Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Bizim birkaç kişilik kamp gruplarımız var biz her şeyi konuşarak anlaşarak birlikte keyifle yapıyoruz. Biz birbirine saygılı sevgili dürüst güzel insanlarız. Böylece kamplarımızı özgürce yapıyoruz.
Zaten derneğimizin etkinliklerine katılıyoruz. Artık kendim etkinlik düzenlemiyorum. O çok eskide kalmış bir şey. Artık derneğimin açtığı etkinliklere katılıyorum kampçı kamyonetim Güçlü ile.
Dernekte birçok kampçı dostum var. Ve hepsi de benim gibi güzel kampçılar... Ama benim özellikle yakın olduğum kampçı arkadaşlarım da var. Birlikte kamp yapıp birlikte keyif alıyoruz. Kampçılık çok keyifli...
Biraz maddi yönden sıkıntılarım var ama bunları da aşacağım. Başkaca bir sıkıntım yok. Son derece güzel yaşıyorum hayatımı. Küçük bir yere atanırsam gezmek için daha fazla kaynak ayırabilirim. Şu an problem kiramın çok yüksek olması. Maaşımın yarısı kiraya gidiyor neredeyse...
Yazdıklarıma cevap alamıyorum. Bütün iyi niyetli sohbet girişimlerim boşuna. Kimse bana yanıt vermiyor. Her akşam iyi geceler, Her sabah hayırlı günler diliyorum bir kişi bile yanıt vermiyor. Bu forum hakikaten ölü galiba... Bu forumda yazıp emek sarfetmenin bir anlamı yok galiba...