Discovery TD5 Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,643
Ynt: Discovery TD5 Modifiye

edaghan' Alıntı:
hava girişi ne taraftaysa, o yönde almak lazım. Benim snorkel solda, hava girişi sağda... uygun bir fırsatını bulursam, Disco için olmasa da bir snorkel bulup sağa takacağım. iyi planlamak lazım. ne yazık ki ben snorkel alırken Disco 1 için sağda snorkel yoktu. Def ya da başka markalar için yapılanlara bakacağım.
sen disco 2 için olanı takmışsın zaten disco 1 sağda disco2 solda
:smiley:

Etiketler

Tempus' Alıntı:
sen disco 2 için olanı takmışsın zaten disco 1 sağda disco2 solda
:smiley:

yok abi ööle değil. benimki bundan: http://www.sahibinden.com/safari_snorkel_discovery_i_300_tdi_ve_v8_abs_li_ba_2126a-09WQQaXQQ7738035WQQpXQQdisplayitem?

edaghan' Alıntı:
yok abi ööle değil. benimki bundan: http://www.sahibinden.com/safari_snorkel_discovery_i_300_tdi_ve_v8_abs_li_ba_2126a-09WQQaXQQ7738035WQQpXQQdisplayitem?

neyse takılmış şnorkel bir kere ;D kurcalama ;D

erdalyaman' Alıntı:
Kürşat bey bir yanlışınız olmasın ?? benim disco-1 300 tdi de hava filitresi de şnorkel de solda (orijinal)

sanirim karisiklik tdi ve v8 farkindan cikti v8 ve dizellerde yer degisiyor heralde :smiley:

kürşad hayırlı uğurlu olsun.
güzel değişimler yapmışsın yakışmış çok şık duruyor.güle güle bin..

Bugünkü gezimden bir kare :smiley:
[attachment=1]

10.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR