Ege Bölgesi Karavan Dostları ile Buluşma Hazırlığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan derindeniz1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 190
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,950
Ynt: Ege Bölgesi Karavan Dostları ile Buluşma Hazırlığı

derindeniz1' Alıntı:
Arkadaşlar,daha önce belirtmiştim,İzmirde dört kişi biraraya gelmiştik.Şimdi bunu daha da genişletme düşüncesini ortaya attığımda gösterilen ilgi çok güzel. Yalnız birşeye değineceğim;bizim öncelikle tanışmak için biraraya gelip birkaç saati birarada geçirmeyi düşündüğümüz ilk biraraya gelişimiz için neden çok fazla ince eleyip sık dokuyorsunuz anlamıyorum. Sözgelimi İzmirdeki birkaç kişinin biraraya gelmesi o kadar da zor olmasa gerek diye düşünüyorum.Havaların biraz yumuşamasını beklemek İzmir çevresinden gelecek olanlar için kabul edilebilir birşey,ama biz zaten emekliyiz,şehrin içindeyiz yada çok yakınındayız.Bence havalar ısınıncaya kadar biz de birşeyler yapabiliriz.SELAMLAR.
Bana göre de sizin bizleri beklemenize gerek yok. Bizler fırsatını bulduğumuzda sizlere katılırız...

Etiketler

Evet evet, Haşmet Bey gibi düşünüyorum ben de mutlaka bir tarihte yakalarız sizi.
Selamlar,

Yanlış anllaşıldı galiba,''şehir dışından gelecekleri beklemeyelim'' anlamını çıkartmanızı istemem arkadaşlar.Benim düşüncem bilgisayar ekranının aşıp somut paylaşımlar şekline dönüştürmekti. Tabii ki şehir dışından gelenler olursa bu çok daha güzel olur. Ama İzmirde kaç kişiyiz ki,ve başlangıç olarak biraraya gelmemiz çok mu zor diye düşündüm ve bunu dile getirdim. Sakın kimse darılmasın,bir yanlış anlaşılma olmasın . Herkese selamlar.

Sayın derindeniz

çabanız 3-5 karavancı arkadaşla tanışmak bir araya gelmekmi?

Bu zaten şu anda çaba harcamanıza gerek olmadan karşınızda hazır ve nazır. KKD bunları zaten yapıyor amerikayı yeniden keşfetmeğe çalışmak neden ?

UKKF BŞK H:K

Cahıllık ıste ne yaparsınız.
Boyle bır seyler vardır mutlaka . lakın bır arayıp bulmayı bılmıyoruz
Bır de yol gosterenımız olsa.
Şunu soyle yapın bunu boyle yapın deyıp elımızden tutsalardı.

Sayın orbay 74

ukkf org sitesine girin orada federasyona dahil derneklerimiz var göreceksiniz.Oralarda izmir derneğini de göreceksiniz .3 kişi değil 30 kişi dost gurubunuzu göreceksiniz,

Arzu ettikleriniz yanınızda da, görmeniz engelliyonur.Çabamız bu perdeleri kaldırmak. Lütfen görün ve görülmesine yardımcı olun.

UKKF.BŞK HAYATİ KAPLAN

Sayın Hayati bey,

Ben UKKF üyesiyim. Ve İzmirliyim. Fakat forumda İzmir Bölgesine girdiğimde bir başkan ve 5 üyeden başka kimseyi göremiyorum.
Forum'a üye olan kişilerede ulaşamadım. Kimler İzmir'lidir diye.
Ve nedense orada yapılan etkinlikler hep İstanbul'lular vede İstanbul çevresi ile ilgili.
İzmir'de Karavancılar toplantısı vardır, şurada buluşup,buralara gideceğiz diye birşeye de rastlayamadım.
Bir etkinlikte göremedim.
Bu benim, forum'u yanlış kullanmamdanda kaynaklanmış olabilir belki. Şayet böyle birşey varsa yönlendirmenizi,ve forum'u nasıl kullanacağımızı biraz olsun tarif etmenizi dilerim.
Şunuda özellikle belirteyimki,yukarıda yazdıklarım, bir tartışma çıkartmak için değil, sadece bilgi almak maksadı ile kendi izlenimlerimi içermektedir. Saygılarımla..

Şeref

Sayın Kaplan,Şeref Beyin de dediği gibi bir tartışma yaratmak düşüncesinde değilim.Sizin'' 3-5 karavancıyı biraraya getirmek ''ifadenizi çok yadırgadım,darılmayın ama öyle sizin yazdığınız gibi değil;biraraya gelmek eyleminde bana göre işin özünde pek farkında olmadığınızı düşündüğüm bir şey var.O da:KARAVAN BAHANE DOSTLUKTUR ASLOLAN.Saygılar.

Arkadaşlar,şimdi şu gün şurada buluşalım ,gelen gelir gelmeyen gelmez desem bu koşunuza gitmez herhalde. Benim çabam herkesin gönlünü almaktı,eminim birbaşka arkadaşımın yaklaşımı da farklı olmazdı.Herkese selamlar,saygılar.

Arkadaşlar benim kafamdaki buluşma forumda sanal olarak tanıyıp bir çok şeyi karşılıksız paylaştığımız, saygı ve sevgi duyduğumuz insanlarla bir araya gelmekti, ama Hayati bey bu konuya daha farklı ve güzel bir açıdan bakmamızı sağladı. Tabii ki bir avuç karavancıyken birilerini dışlamak gibi bir düşüncemiz olamaz. Düzenlenecek etkinlik İzmir kamp karavan derneğinin katılımıyla olacaksa ya da bu dernek tarafından organize edilecek bir etkinliğe davetliysek seve seve katılır, bu camianın gelişmesi ve kaynaşması için elimizden geleni ortya koyarız...

Sayın Drares, İstanbul'lu karavancılar bir kaç kişi bir araya gelerek tanışma ve bir birliktelik oluşturdular. Ve bu foruma yansımasıylada diğer karavancılar birdahaki sefere bizde varız diyerek,katılımın fazlalaşacağının sinyalini verdiler. Ve bir Yılbaşı bir cozz birlikteliği oluşturdular.

Aynı durum biz İzmirliler içinde geçerli neden birkaç kişi ile başlayıpta çoğalmıyalım.

Ben bu foruma birkaç aydır üyeyim.Diğer birkaç karavancı forumlarına vede UKKF yede üyeyim. Orada gördüğüm, İzmir Karavancılar Derneğinden bugüne kadar hiç bir ses çıkmadığıdır. Hiç bir etkinlik hazırlıkları içindede olmadılar,yada ben duymadım. Hayati bey'e sorduğum sorununda cevabını alamadım. Biz onları beklersek hiç tanışamıyacağız gibime geliyor.

İnşallah buradaki yazılarımızı okuduktan sonra, bir etkinlik içine girerlerde bizleri biryerlerde buluşturup tanıştırırlar. Ve bu etkinliğede seve seve katılırız.

Ama ben yinede bazı buluşmalarımızı dernek etkinliği olmadanda yapabileceğimiz kanısındayım. Bunlar küçük tanışma toplantıları olacak zira. Bu nedenle bir etkinlik beklentisi içinde olmamız gerekmiyor. Diye düşünüyorum. Saygılarımla..

Şeref

Şeref bey ıle aynı dusuncelerı ve kanaatı paylasıyorum. İki kısılık bulusma ve tanısmalar bana gore cok degerlıdır. Sayıların yukseklıgı bulusturmalar ve tanısmaları daha kutsal yapacagını sanmıyorum. Elımıze gecen her fırsatı degerlendırıp kucuk guruplar halınde de dıyalogumuzu surdurmelıyız. Buyuk sayılardakı tanısma etkınlıklerı de ıdeallerımız olmalı ve fedakarhane davranım caba gostermelıyız. Kim bilir gun gelır bu gayretlerımızı artırıp tum dostlarımızın katılabılecegı etkınlıklerıde basarabılırız .Neden olmasın.

Şeref Bey,siz Mordoğanda yaşıyorsunuz bildiğim kadarıyla.Bizler de İzmirden birkaç arkadaş toplanıp Üçkuyulardan bir arabaya binip sizi ziyarete gelsek. Deniz kenarında bir yerde iki üç saat oturup sohbet etsek,sonra bir başka hafta siz de gelseniz örneğin Cavit Hocamı ziyarete gitsek vs vs. Ben olayı bu kadar basit görüyorum. Biraraya gelmek için neden başkalarının yardımına ihtiyaç duyalım. Başkaları derken elbette paylaşım çemberimizi genişletmeye karşı değilim,bunun çok da güzel olacağını düşünüyorum.Ama forumda yazışmanın dışına taşmamız gerektiğini de gözardı etmememiz gerekir diye düşünüyorum.Saygılar.

Mehmet Abi,büyük sayılardan söz ediyorsun ya,onu yapmamız için öncelikle İzmirdeki birkaç arkadaş biraraya gelmemiz gerekmez mi.Benim bütün çabam öncelikle bunu yapabilmek.Metin Beyi alıp Üçkuyular gelseniz,Saim Beyi de alıp Mordoğana gidip akşam dönsek (mesela),tabii İzmirden katılmayı düşünen diğer arkadaşlar için de geçerli buçağrı.Başlangıç için nasıl olur,bunu yapamaz mıyız.Bunun için öncelikle Şeref Beyin de oluru gerekiyor elbette.Saygılar,kolaylıklar.

Derindeniz1, Eğer buraya gelmek ister ve böyle bir karar alırsanız, inanın bu beni çok onurlandırır vede mutlu eder.Hemde benim yaşadığım bu küçük beldeyi görmüş,tanımış olursunuz.Sizleride elimden geldiğince ağırlarım. Saygılarımla..

Şeref

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,636
Kaydolan Son Üyemiz
batucelik08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR