Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 477,453

Etiketler

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

troyexplorer' Alıntı:
2012 hangi ayda aldınız, 13000 km gelmek üzereyim sıra bende herhalde
Şarj dinamosu motoru fazla zorluyor gibi hissetmiştim sebebi bu olabilir

Merhaba,
Bende 2012 mayıs 5'inde aldım teslim.
Sabah gece vardiyasından çıktım. Biraz yatıcam akşama faturaya bakıp bilgi veririm.
Selamlar.

Merhaba, Dayanamadım oğlanı gönderdim arabaya,
Türkiyeye giriş tarihi : 29.03.2012
Model : Dacia Duster Laureate 4x4 - 1,5 dci 110 bg. Euro 5 RAD43A
Alış tarihi : 05.04.2013
Üretim no : A230718

Lantirn' Alıntı:
Merhaba, Dayanamadım oğlanı gönderdim arabaya,
Türkiyeye giriş tarihi : 29.03.2012
Model : Dacia Duster Laureate 4x4 - 1,5 dci 110 bg. Euro 5 RAD43A
Alış tarihi : 05.04.2013
Üretim no : A230718

A230718 şu mu demek oluyo?

A serisi (bandı) 230718nci arabanın üretildiği numaramı?

Band olayını bilemeyizde sıra öyle herhalde, birbirlerine yakın olsaydı bendede olucak derdimde baya mesafe var olabilirde olmayabilirde

Birşey sorucam ikinizede bu olay olduğunda akünün üstündeki gösterge hala yeşilmi gösteriyordu dikkat ettinizmi ona

troyexplorer' Alıntı:
Birşey sorucam ikinizede bu olay olduğunda akünün üstündeki gösterge hala yeşilmi gösteriyordu dikkat ettinizmi ona

Merhaba Süleymen Hocam,
Yaşadıklarımı aynen aktarıyorum.
Uzaktan kumanda ile kapı açılır, kontak çevrilir, gösterge paneli ve konsoldaki tüm ışıklar yanıp sönmeye başlar (Yılbaşı ağacı gibi) göğüsten küçük bir motor çalışırda sürtme yapar gibi bir ses gelir. Kontağı çevirirsiniz tık der kalır. Kaputu açarsınız aküye bakarsınız full yeşil. Servisi ararsınız gelirler takviye kablosu ile takviye yapılır çalışır. Servise kontak kapatmadan gidilir. Akü test cihazı ile test edilir ekranda kodu ile akü değiştir yazar.Akü hemen yenisi ile değiştirilir ama garantisi aracın garantisi bitene kadardır. Ekstra iki yıl değildir. Sorulur neden diye garantinin garantisi olmaz denir.
Saygılar.

Şu miles&similes reklamı da sayfayı görmemizi engelliyor , telefondan girdiğim için mi oluyor acaba site yöneticileri şu işe bir el atsa sayfanın en sağ tarafı reklamın altında kalıyor !!!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR