Discovery TD5 Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,634

Etiketler

Ynt: Discovery TD5 Modifiye

Tempus' Alıntı:
Antalyadan ahmet ustanın işlerini gördüm çok güzel istanbulda olsa şimdiye çoktan gitmiştim yanınada antalyada olunca sıkıntı. aracın üstünde denemeden yapıp yollarsa kesin uyumsuzluk sorunu vs ile uğraşırım. Diğer tavsiyeni değerlendiricem çok saol.

Demek Toyota ların tamponları sağlam diil he bu bir itiraf ;D ;D ;D

yok canım discoda değiştirdim ,toyotada yaklaşma açısı , 35 cm daha yukarıda ,japon abiler hesabını yapmışlar ,arazi aracının

hsbasar' Alıntı:
Kürşat hayırlı olsun, karar verip başlamış olmana sevindim.

Cok tesekkurler Sedat aslinda karari 6 ay once vermistimde Vatan Saolsun :smiley:

seninki ne alemde ? ufak tefek isleri kaldi benimkinin sonra her geziye varim yaz gelmeden :smiley:

Tempus' Alıntı:
Cok tesekkurler Sedat aslinda karari 6 ay once vermistimde Vatan Saolsun :smiley:

seninki ne alemde ? ufak tefek isleri kaldi benimkinin sonra her geziye varim yaz gelmeden :smiley:

Öncelikle geçmiş olsun, en önemli görevi hallettin.

Benim bu sefer izin kısa olduğundan sadece gaz ve bagaj dolaplarını yaptırabildim.
Elektrikle ilgili işler için malzemeleri aldım 2. akü, invertör v.b. onları mart ayındaki izinde taktıracağım.

Mart ayında gezi olursa buluşuruz.

hsbasar' Alıntı:
Öncelikle geçmiş olsun, en önemli görevi hallettin.

Benim bu sefer izin kısa olduğundan sadece gaz ve bagaj dolaplarını yaptırabildim.
Elektrikle ilgili işler için malzemeleri aldım 2. akü, invertör v.b. onları mart ayındaki izinde taktıracağım.

Mart ayında gezi olursa buluşuruz.

Kolay gelsin o zaman sanada, gorusuruz en kisa zamanda .

Aracınızın duruşu cok hoş olmuş güle güle kullanın dahada güzel olacak ;) ;)

Tempus' Alıntı:
ve en son olarak Anıl otoya götürülüp bilgisayara bağladı, arka körük sistemi uyarı veriyordu söküldüğü için, o manuel ayara ayarlandı, ve ace sistemide yeni duruma uygun hale getirildi, hiçbir uyarı göstergesi yanmıyor artık ve tüm elektronik sistemler sorunsuz çalışıyor.
[attachment=1]

Aygır gibi olmuş maşallah ;D Kürşad, iyi günlerde kullan.

simurg2' Alıntı:
disco 2 şahakaltmış sanki uyuyan dev uyanmış giibi yeni lastıklerinizle kürşat bey

inşallah arazide de utandırmaz bizi görüntüsü gibi güzel gider :smiley: teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR