Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
Kutu sesi bende yaklaşık 1 ay sonra başladı , benim kullanımım sadece asfalt üzeri yani dağa taşa toprağa çamura hiç vurmadım arabayı , kutu sesini düz asfallta yapmıyor tırtıklı diyebileceğimiz parke taş , paket taş yollarda dönerken belirgin hale geliyor daha sonra yani benim araç şuan 13000 km de şuan parke taşta düz giderkende ara ara ses yapmaya başladı 30000 km düşenemiyorum artık çıkaracağı sesi
Bu sesi duymayan , yada duymak istemeyenlerde var ( bu seslerin hiçbiri benim aracımda yok diyenlerde var nedeni ya kulakları duymuyor , ya arabada müzik açıp başka ses duymak istemiyor yada sese takıntılı değil)
Gelelim diğer seslere bir çoğunu hallettik halledilenler ön camın alt köşelerinde dıştan 2 tane üçgen plastik parça var bu plastikler sarsıntıda ön cama sürtüyor gıcı gıcı ses yapıyordu cama sürten yerlerini aşındırıp hallettik
Motor kısmında far ayar telleri sabitlemesi iyi olmadığı için gerek hidrolik kutusuna gerek saça vurup ses yapıyordu onuda hallettik
Arka tavan stop lambası gıcı gıcı ses yapıyordu altına nokta slikon koyup hallettik
Silecek suyu kabı yerinde sallanıyordu onu sabitledik
Bide çaresi olmayanlar var
Ön koltuk kızaklarından gelen gıcırtı
Depo çalkalanması
İlk kalkışta luk luk luk ses
Ön göğüsten ilk seneden sonra gelen ses topluluğu
Son olarakta bu sadece bende var sanırım depo doluyken yine parke taş gibi seri sarsıntılı yollarda arka taraflardan biryerden sanki birley boşta kalmış biryere vuruyormuş gibi bir ses var, bunu sadece depo doluyken yapıyor 2, 3 diş düşünce hafifleyip kayboluyor