58ayhan
Zirve
Değerli dostlar 1 mayıs sabahı Bursa Misi kampından çıkıp ilk durak Eskişehir. Alaşehir Beyşehir Konya Adana Gaziantep Urfa Mardin Midyat Elazığ Malatya Sivas Tokat Amasya gezimizi tamamlıyoruz buralardan fırsat buldukça biraz foto biraz bilgi paylaşa cam çok zaman oldu yazmayalı...Ama şunu bilin ki 4 karavanla başladık çok güzel anılarla güzel paylaşımlar la 2 karavanla gezimizi bitiri yoruz.Gittiğim yerlerde en çok istediğim şeylerden biride karavan kamplarının olması bunun içinde yerel yönetimlerin kapılarını çalıyor olumlu olumsuz cevaplarla notlarla dönüyorum bu gezimizde bize çok yardımcı olan belediye başkanları emniyet asker oldu bunları daha sonra geziye çıkacak bütün arkadaşlarla nerde konaklanır nerde ne yenir Paylaşa cam...Sadece ilk paylaşmam gereken şu kendi memleketim olan Sivas ın kangal ilçesinde bulunan balıklı kaplıcaların dan..Buraya gittiğimde buranın sahiblerinden istediğim çok şeyler oldu ve biz karavancıları rahatlatacak çok şeyler aldım bunları sadece Gezenbilir üyelerine ve ulusal kamp karavan derneklerine üye olanlara uygulanacak güzel ve rahat konaklıyacaığımız yerlerin projeleri ürettik bunlarıda paylaşacam burda bulunan balıkların tedavileri inalılmaz...yakında paylaşacam