Discovery TD5 Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,640
Ynt: Discovery TD5 Modifiye

Tempus' Alıntı:
ya cihan zaten 3 gundur sanayideyim sende kafami karistiriyorsun he ;D bunlari bende dusundum ama en pratik cozumu yapmak niyetim simdilik bir an once binip gezmek istiyorum sanayide ugrasmakdansa :D

Kürşat, en pratik çözümü arıyorsan port bagajı yapana kadar stepne olarak stadart lastiğin dursun. Birde kompresör alır bagaja at. Lastik patlarsa, lastikciye kadar kompresörle takviye yapa yapa gidersin. ;)

Etiketler

Kürşad'çım Güle güle bin gördüğümde çok güzel bir haldeydi ve gittikçe güzel oluyor;

Aracın görüntüsü çok harika olmuş allah nazardan saklasın

emrahmarti' Alıntı:
Kürşat, en pratik çözümü arıyorsan port bagajı yapana kadar stepne olarak stadart lastiğin dursun. Birde kompresör alır bagaja at. Lastik patlarsa, lastikciye kadar kompresörle takviye yapa yapa gidersin. ;)

evet komprasor cok pahali bisey diilse pratik cozum olabilir :smiley:

endy' Alıntı:
Kürşad'çım Güle güle bin gördüğümde çok güzel bir haldeydi ve gittikçe güzel oluyor;

Aracın görüntüsü çok harika olmuş allah nazardan saklasın

cok tesekkurler Ender bugun camurladik baya daha guzel oldu ;D

camur da camur iste camurlusuda :smiley:
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_8251.jpg

IMG_8248.jpg

IMG_8246.jpg

IMG_8170.jpg

IMG_8176.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_8193.jpg

IMG_8197.jpg

IMG_8242.jpg

IMG_8246.jpg

IMG_8277.jpg

[attachment=1]

simdilik bu kadar :smiley: araca eklentiler yapildikca fotograflarada eklentiler devam edicek :smiley:

IMG_8281.jpg

İşte budur, sade ve güzel. Yükseltme, Cooper STT ve tampon-vinç çok ayrı bir görünüm verdi Disco'ya, bir de şnorkeli olursa tamamdır.

nkurtkaya' Alıntı:
İşte budur, sade ve güzel. Yükseltme, Cooper STT ve tampon-vinç çok ayrı bir görünüm verdi Disco'ya, bir de şnorkeli olursa tamamdır.

snorkelde listede var ama once lat korumalar, defransiyel koruma kartel koruma vs, bu arada bugun istinye park in kapali otoparkina girdim 4 parmak pay kaldi ;D

Tempus' Alıntı:
snorkelde listede var ama once lat korumalar, defransiyel koruma kartel koruma vs, bu arada bugun istinye park in kapali otoparkina girdim 4 parmak pay kaldi ;D

Sunroof açıkken girmez demekki aman sunroof'u açık unutup girme Kürşad :smiley:))

Hadi hayırlı olsun, kazasız belasız binmen dileğiyle...

Bir Discovery Serie II Td5 daha hazır olmuş.

Bearmach alt koruma, Diferansiyel koruması, adjustable Panhard Rod, Caster Correction kit ister bu durumda...
Sonra CB telsiz ve CDL Orta diferansiyel kilidi işini de halletmek lazım...

Lastikleri çevirmek için Chip uygulaması da ister, benden söylemesi araba bambaşka bir araç oluyor.

Biraz nefes al, sonra para harcamaya devam :smiley:

Saolasın Serdar :smiley:

evet dediklerinin hepsi sırada ve yapılacak işler ama dediğin gibi biraz nefes alıcam. Öncelikle alt korumalar işini halledicem. Chip de düşünüyorum ama biraz keyfi lastik çevirmede hissedilir bir problem görmedim henuz. Yada belki benim beklentilerim düşük farkı anlamadım. Rod ve kollar için Oktay gerek yok dedi ama konuşup karar veririz birlikte hepberaber maliyetine filanda bakarız. Korumaları alıp hemen takıcakdım ama bulamadık bekliyorum gelmesini. Biraz bu haliyle arazide keyif yapayım gerisi gelicek zamanla , siz organizasyon yapın ;D

Güle güle kullanın, çamurlu hali çok güzel olmuş gerçekten

birazda ıslatalım dedik :smiley:
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_8355.jpg

IMG_8362.jpg

IMG_8377.jpg

IMG_8381.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR