Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 477,430
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

bencede bir eksiklik var kesinlikle.çünkü kenwood marka yabana atılacak bir marka değil.elektronik marketlerde 50 tl ye satılan teyplerin bile radyosu daha kuvvetli.bu olacak iş değil.hafta sonu servise randevu alabilirsem bir göstermeyi düşünüyorum.ama kenwood multimedya kullanan arkadaşlarında görüşlerini almak isterim.

Etiketler

yılmazgüç' Alıntı:
arkadaşlar selamlar.benimde sizlere bir sorum olacak.bende aracımı alırken1750 tl fazla verip kenwood multimedya eklettirdim.fakat aracı teslim alırken ellerine sipariş geçtikleri kenwood henüz ulaşmadığı için üzereindeki teyp ile aldım.yaklaşık 2 hafta sonra kenwood multimedya takıldı.fakat kenwood üzerindeki teybe göre radyo çekimi çok az.neredeyse bütün radyo kanallarını cızırtılı dinliyorum.bu ürünü kullanan varsa aynı şikayeti yaşıyor mu.yoksa radyo anten kablosunu takmayı mı unuttular. birde eski teypte direksiyon kumandasından telefon cevaplanabilirken bundan sadece ekrandaki butona basarak cevaplanabiliyor.sizlerde de aynı mı.
Öncelikle şunu söyliyim, hiçbir zaman orjinalsinyal gücünü alamazsanız. Özellikle aradaki aparat sinyal kalitesini düşürüyor.
Ben pioneer teyp taktırdığımda ilk başlarda neredeyse kayıt edecek radyo istasyonu bulamamıştım. Sonra Aklıma montajda anten girişini takmayı unutttukları aklıma geldi. Teybi söktüm ve aparatlı şekilde takılı olduğunu gördüm. Daha sonra aparatın çevresini elektrik bandıyla izole ettim. Şuan cızırtılı da olsa dinleyebildiğim birkaç istasyon var.
Yani orjinal kaliteyi beklemeyin.

Burda bir yanlışlık var neden çekmesinki radyo kanallarını
Bence anten orjinal teybe uyarlıdır , anten değişirse sorun ortadan kalkar

güray hocam bu nasıl bir aparat.bu aparat sinyal seviyesinin düşmesine sebep oluyorsa orada bir iletkenlik sıkıntısı olabilir.
ben aracı alırken bir hevesle 1750 tl fark ödeyip aldım kenwood multimedya yı.gerçi 2000 tl idi.ama sıkı bir pazarlıkla biraz olsun düşürebildim.şimdi düşünüyorumda gerek varmıydı diye bence yok.çünkü orjinal teyp te usb ve bluetooth özellikleri vardı.bunun ne artısı var peki navigasyon.zaten herkesin telefonunda mevcut şuanda.bir de geri görüş kamerası.zaten park sensörleri yetiyor.şimdi burdan ne çıkarabiliriz.bence orjinal teyp gerçeklten yeterli.multimedya olayı şekilden çok öte değil.bu kadar farka değmiyor bence.taktırmak isteyenler bir kere daha düşünsünler.

Sadece navigasyon için değmez tabiki ben düşünüyorum sebebi tv özelliğide olması ıphone dan kablayla görüntü aktarabiliniyor çoluğu çocuğu olan için türkcell tv ile kesintisiz tüm yayınlar izlenebiliyor

süleyman kaptan ben 250 tl ye bir tablet alıp arka kafalığa monte ettim.çocuk için bu daha iyi oldu.fakat tablet kısa bir süre sonra bozulduğu için 170 tl ye dvd player alıp monte ettim.çünkü ön konsoldaki ekranı çocuk izleyemiyor kendi koltuğundan.bizimki biraz küçük olduğu için.en iyisi dvd player bence tabletler biraz narin oluyor.

2 çocuklu biri olarak deneyimlerimi paylaşmak isterim şehir içi kullandıgımız 2011 mod 520 bmw aracımın arka koltuk sırtına monitör takıp bagaja 6 lı dvd taktırdım (aracın orjinal dvd ünitesi 4000 euro idi almadım ) aracım çok şık göründü çocuklarda arkada dvd çizgi film izleyebileceklerdi ama işler tahmin ettigim gibi yürümedi 3 yaşındaki kızım koltuk sırtındaki monitöre bi tekme monitör kırıldı yeniden yaptırdım ve çocuklar için böyle pahalı bi sistemin işe yaramayacagının farkına vardım en azından biraz daha büyüsünler ,sonra arabayı degiştirdik 2013 subaru forester aldık subaruda geçici bi süre kullansınlar diye 200 tl ye laptop gibi dvd player aldık yaklaşık 7 ay oldu çok rahatız 1 şarj ile yaklaşık 2 saat kullanılabiliyor şarj kablosu uzun oldugu için ön çakmaklıktan arkaya rahat rahat yetiyor ve bi sürü artısı var örnegin baba çizgi film bitti degiştir diye bagıran yok bitince kendisi degiştiriyo arabayı satarken eşyalarla beraber toplayıp yeni arabanıza taşıyabiliyorsunuz

bende uzun yollarda nextstar marka navigasyona oğlum için çizgi film yüklüyorum. ön cama yapıştırıp açıyorum çizgi filmi. yetiyor bu bize.

Bu gün aracı aldığım bayideydim Daciaya 750 TL başlayan zam gelmiş. Son günlerdeki döviz artışı araç fiyatlarına yansımaya başladı.

olcaykarakaya' Alıntı:
Bu gün aracı aldığım bayideydim Daciaya 750 TL başlayan zam gelmiş. Son günlerdeki döviz artışı araç fiyatlarına yansımaya başladı.
Paranoyaklık diyebilirsiniz ama bence servise uğrayıp defiransiyel ve şanzuman yağlarını kontrol ettirin hayırlı olsun tekrar

troyexplorer' Alıntı:
Paranoyaklık diyebilirsiniz ama bence servise uğrayıp defiransiyel ve şanzuman yağlarını kontrol ettirin hayırlı olsun tekrar
Teşekkürler.
Dediğiniz kontrolleri yapmak kolaymıdır ?

Kolay her ikisininde üstünde tapaları var üstteki tapaları açıp kontrollerini yaparlar
Nasıl yapılıyor ki diyede sorma ihtimalleri de var tabiki :smiley:
Aldığınız bayiye benim başıma gelen olayı anlatın onların sizi yönlendirmesi daha iyi olur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR