Ege Bölgesi Karavan Dostları ile Buluşma Hazırlığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan derindeniz1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 190
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,948
Ynt: Ege Bölgesi Karavan Dostları ile Buluşma Hazırlığı

Şeref Bey,teşekkürler.Benim gezip tozmayı seven birisi olarak Mordoğana gelmem çok zor değil,ama diğer arkadaşlar ne derler.Metin Bey Karşıyada ve hafta arası katılabilir mi,Mehmet Abi,Saim Bey,ben emekliyiz;kendi adıma bir engelim yok.Diğer arkadaşların da fikirlerini belirtmelerini bekliyorum. Katılmayı düşünen başka arkadaşlar da olursa, iyi olur.Selamlar.

Etiketler

derindeniz1' Alıntı:
Şeref Bey,siz Mordoğanda yaşıyorsunuz bildiğim kadarıyla.Bizler de İzmirden birkaç arkadaş toplanıp Üçkuyulardan bir arabaya binip sizi ziyarete gelsek. Deniz kenarında bir yerde iki üç saat oturup sohbet etsek,sonra bir başka hafta siz de gelseniz örneğin Cavit Hocamı ziyarete gitsek vs vs. Ben olayı bu kadar basit görüyorum. Biraraya gelmek için neden başkalarının yardımına ihtiyaç duyalım. Başkaları derken elbette paylaşım çemberimizi genişletmeye karşı değilim,bunun çok da güzel olacağını düşünüyorum.Ama forumda yazışmanın dışına taşmamız gerektiğini de gözardı etmememiz gerekir diye düşünüyorum.Saygılar.

Arkadaşlar, Akhisar'da sizleri ağırlamaktan onur duyarım; beklerim. İzmir, bizim başkentimiz, oraya zaten geliyoruz, geliriz...

Selamlar.
Cavid Sezen

Saim Bey ve Metin Beyin de katılım konusunda fikirlerini bekliyoruz.Tabii diğer arkadaşların da.Mehmet Abi birgün kaytarsan ne olur ki.Sana yardım ederiz,(zaten herzaman yardıma hazırız)arayı kapatırsın. Cavit Hocam, başımızın üstünde yeriniz var.İzmire başka bir nedenle gelmiş de olsanız haberimiz olsun,yapabileceğimiz birşey olur olmaz hiç önemli değil,gönüller bir olsun.Herkese selamlar.

Evet dostlarım sizleri bekliyorum.

Mehmet bey, Derindeniz1'in son mesajından anladığım kadarı ile kaytarıyormuşsunuz gibi geldi bana,işlere biraz ara verip dinleme,daha iyi bir çalışmayı yaratır. Saygılarımla..

Şeref

Sevgili dostlar,

Sanırım ilk buluşmanız, tanışma tadında kısa sürecek günübirlik bir hamle olacak...

Artık bizde bahar aylarında yapacağınız bir etkinliğe geliriz, ki hava durumu açısından çok daha uygun olabilir...

Eğer hafta sonu kamplı olursa cuma akşamından, olmadı Mordoğan (ki özellikle merak etmekteyiz o yöreyi), Seferihisar tarzı bir yerleşim yeri seçilirse pansiyonda kalarak buluşmanıza katılmaya çalışırız...

Sizlere iyi eğlenceler, fotoları beklediğimizi unutmayın... ;)

Haldun

Katılmak isteyenlerin bir bölümü emekli olmadığına göre, onları da dikkate alarak, bir hafta sonu kamplı geziyi daha uygun görmekteyim. Hem tanışır(yüzyüze) hem de bir gezi yapmış oluruz bu arada. Baharla birlikte dışarıdan gelenler için de iyi bir gezi fırsatı olur. Karaburun Yarımadası, bu iş için uygun. Örneğin, Mordoğan buluşma noktası olabilir. Konaklama da sorun değil bildiğimce. Şeref Bey, bu konuda daha ayrıntılı bilgi verebilir. Bahara çok az kaldı, bilirsiniz bahar çok erkendir sözünü ettiğim yarımadada. Haydi mor lale(anemon) toplamaya!...

Cavid Sezen

Merhaba Dostlar,

Cavid bey'in önerisi gerçekten güzel, baharda bu yörede geniş kapsamlı iyi bir tatil yapılabilir. Konaklama sorunu olmayan ,denize yakın bol miktarda konaklama alanları bulunan, Güvenlik açısındanda emniyetli bir bölgedir.

Bahara doğru bu buluşmayı organize etme işi tecrübeli abimiz Cavid bey tarafından yapılırsa dahada etkin olacağını düşünüyorum.

Fakat biz genede bu küçük günübirlik (ara) buluşmamızı bahara bırakmadan yapalım. En azından İzmir'de ikamet eden karavancılar tanışması daha erken olmuş olur. Sizleri beklemekteyim. Saygılarımla..

Şeref

Güzelim Ege'nin, İstanbul'uma kardeş kent sevgilim İzmir'in, be hey efeleri !..

Bir karar verseniz de diyorum, şöyle bir iki akşamlık olsa... Bakarsınız tarih de bize uyar gibi olur, bir şeyleri bir araya getirmek için belki kendimizi zorlarız filan... Uzak muzak ama, olur a eğrisi doğrusuna denk gelir... Hayat böyle bir şey kim bilir ?
Ha gayret çözün şu işi. Üstelik unutmayın, bizlere göre coğrafya ve iklim olarak çok şanslısınız.

Hadi !.. Hadi !.. Hadi !..

Ben size buradan bir gayret üflemiş olayım. Bakın yağmasam da gürlüyorum hiç değilse.
Sevgiler ve kolay gelsin.

Haydi Dost'lar;

Haldun bey'in bize üfleyerek vermiş olduğu gazla,biraz daha hızlanıp çabalarsak, sanırım İzmir , İstanbul ve bu arada diğer şehirlerimizdeki karavancıları bir noktada birleştirerek mükemmel bir tanışma,tartışma vede tatil ortamı yaratabiliriz.

Haydi Egeli karavancılar hepbirlikte bu işi başaralım. ne dersiniz ?

Saygılarımla

Şeref

gezmen' Alıntı:
Katılmak isteyenlerin bir bölümü emekli olmadığına göre, onları da dikkate alarak, bir hafta sonu kamplı geziyi daha uygun görmekteyim. Hem tanışır(yüzyüze) hem de bir gezi yapmış oluruz bu arada. Baharla birlikte dışarıdan gelenler için de iyi bir gezi fırsatı olur. Karaburun Yarımadası, bu iş için uygun. Örneğin, Mordoğan buluşma noktası olabilir. Konaklama da sorun değil bildiğimce. Şeref Bey, bu konuda daha ayrıntılı bilgi verebilir. Bahara çok az kaldı, bilirsiniz bahar çok erkendir sözünü ettiğim yarımadada. Haydi mor lale(anemon) toplamaya!...

Cavid Sezen

Arkadaşlar Merhaba;

İzmir batısında buluşmak için yer çok, birtanesi de Sığacık(teos)-Seferihisar. Seferihisar'a çok yakın(dolayısıyla İzmir'e), deniz kıyısı ve harika bir yer. Her türden konaklama için sorun yok.(karavanlı ve karavansız) Zamanı daha çok olanlar, sonrasında, Urla-Balıklıova-Mordoğan-Karaburun-Küçükbahçe-Ildırı-Ilıca-Çeşme-Alaçatı turu da yapabilir. Bunun dışında da seçenekler olabilir...Yalnız geziyi tasarlarken, hafta sonunu da içine almasına özen göstermeliyiz ki çalışanlar gelebilsinler.. Özellikle uzaktan gelenler, cumadan önce gelip pazartesiden sonra dönerlerse, onca yolu geldiklerine değer derim..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44410.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31861.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14080.0

Sevgili Dost'lar,

İster Mordoğan,İster Karaburun,ister Teos,yada isterse egede başka biryer olsun, yeterki egeli karavancıların bir organizasyonu ile,
ilgi duyan birçok karavancı dostlarımızı bir araya getirip, çoklu bir katılım ile sesimizi duyurmak,çoklu tanışım olanağı sağlamak,birlikteliğimizi pekleştirmek ve karavancılığı özendirmek için haydi.

Nerede diğer İzmir'li vede egeli karavancılar? neden hiç sesiniz çıkmıyor?.

Haydi artık elinizi taşın altına koyun.(Sevgili Hüseyin(Rüzgar) ağbimizin dediği gibi ne demekse..).Ama ben burada birleşelimde,birşeyler yapalım anlamında kullandım. Kabul görürse..

Saygılarımla..

Şeref

Yalnız geziyi tasarlarken, hafta sonunu da içine almasına özen göstermeliyiz ki çalışanlar gelebilsinler.. Özellikle uzaktan gelenler, cumadan önce gelip pazartesiden sonra dönerlerse, onca yolu geldiklerine değer derim..

Bizim için sorun değil, biz sadece herhangi bir haftasonu için de geliriz. Ama 23 Nisan Cumaya geliyor ve üç gün tatil. Bence bunu göz önünde bulundurabilirsiniz. dediğim gibi şart da değil. Gönüller bir olsun. Günübirlik bile geliriz.

Ama gezinin organizasyonunda herkesin kamp yapabileceği bir alan seçerseniz daha çok seviniriz.

Selamlar,

BIz bu ıstegımızle bu gorerek tanısma etkınlıgımızı basarabılecegımıze artık daha cok ınanıyorum. baksanıza ne guzel temennıler ve gonullu katılabılmek cabası ıcınde bır cok dostlarımız yol gosterıyor ve desteklıyorlar. gercekten cok sevındırıcı bır duygu. Gerıye ne kalıyor kı; Kanımızı kaynatacak ılık havalar ve cogunlugun ortak zamanı kapsayan saman ayarlanabılmesı. Aceleye getırılmeyecek bır bulusma tarıhını nırengı noktası olarak kabul ettıkten sonra detayları bırlıkte en uygun hale getırıp programı belırlemek. Goruyorsunuz ya ne kadar heyecan verıcı ve kolay.
Haldun beyın dedıgı gıbı . Haydı kotu havalardan saydıgımız bu kotu gunlerı fıkır alısverısı yaparak degerlendırelım.
selam sevgı ve saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

SON KONULAR

Geri