli olur.
Murat Bey,
Cumartesi günü müsaitseniz sizi de çay partisine bekleriz.
Selamlar,

Merhaba Yücel bey ,

Cumartesi 02'de Bursa'ya gideceğim.
Aynı gün 23'de İzmir'e döneceğim için bu buluşmanıza katılamıyorum.

27 Martta görüşebilmek ümidi ile.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR