Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 479,786
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Evet arkadaşlar yarın kartepeye gidiyoruz.
yokmu gelen,nerde duster cılar :smiley: :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=99578.0

Etiketler

troyexplorer' Alıntı:
İzin onaylandı , geliyorum . Abi ne çamuru kartepe ye gidilmiyormu? Kar de istediğin yere geleyim
yaw gezeceğiz orda orman yollarında yaylaya çıkacağız falan çamur olmaz olur mu zaten yağmur varsa çamur da var ;D
kurtuluşun yok haaa ;) :smiley:

Yarın orda yağış olursa o kar olur da siz ordada girecek çamur bulursunuz neyse ben park eder seyrederim o durumda hala çamurla işim olmaz diyorum kimyama uygun değil abi anlamıyorsunuz

troyexplorer' Alıntı:
Yarın orda yağış olursa o kar olur da siz ordada girecek çamur bulursunuz neyse ben park eder seyrederim o durumda hala çamurla işim olmaz diyorum kimyama uygun değil abi anlamıyorsunuz
yaw sen çamur olmayacaksın aracın çamur olacak sen içinde paşa paşa oturacaan kaptan
neyse kasmiim seni daha fazla ;D

troyexplorer' Alıntı:
İzin onaylandı , geliyorum . Abi ne çamuru kartepe ye gidilmiyormu? Kar de istediğin yere geleyim
biz kartepenin karlı tarafına gitmiyoruz,tepe olan çamurlu yerlerinde gezicez ona göre ;D ;D ;D

Arkadaşlar,sanıyorum bu gün geldiniz.Maşukiye'de yeğenim var o görmüş.Az önce aradı.JLX,Jimny ve 5-6 Duster dedi.
Ben gelemiyorum maalesef.Dün akşam benim beyaz at çalışmadı.Marş canavar gibi basıyor ama çalışmıyor :mad:.Yol yardımını aradık geldiler.Cihaza bağladı,cihaz arıza koduna göre ya mazot pompası ya da regülatör dediler ???,beyaz atımı alıp servise götürdüler :(.Yarın yani pazartesi günü bakacağız dediler,gönderdik.
Sizce ne olabilir,ne yapmam ve ne yapmamam gerekir.Malum ülkemizde esnaf-srevis hizmet anlayışı biraz farklı,müşteriye nasıl bindirebiliriz mantığı.Bu bağlamda ''Kullanıcı hatası'' da denebilir :eek: :(!
Şu şansa bak yaw :eek:.
Hayırlısı inşallah,Allah başka keder vermesin diyoruz.
Sağlıcakla kalın,Allah'a emanet olun.

Evet geldik otel bölgesinde biraz takıldık, ordanda vericilerin olduğu zirveye tırmandık çok keyif aldık biraraya gelmemize vesile olan herkese çok teşekkürler ...
Otel çevresinde 1 karış civarı kar vardı , vericilerin olduğu zirveye tırmanırken kar miktarı daha yoğundu sıcaklık -5 ti lastiklerden çok memnun kaldım (conticrosscontactWinter) ,buz tutmuş dik rampalarda sıkıntı yaratmadığı gibi frenlemede mükemmel diyebilirim. Dusterların kar performansı gurur vericiydi ayrıca

image.jpg

arkadaşlar başlık açtım.burada paylaşırsak daha iyi olur.
daha çok izlenir ;) ;)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=99636.new#new

İbrahim ÖNGÜN' Alıntı:
Arkadaşlar,sanıyorum bu gün geldiniz.Maşukiye'de yeğenim var o görmüş.Az önce aradı.JLX,Jimny ve 5-6 Duster dedi.
Ben gelemiyorum maalesef.Dün akşam benim beyaz at çalışmadı.Marş canavar gibi basıyor ama çalışmıyor :mad:.Yol yardımını aradık geldiler.Cihaza bağladı,cihaz arıza koduna göre ya mazot pompası ya da regülatör dediler ???,beyaz atımı alıp servise götürdüler :(.Yarın yani pazartesi günü bakacağız dediler,gönderdik.
Sizce ne olabilir,ne yapmam ve ne yapmamam gerekir.Malum ülkemizde esnaf-srevis hizmet anlayışı biraz farklı,müşteriye nasıl bindirebiliriz mantığı.Bu bağlamda ''Kullanıcı hatası'' da denebilir :eek: :(!
Şu şansa bak yaw :eek:.
Hayırlısı inşallah,Allah başka keder vermesin diyoruz.
Sağlıcakla kalın,Allah'a emanet olun.
geçmiş olsun ibrahim bey bi sonraki gezide buluşuruz umarım

Arman , landçılar zincir le zorlanmışlar biri devrilmiş vs., biz iyi çıktık zirveye ozaman dimi acaba orda dahamı dik rampa vardı sen gittinmi menekşe yaylasına?

Arman bey,çok teşekkür ederim.
Bu gün aracımı teslim aldım.Çeşitli testlerden geçirmişler,cihaza bağlamışlar,(Sanıyorum egr valfi) turbonun üstünde bir parçayı ve gaz kelebeğini temizleyip beyindeki arıza kayıtlarını silmişler.Şu an için sorun yok gibi ama ????!Bir daha aynı hatayı yaparsa mazot pompasını değiştirebileceklerini söylediler.İnşallah bir daha sorun yaşamayız.
Geziniz harika olmuş,gönlüm sizlerle orada olmak isterdi ama şanssızlık işte :mad: :( :eek:.İnşallah başka bir organizasyonda buluşmak üzere.
Hoşça kalınız,kazasız belasız sürüşler.

troyexplorer' Alıntı:
Arman , landçılar zincir le zorlanmışlar biri devrilmiş vs., biz iyi çıktık zirveye ozaman dimi acaba orda dahamı dik rampa vardı sen gittinmi menekşe yaylasına?
süleyman abi ;)
ben oraya gitmedim ama Birol bizi götürecek oraya davet etti bakalım bir başka zaman org yapacaaz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR