Ege Bölgesi Karavan Dostları ile Buluşma Hazırlığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan derindeniz1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 190
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,940
Ynt: Ege Bölgesi Karavan Dostları ile Buluşma Hazırlığı

Sayın yugun,katılımlarımızı aynı anda yaptık galiba.Ama beni rahatlattınız,şimdi arkadaşlardan biri olur mu öyle şey,neden hep beraber yapmıyoruz etkinliğimizi der mi acaba diye düşünüyordum. O zaman katılan arkadaşlar kamp konusunda özgür olur,biz pazar günü birşeyler yaparız.Örneğin öğleden sonra uygun bir saatte biraraya da gelebiliriz. Gerçi daha zaman var,altenatif değerlendirmeler olabilir.Selamlar.

Etiketler

Samı kardesım.
ben cogunlugun kararlarına uyarım. Demem ıstemem o kı; eger araclarımız yol engebelerınden dolayı yetersız kalırsa bız de ortak karar ıle kendımıze gore bır yer bulabılırız demek ıstedım. :D
Oyle ya : Gonul muhabbet ıstıyorsa eger kahvenın pogacanın cayın lafımı olur.
Ol sa da fena mı olur ? ;D ;D ;D

derindeniz1' Alıntı:
Şeref Bey,Balçova Termal Tesislerinin önü,sabah 08 45.Biz başka birşey düşünüyorduk,bir başka nedenle görüşeceğiz.Selamlar.

Hata var bu saatte ;

Bakınız ;

TezzMertek' Alıntı:
Metin Bey merhaba ,

Gezenbilir'in İzmir ayağının yürüyüşçü grubu ile Off - Road grubunu aynı anda beraber olmasını düşündüğüm bu etkinlikte hem kamp hem yürüyüş hem Off-Road yapacağız.
Tabii Off-Road konusunda arkadaşlara rehberlik yapamayacak olsam da diğer arkadaşlarımız rehberlik yapabilecekler.

Daha önce hava güzel olursa kamp yapacağız dememe karşın Hava yağmurlu olsa da ben kamp atacağım.

Yürüyüşe gelince yaklaşık 4-5 km.lik bir çıkış içeriyor. Bizim kamp yüksüz (Çadır-uyku tulumu vs vs) olarak 45 dk içersinde aldığımız bu mesafeyi kamp yükü ile yaklaşık 90 dakika da almayı düşünüyorum.

Tabii Off-Roadçı arkadaşlar kamp atacağımız düzlüğe arabaları ile rahatça (!) gelebiliyorlar.
Yeni açılan orman içi yol kamp düzlüğüne kadar ulaşıyor. Toprak kayması ve ağaç düşmesi sorunu yok ise.!

Etkinlik tarihlerine gelince ;

Kamp için
20 Şubat 2010 - Cumartesi ; Saat 10:00

Günübirlik için ;
21 Şubat 2010 - Pazar ; Saat 09:00

Her iki buluşma saati de Yürüyüş grubu içindir.
Tavsiyem Off - roadçı arkadaşlarında bu saatlere uymasıdır. Orman yolunun durumunu bilemiyoruz.
Geçen sene yaptığımız ortak etkinlikte Nejat ağabey önceden keşif yapmış olmasına rağmen etkinlik günü yola devrilen ağaçlar ve kayalar sebebi ile epey zaman kaybetmişlerdi.

Buluşma Noktamız ise;
Balçova Termal Otel Önü.

Tabii ki karavancı dostlarımızı aramızda görmek isteriz.
Lakin kamp yerine ağır karavan araçlarınız ile ulaşmanızda zorluk çekeceğinizi düşünüyorum.
Yeni açılan orman yolları son 3 haftadır yağan yağmurlar nedeni ile balçık tarlasına ve heyalan bölgesine dönmüş olmalı.
Arkadaşımız Nejat bey hafta içinde giderek bir ön keşif yaparak bize bilgi verecekti.

Bizler Cumartesi gününden (2 kişi olsak da) giderek kamp atacağız.
Pazar günü kamptan inerek saat 09:00'da günübirlik gelecek arkadaşları alarak yürüyüş ile ya da gelecek olan Off - Road sever arkadaşlarımızın araçlarında yer olması durumunda :smiley: araçlar ile kamp yerine intikal edilecektir.

Başkaca bir sorunuz olursa özelden mesaj atmayı unutmayın.

Sayın Karavancı dostlar,Sayın Murat Öz bey'in de söylediği gibi orası yürüyüş ve off-road parkuru biz karavanlarımız veya binek araçlarımızla çıkamayız.Hele bu kadar yağmurdan sonra.
Bizler ya yürüyüş grubuna katılacağız,yada Mehmet bey'in dediği gibi İnciraltında birlikte olup,tanışıp sohbet edeceğiz.
Bu konuda bir karara varalım ve o şekilde hareket edelim derim ben.Saygılarımla..

Şeref

Şeref Bey ,
Pazar sabah Termal Otel girişinde buluşalım.
O saatlerde araç yoğunluğu az olur.
Tanışalım merhabalaşalım.
Daha sonra da
Sizler inciraltına bizler patikalarımıza.
İyi Haftalar.

Sayın Murat bey,inşallah 21 şubat'ta tanışma fırsatı buluruz.Ben sizin yapmış olduğunuz etkinlikleri devamlı takip ediyorum.
Ve sizin yakınen tanıdığınız, abiniz, Sayın Mustafa Özer bey ile birlikte Mordoğan'da her hafta doğa yürüyüşleri yapıyoruz.Yani bende sıkı bir trekking'ciyim. Saygılarımla..

Şeref

İzledıgım kadarı ıle cumartesı gunu havasıcaklıgı 21 derece ve yagıs yok. pazar gunu ıse, sıcaklık 15 derece ve yagmurlu olasılıgı belırtılıyor.
Bu neden ıle tanısma ve bulusma etkınlıgımızı , cumartesı gunu gerceklesıtırılmesı daha uygun olur mu? . Ortak fıkır olusması ıcın yorumlarımızı belırtmemız faydalı olur.
Bana gore , Yorum: Farketmez.

Murat bey ın de onerdıgı gıbı, 20 veya 21 subat gunu termal otel onunde ılk bulusmamızı ve dıger gezenbılır aılesıne mensup arkadaslarımızlada tanısmalarımızı da gerceklestırdıkten sonra bızlere gore daha engebesız bır alanda konaklama yapabılırız.
Ben bolge olarak İncılaltı ve balcovayı teferruatlı olarak tanımadıgım ıcın , bu bolgeyı ıyı bılen arkadaslarımızdan konaklama yerı olarak bılgı ve tecrubelerını bızlere aktarmaları daha ıyı olur dıyorum. Bu konuda daha ıyı alternatıf konaklama yerlerı fıkrıne de sıcak bkıyorum.
Dostlarım zamanımızIn azalması nedenı ıle fıkır bırlıgımızı tezelden paylasırsak daha rahat hareket edebılecıgımızı umarım.

saygı sevgı ve selamlar.

Sevgili doğasever dostlar öncelikle sevgi ve selamlarımı iletir ,21 şubat ta ben hem yürüyelim hem yorulalım hemde tanışalım.Sanrada kamp alanında sucuk partisine katılalım.Ben böyle bir plan yapmıştım.Sayın Murat ÖZ bey bana davetiyeyi gönderdiğinde değişik bir atmosferi soluyayım ve de kendisi ve gezenbilir ailesi ile tanışayım dedim.Daha sı bizler de burada tekrar buluşup tanışabiliriz dedim.Bence yürüyelim zirve yapalım. 4,5 km lik bir parkur yavaş yavaş olur gibi .Bir an önce kararlaştırın. Mutluluklar. Saygılar.

Arkadaşlar,haftalık hava tahmin raporunda cumartesi günü hava sıcaklığı 23 dereceye kadar çıkıyor,hava bulutlu ve yağmur yok.Pazar günü yağış var ama çok yağar mı bilemiyorum,hava biraz daha serin olacak gibi.Edindiğim bilgileri paylaştım, Cumartesiye ne dersiniz.Bu arada yukarıya çıkış yolunda sabah yürüyüşleri yapıyorum zaman zaman ,binek araçlar için pek de uygun olmadığını söyleyebilirim.Selamlar herkese.

Yolda keşif yapılamadı. Biz de daha sonraki etkinliklere katılmaya karar verdik.

İnciraltı'da çay partisi olacak mı? Cumartesi mi? Kesin mi?

Arkadaslar.
Yarın (persembe) gece saatlerıne kadar tarıh ve yer onererek (cumartesı mı? - pazar mı?) ortak karar almaya calısalım. Lutfen bunun ıcın caba gosterelım . Daha once de soyledıgım gıbı benım ıcın farketmıyor yagmur şakır şakır yagıyor olsa da alınacak karara uyarım . Amacım , zaman dalıgı yasayan arkadaslarının uygun zamanını kullanarak katılıma daha fazla ımkan saglanması. Bu nedenle ıkıser kelımede olsa bır acıklama beklıyorum. herkese tesekkurederım.

Arkadaşlar bizim için en uygun yerin cumartesi özdilek'in otoparkı ve kafeteryası olduğunu düşünüyorum.
Lütfen bu konuda fikir birliğ oluşturalım. Özdilek inciraltındadır.Saygılarımla..

Şeref

Arkadaşlar,Özdilek iyi fikir,sabah uygun bir saattte biraraya gelir daha sonra da hemen yakınımızda ''KENT ORMANI'' var,oraya gider deniz kenarında kahvaltımızı yaparız.Balçova barajının çevresi de çok güzeldir,ama hele bir toplanalım da gerisi kolay.Bu durumda yürüyüş etkinliğini atlamış oluyoruz,bunu da hatırlatayım.Selamlar.

Fikir birliğinin oluştuğu görülüyor.Demekki Cumartesi sabahı Özdilek'te buluşuyoruz.Sabah saat 9-10 gibi kafeteryasında buluşmak üzere... Saygılarımla..

Şeref

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR