Discovery TD5 Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,638
Ynt: Discovery TD5 Modifiye

;) ;) ;) bu G,4 port bagaj içimde ukde kalmıştı ,o zamanlar acaip pahalıydı ,paraya kıyıp almamıştım ,discoya acaip yakışıyor ,tam ruhuna özgü bir araç haline geliyor ,tabi bagaj hacmi tartışmasız çok iyi , ;) ;),

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
;) ;) ;) bu G,4 port bagaj içimde ukde kalmıştı ,o zamanlar acaip pahalıydı ,paraya kıyıp almamıştım ,discoya acaip yakışıyor ,tam ruhuna özgü bir araç haline geliyor ,tabi bagaj hacmi tartışmasız çok iyi , ;) ;),

285/75/16 lastigi yatay olarak bagaja yatirdim sigdi :smiley: taktiramadim henuz stepneyi bir aparatla yukari almak lazim. Port bagaj daha guzel gosteriyor Camel Trophy havasi katiyor kesin, ama istanbulda sehir icindede geziyorum ben bunla iyice kamyin gibi olucak ;D 2. arac alicam sehir icin ufak ekonomik bisey onu aldigimda daha rahat olabilirim o konularda

Kürşad çok güzel olmuş. Bugün geldim sanayiye, arabanı gördüm ama çok hızlı çıktım, sana merhaba diyemedim.

Tempus' Alıntı:
285/75/16 lastigi yatay olarak bagaja yatirdim sigdi :smiley: taktiramadim henuz stepneyi bir aparatla yukari almak lazim. Port bagaj daha guzel gosteriyor Camel Trophy havasi katiyor kesin, ama istanbulda sehir icindede geziyorum ben bunla iyice kamyin gibi olucak ;D 2. arac alicam sehir icin ufak ekonomik bisey onu aldigimda daha rahat olabilirim o konularda

istepneyi yukarıya almak derken ,mevcut yerindenmi ,yoksa port bagaj takıldıktan sonra port bagaj üzerinemi ?

nkurtkaya' Alıntı:
Kürşad çok güzel olmuş. Bugün geldim sanayiye, arabanı gördüm ama çok hızlı çıktım, sana merhaba diyemedim.

valla bende seni uzakdan gordum gitmeden gorusuruz kesin diyordum baktim gitmissin :smiley:
Saol begenmene sevindim araba alana kadar bana co pilotluk yap ;D arada bi tur veririm ;D

cihanülker' Alıntı:
istepneyi yukarıya almak derken ,mevcut yerindenmi ,yoksa port bagaj takıldıktan sonra port bagaj üzerinemi ?

mevcut yerinde standart lastigi taktiginda arka tamponun ustune sifir oluyor buyuk lastik takamiyorsun, sigmiyor oraya, o yuzden 10 cm kadar takma yerinin yukari kaydirilmasi lazim.
oraya bir aparat yaptirip yukari alicam. sonra arka cam iptal 33 lastikle ama guzel durucak ;D

selam

Gülle gülle kullanın maşallah dev gibi ;) gülle gülle çamurlayın ;)

selamlar

Tempus' Alıntı:
mevcut yerinde standart lastigi taktiginda arka tamponun ustune sifir oluyor buyuk lastik takamiyorsun, sigmiyor oraya, o yuzden 10 cm kadar takma yerinin yukari kaydirilmasi lazim.
oraya bir aparat yaptirip yukari alicam. sonra arka cam iptal 33 lastikle ama guzel durucak ;D

kürşat 33 lastiği o bagaj menteşeleri taşımaz , bagaj kapağı disco 2 lerde zaten çok ağır ,ben eski arabamda arka bagaj kapağı içine subwoofer yaptırmıştım , onu bile taşıyamadı ,sonra menteşeleri sıyırdı,ilk olarak alt menteşe gitti, sonrada bagaj kapağı ,fitillerinden nem,ve toz girmeye başladı ,bence deneme ama sen bilirsin ,önce menteşeleri sağlamlaştır derim veya direkt port bagaj ,üzerine koy ,birde 10 cm yukarı alınca ,hiç görüş kalmayacak ,onun yerine ,ya yukarıya port bagajın üstüne al,yada arka tampona denk gelen yerini kestir ,böylece çelik tamponda aradan çıkar ,

cihanülker' Alıntı:
kürşat 33 lastiği o bagaj menteşeleri taşımaz , bagaj kapağı disco 2 lerde zaten çok ağır ,ben eski arabamda arka bagaj kapağı içine subwoofer yaptırmıştım , onu bile taşıyamadı ,sonra menteşeleri sıyırdı,ilk olarak alt menteşe gitti, sonrada bagaj kapağı ,fitillerinden nem,ve toz girmeye başladı ,bence deneme ama sen bilirsin ,önce menteşeleri sağlamlaştır derim veya direkt port bagaj ,üzerine koy ,birde 10 cm yukarı alınca ,hiç görüş kalmayacak ,onun yerine ,ya yukarıya port bagajın üstüne al,yada arka tampona denk gelen yerini kestir ,böylece çelik tamponda aradan çıkar ,

ya cihan zaten 3 gundur sanayideyim sende kafami karistiriyorsun he ;D bunlari bende dusundum ama en pratik cozumu yapmak niyetim simdilik bir an once binip gezmek istiyorum sanayide ugrasmakdansa :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR