Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 477,366
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Herkese günaydın ,iyi haftalar.
Arman abi kartepe kesmedi galiba :D :D
Kartalkaya falan,ondan sonra ağrı dağını zorlarsın gibime geliyor duster la ;D ;D

Etiketler

Merhabalar, Galiba en genç benim şu Dacia bölümünde :smiley: Adım Murat Cihan Ünal, Cihan adını kullanıyorum üniversite öğrencisiyim Ankarada yaşıyorum. :smiley:

devit3' Alıntı:
Herkese günaydın ,iyi haftalar.
Arman abi kartepe kesmedi galiba :D :D
Kartalkaya falan,ondan sonra ağrı dağını zorlarsın gibime geliyor duster la ;D ;D
yok be yaa
kartalkaya önceden planlanmış 40 araçlık bir orgazizasyon
bazıları cumadan bazıları cumartesinden gelecek
kayak sucuk ekmek şömine başı muhabbetleri falan filan

hayırlısı ile kurayım şu siteyi o zaman gezileri göreceğiz

Herkese merhaba,

Aşağıdaki resimde koltuk ısıtma düğmesini, inceledikleri araçta gören varmı? Yada Türkiye'ye gelen araçlarda varmı.?

Dacia_Duster_2014_151.JPG

Arkadaşlar alarm işini nasıl çözdünüz. Ben aldığım yerde renonun orj alarmını taktırdım . Bunu takarken her iki anahtarında uzaktan kumandalı olduğu söylendi. Aracı alınca süpriz ....yedek anahtar uzaktan kumandasız. onunla kapıyı manuel açımca alarm çalıyor. Alarmı söktürüp para iadesi alabilirim veya eşime vereceğim yedek anahtar için uzaktan kumandalı bir anahtar sipariş verebilirim. ( eminim çok pahalıdır) yada dışarıdan alarm taktırabilirim önerilerinizi bekliyorum.

Ben cenmax alarm taktırdım , malesef orjinal anahtardan kurulup açılan alarm taktırırsanız böyle bir problem var evet
Çaresi ya diğer anahtarıda düğmeli yaptıracaksınız yada o alarmı çıkarıp kendi kumandası olan bir alarm taktırıcaksınız

troyexplorer' Alıntı:
Ben cenmax alarm taktırdım , malesef orjinal anahtardan kurulup açılan alarm taktırırsanız böyle bir problem var evet
Çaresi ya diğer anahtarıda düğmeli yaptıracaksınız yada o alarmı çıkarıp kendi kumandası olan bir alarm taktırıcaksınız
Dışarıdan taktıracağımız alarm garantiyi bozar mı?

Bozmaz ama düzgün bir yere taktırmak lazım , çünkü şöyle birşey oldu anlatayim
Ben marka olarak cenmaxı seçtim kullanan bir arkadaşım vardı sorun yaşamadı , taktırmaya gelince uzak olmasın işten anlayan olsun derken alarmı aldığım yer beni bir yere yönlendirdi adam renault servisinden ayrılma elektrikçi imiş sistemi bilir yanlış birşey yapmaz diye düşünüp ona taktırdım bağladı kafasına göre sonra farkettimki;
Alarmı kurup uzun bir süre geçtikten sonra ön yolcu kapısını anahtarla açınca alarm devreye girmiyor sadece uyarı veriyor
Sonra yine farkettimki uyarı ledi yarım saat geçtikten sonra sinyal vermiyor
Cenmaxın yenibosnadaki merkezini aradım durumu anlattım bunda arıza var herhalde diye dediler getir arabayı gittim ,salak herif saçma sapan akıl almıyacak şekilde bağlantılarını yapmış , elektriğini tavan lambasının kablosundan almış tavan lambasında açık bırakmalara önlem babında uarım saat sonra elektiriği kesme rolesi varmış uykuya geçme olayı yani o yüzden alarmda yarım saat sonra uykuya yatıyormuş kapıyı açımca uyanıyo tanide siren çalmayıp uyarı verebiliyor
Alarmı söktürüp yeniden bağlattım gibi birşey oldu şimdi düZgün çalışıyor
Eğer istanbuldaysanız ve cenmax takıcaksanız direk olayın merkezine gidin bayisine değil
Cenmax yenibosnada googla yazarsanız adres telefon vs çıkıyor

arkadaşlar selamlar.benimde sizlere bir sorum olacak.bende aracımı alırken1750 tl fazla verip kenwood multimedya eklettirdim.fakat aracı teslim alırken ellerine sipariş geçtikleri kenwood henüz ulaşmadığı için üzereindeki teyp ile aldım.yaklaşık 2 hafta sonra kenwood multimedya takıldı.fakat kenwood üzerindeki teybe göre radyo çekimi çok az.neredeyse bütün radyo kanallarını cızırtılı dinliyorum.bu ürünü kullanan varsa aynı şikayeti yaşıyor mu.yoksa radyo anten kablosunu takmayı mı unuttular. birde eski teypte direksiyon kumandasından telefon cevaplanabilirken bundan sadece ekrandaki butona basarak cevaplanabiliyor.sizlerde de aynı mı.

Emin olmamakla birlikte , anten soketinin aparatı kalmamıştır ellerinde takamamışlardır servislerle ilgili ohaaa dedirtecek şeylere bile inanırım allah hepimizin yardımcısı olsun servise girmek zorunda bırakmasın
Direksyon kumandasına gelince ses dışında uyum sağlamıyor bildiğim kadarıyla

benim alarm da cenmax reno grubu zaten cenmax kıllanıyor ve bir uyumsuzluk falan olmadı
servisler konusuna gelince eliniz mahkum gideceksiniz o yüzden iyi geçinmenizde fayda var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR