Ege Bölgesi Karavan Dostları ile Buluşma Hazırlığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan derindeniz1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 190
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,940

Etiketler
Ynt: Ege Bölgesi Karavan Dostları ile Buluşma Hazırlığı

Sevgili dostlar, Balçova sucuk partisinin tarihi bellide,yeri ve saati belli değil !, bu konuda biraz daha açıklayıcı bilgi verirseniz iyi olur.

Saygılarımla..

Şeref

Şeref Bey,Balçova Termal Tesislerinin önü,sabah 08 45.Biz başka birşey düşünüyorduk,bir başka nedenle görüşeceğiz.Selamlar.

Samı bey kardesım.
(bız baska bır sey dusunuyorduk) derken, kendı gurubumuzu olusturup kafamıza gore takılmak gıbı mı?
Ben her tur katılıma uyarım. Yeter kı gerceklesın

Not: Sucuk Partısı denmış se eger, sucuk organızasyonunu kım ustlenecek. Daha sonra katılımcılar arasında paylasılması gorusundeyım.

Evet arkadaşlar, bu konuda çok az bilgimiz var. Düzenleyen kimdir? katılım nasıl olacaktır? yeterli bilgi yok.
Bu konu ile ilgili bir topik varsa, bilen arkadaşlar buraya eklesinki içeriğini anlayabilelim.
Saygılarımla..

Şeref

Neden detaylı bilginiz olmadığını tahmin edebiliyorum,sanırım Gezenbilir İzmir gurubuna dahil değilsiniz.Daha önce bilgisayar kullanımı konusunda eksiklerim olduğunu belirtmiştim,şimdi aldığım bilgiyi aktarıyorum,(yapabilirsem tabii),http://www.gezenbilir.com/index.php.topic=48018.0.Bu adreste 21 Şubat programı var.Selamlar.

Mehmet Abi,biz başka şey düşünüyorduk derken saklı gizli birşey değil,yakın çevredekilerle ilk görüşme anlamında bir düşüncemiz vardı ya onu kastetmiştim.Sucuk meselesine gelince,onu ben de bilmiyorum,çok da önemli değil.Alırız köy ekmeği,birkaç kangal sucuk olur biter.Metin Bey ''_gönül dostluk ister,kahve bahane demişti'',bu cümleyi ogüne uyarlayın.Selamlar.

Yakın çevredkilerle görüşeceğiz ne demek? Herşey açıkça ortaya konsun ki insanlar da ona göre planını programını yapar.
Selamlar,

Merhabalar,bir yanlış anlama,anlatma olduysa özür dilerim,hatırlanırsa yaklaşık iki belki üç hafta önce biraraya gelip tanışma,günü birlik ya da belki bir hafta sonu paylaşımı düşüncemiz vardı.Ben bu ifade ile onu kastetmiştim.Herhangibir paylaşım sözkonusu olduğunda,bunu saklı gizli yapmayı düşünmek uygun bir şey olmaz. Selamlar.

O zaman bizler sadece etkinlik duyurularını takip edelim. Ama duyurular kesin ve net olarak yapılsın ki ona göre kendimizi ayarlayabilelim diye düşünüyorum.
Selamlar.

Selamlar ,ege bölge motokaravancı ve gezenbiir üyesi dostlar;21 şubat sucuk ve mangal tanışma ,buluşma doğa yürüyüşüne katılım ne düzeyde gelenler haberdar etse de birlikte karar versek.Sevgi ve saygılar.

Metin kardeşim,listede her koşulda Mehmet Abi,sen,ben varız.İlaveleri bekliyoruz.Selamlar.

Arkadaşlar,
Aşağıdaki konuda yazılan mesajlardan sonra, karavanların ve hatta 2 çeker normal araçların etkinlik alanına çıkabilip çıkamayacağıyla ilgili şüpheler oluştu. Haftaiçi Nejat Bey parkurda bir ön inceleme yapacak. Aracımızla aşamayacağımız bir engel yoksa biz büyük ihtimalle katılacağız. Araçsız kamp yapma düşüncesi bizde yok. Yani aracımız çıkmıyorsa biz de çıkmayız. Birkaç güne belli olur. Karavanla katılacak arkadaşlar da bence bu konuyu takip etsin. Ağırlık ve arkadan çekiş karavanlar için dezavantaj, ancak otomobile göre yüksek olmaları da bir avantaj bence. Yani belki de o kadar kötü değildir yol. Yapılacak keşifi, çekilecek fotoğrafları görmek lazım.
Selamlar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48018.20

Ben şoyle demek ısterım kı; Kotu hava sartları zorlması dısında, her halukarda bır bulusma yerı tesbıt ederek, varsın bız araclarımızın gıdemıyecegı yerlere gıdemememıs olalım. O halde ıncıraltı sahılınde cok guzel rekrasyon alanları var .En azından araclarımızla orada toplanır , dost tabırı "kafamıza gore takılırız" . Olay sadece bır guzel gunubırlık gezı eslıgınde tanısmak gorusmek konusmak dılegımızı gerceklestırebılırız. Eşim poaca yapacak . Ben de pıknık tupu ve caydanlıkları alıyorum.
Haydı.... Çay ve poaca ya herkes davetlıdır.
Bır gayret gosterıp yapabılırız bu işi .Ne olur gelmeye calısın.
Şehır dısından gelecek arkadasları oto gar cıvarında karsılayabılırım.

Harika bir teklif, Zaman akıp geçiyor... İzmir'de yazdan kalma günler yaşanıyor... Değerlendirmek gerek. Ama yine de bu teklif karşısında ben şahsen ikilemde kalacağım, Eğer bu pazar buluşalım diyorsanız. Çünkü uzun süredir uygun bir kamplı etkinlik yakalamak için bekliyorduk. Yine de kampa katılsak bile hiç değilse pazar günü yanınıza uğrarız.
Selamlar.

Mehmet Abi kamp da güzel olur ama şahsen benim hiç malzemem yok. Durumu uygun olan arkadaşların kamp ile ilgili paylaşımları kendilerine kalmış. Benim her koşulda ben varım demem, pazar günü yapılacak yürüyüş etkinliğini konusundaydı.Belki biliyorsunuzdur,Balçova barajı çevresi çok güzeldir,parkur da oldukça uzun,hem yengeyi hem seni oldukça yorar.Siz hele bir gelin de,çayın poğaçanın sözünü etmeye değmez.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR