Discovery TD5 Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,634

Etiketler
Ynt: Discovery TD5 Modifiye

Bugünde Bearmarch marka çelik tampon
Britpart 9500 vinç
Britpart sis lambaları takıldı fotograflar birazdan :smiley:

Tempus' Alıntı:
Bugünde Bearmarch marka çelik tampon
Britpart 9500 vinç
Britpart sis lambaları takıldı fotograflar birazdan :smiley:

bu hızla yarına korumaları, snorkeli ve port bagajı haftaya da 35" lastikleri bekliyoruz ;D

baktık tampon değiştirmek şart sökelim dedik :smiley:
[attachment=2]

sonra sökünce çelik tampon hazır bulunabilen birşey aldık Bearmarch
[attachment=3]

tamponu takınca vinç yeri bomboş kötü duruyordu vinçsizde olmaz e hadi onuda alalım dedik :smiley:
[attachment=1]

6.jpg

8.jpg

7.jpg

Gün biterkende bizim "Aygır" bu haldeydi
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

5.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

Geriye sadece şnorkel ve alt korumalar kaldı. Gerisine bakıcaz zamanla eğilen bükülen kırılan bişeyler olursa heavy versiyonları ile değiştirirz :smiley:

Vinç tamponuda ileride kafama göre bişey yaptırdığımda değiştiricem, bu sezon bitene kadar bunu kullanayımda :smiley:

bundan sonrası için tavsiyelerinizi bekliyorum ve gezi önerilerinizi
8)

kürşat olmuş valla tampon çok yakışmış ,arka çamur paçalıklarınıda sök ,ilk gezide gider,birde arka merdiven unutma, ben çok söktüm taktım ,bari sen takma ,eline sağlık ,birde gezi resimleri tam olacak ;) ;) ;) ;)

cihanülker' Alıntı:
kürşat olmuş valla tampon çok yakışmış ,arka çamur paçalıklarınıda sök ,ilk gezide gider,birde arka merdiven unutma, ben çok söktüm taktım ,bari sen takma ,eline sağlık ,birde gezi resimleri tam olacak ;) ;) ;) ;)

Saol Cihan beğenmene çok sevindim, dediğim gibi ben daha özel tasarım bir tampon istiyordum ama iyi usta bulup onu yaptırana kadar sezon biter o yuzden bunu aldım taktım seneye bakarız artık :smiley:
Arka tampon ile ilgili bişey henüz yapmadım salı günü biraz daha işimiz var o arada onlarıda sökücez sanırım. Merdiven sökülücek aslında diğer köşe plastik parçalar kendi kendilerine kırılana kadar kalsın napayım :smiley:

Yarın biraz gezmeyi düşünüyorum bir gurupla bakalım umarım fotograf çekebiliriz
;D

Tempus' Alıntı:
Saol Cihan beğenmene çok sevindim, dediğim gibi ben daha özel tasarım bir tampon istiyordum ama iyi usta bulup onu yaptırana kadar sezon biter o yuzden bunu aldım taktım seneye bakarız artık :smiley:
Arka tampon ile ilgili bişey henüz yapmadım salı günü biraz daha işimiz var o arada onlarıda sökücez sanırım. Merdiven sökülücek aslında diğer köşe plastik parçalar kendi kendilerine kırılana kadar kalsın napayım :smiley:

Yarın biraz gezmeyi düşünüyorum bir gurupla bakalım umarım fotograf çekebiliriz
;D

güzel gezmeler sana bak bakalım dediğim yerler sürtecekmi ,4 liftten sonra çok merak ediyorum ,

cihanülker' Alıntı:
güzel gezmeler sana bak bakalım dediğim yerler sürtecekmi ,4 liftten sonra çok merak ediyorum ,

su an tek surtme tam turda kollara degiyor az, ama sali gunu onuda cozucez, + spacer takilinca orasi biraz daha rahatliycak. Olmazsa hala yukseltme sansimiz var onleri, vinc ve tampon takilinca birkac cm indi. Discolarin orjinaldede arka biraz kalkik oldugu icin ve yuklendiginde arkada az inecegi icin onu pek dert etmedim.

Tempus' Alıntı:
su an tek surtme tam turda kollara degiyor az, ama sali gunu onuda cozucez, + spacer takilinca orasi biraz daha rahatliycak. Olmazsa hala yukseltme sansimiz var onleri, vinc ve tampon takilinca birkac cm indi. Discolarin orjinaldede arka biraz kalkik oldugu icin ve yuklendiginde arkada az inecegi icin onu pek dert etmedim.

kolların açıları ve şaft açıları değişmedimi yahu ,4 lifte ,dahada yükseltirsen zararlı olmazmı ?

cihanülker' Alıntı:
kolların açıları ve şaft açıları değişmedimi yahu ,4 lifte ,dahada yükseltirsen zararlı olmazmı ?

acilar degisicek sali gunu, zarari olacak kadar yukseltmeyiz bundan sonra 2-3 cm en fazla.

Tempus' Alıntı:
acilar degisicek sali gunu, zarari olacak kadar yukseltmeyiz bundan sonra 2-3 cm en fazla.

bencede ,kürşat araba zaten standart ta yüksek ,daha fazla şartları zorlama bencede ,mevcut hali her ne kadar resimlerden anlaşılmasada ,dev gibi ,birde üzerine port bagaj filan gelince ,yüklerde yukarıdayken ,yanal girişlerde araba çok devrilme eğilimi gösterecek ( allah korusun ) ,spacer ları bir an evvel tak ,açıyı biraz genişletmek adına ,ya bende kusura bakma sana yazıp duruyorum ,şöyle yap böyle yap diye umarım kızmıyorsundur ,

cihanülker' Alıntı:
bencede ,kürşat araba zaten standart ta yüksek ,daha fazla şartları zorlama bencede ,mevcut hali her ne kadar resimlerden anlaşılmasada ,dev gibi ,birde üzerine port bagaj filan gelince ,yüklerde yukarıdayken ,yanal girişlerde araba çok devrilme eğilimi gösterecek ( allah korusun ) ,spacer ları bir an evvel tak ,açıyı biraz genişletmek adına ,ya bende kusura bakma sana yazıp duruyorum ,şöyle yap böyle yap diye umarım kızmıyorsundur ,

sacmalama yazman hosuma gidiyor sizler benden kat kat tecrubelisiniz bu konularda. burda konusulanlardan feyz alarak bu araci yaptim zaten.
spacerlari haftaya yaptiricam 3cm veya 5cm onu yarin test edip gorucem. portbagaj dusunmuyorum bagaj hacmim zaten cok fazla. ileride sartlar ne gosterir bilemem ama

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR