Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 477,494
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Subaru XV güzel fiyata almışınız.. yeni kasada güzel olmuş.. Duster-Quaskaı-vb kalıplı kasa tiplerine benzemiş, güzel olmuş... eski modeller SW tipinde gibiydi..ancak sürekli 4 çeker olması yakıtı çok etkiler.. seçmeli awd olmaması kötü.. hayırlı olsun..
Duster 4x4, (nissan) elktr.seçmeli mod 4x2-4x4 olması yakıt tasarrufu yönünden avantaj sağlıyor...

Etiketler
Yakıt konusu biraz göreceli. Şehir içi 7-7.5 litre yakacak gibi görünüyor (antalya için) bu da beni üzmez. Yol dışı kullanımda ise duster dan çok yakacağı aşikar. Ancak, yol dışı kullanımım tüm kullanımımın yanında devede kulak kalacağından çok da dert etmeye gerek yok kanısındayım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

olguncandan' Alıntı:
Doğrudur, katılırım. Ama ekonomi, yakıt kaygısı yoksa...

Duster az mı yakıyor çok mu, ayrı. Beklentiye bağlı... Ama dağa taşa vurduğunda, düşük vitesle uzun süre gittiğinde, benzinliden daha az yakacağı kesin.

Şayet ekonomi önemli olmasaydı, çok seçenek vardı Duster fiyatlarında.

Duster araçların ekonomik oluşu sadece yakıtı ile sınırlı değil...

Onlarca eksik yönlerine rağmen...

Duster 4x4 araç olarak ucuz...

Bakım ve yedekparça olarak ucuz...

Yakıt olarak ucuz...

En önemlisi Türkiyenin her noktasında servis hizmeti var...

Bu özelliklerden dolayı firmalar veya şahıslar bu aracı seçiyorlar...

Eğer benim için sadece konfor önemli olsaydı...seçeceğim araç SUBARU olurdu...

Ne yazıkki şu şartlarda bu seçeneği kullanmam imkansız...

Fiyatları yükselmediği sürece...Aradaki fark kapanmadığı sürece...Subaru veya diğer araçlar yerine...DUSTER ve STepway tek geçerim...

ARKADAŞLAR 24.11.2013 DUSTER LARIN DA BULUNDUĞU TURDA ÇEKMİŞ OLDUğum FOTOGRAFLAR AŞAĞIDADIR, SİTEYE YÜKLEYEMEDİM, ZAMANIM YOKTU.

https://skydrive.live.com/redir?resid=65A74657519B267E!1156&authkey=!AFqXOXvn87bb6MU&ithint=folder%2c.JPG

bugün market sonrası araba çalışmadı, ekrandaki abs esp gibi ışıklar sönmedi, ekrandan takır tukur sesler gelmeye başladı, araç marş basmıyordu. yol yardımı çağırdım. sağolsun hemen geldiler.akü arızalıymış. aracım 2012 model, 14 bin km de. yenisini garantiden değiştirdiler.

Geçmiş olsun engin , bazen öyle olabiliyor , o akünün baştan beri bir gözü bozultur anca su koyverdi işte.
Ön camları tek dokunuşla indirip kaldırmak için LZ de bir parça var burda piyasada bulunabilirmi acaba almanyayla uğraşmasak

Suleyman abi ben arastirmistim; tek basisla motoru devamli calistiriyo ve cam kapandiktan 5-10 sn daha motoru zorluyo. Yani hic orjinal degil. Korktum acikcasi cam motoruna zarar verir diye.
Ama konsoldaki cam acma kapama dugmesinin yuvasi degisebilse hani otjinal gibi TIK deyince otomatige gecebilse super olurdu.
LZ partztaki nasil acaba?
Anlik basinca acip kapayansa 50 TL bizde. Uzun basmalarda normal, anlik basmalarda otomatik kapatiyo.
http://www.cancanoto.com.tr/Otomatik-Cam-Dokunmatik-Anahtar-Modulu,PR-1524.html

Orjinalinde öyle olanlarda düğmeye tıklayınca sabit kalmıyorki onlardada bu sistem var fakat kapandığında hemen durduruyor bide kapanmadan araya bişey sıkışırsa durup hafif geri kaçıyor buda önemli çoluk çocukla alakalı olarak , LZ ye sorarım bakalım onlarınki nasılmış

macmaneman' Alıntı:
bugün market sonrası araba çalışmadı, ekrandaki abs esp gibi ışıklar sönmedi, ekrandan takır tukur sesler gelmeye başladı, araç marş basmıyordu. yol yardımı çağırdım. sağolsun hemen geldiler.akü arızalıymış. aracım 2012 model, 14 bin km de. yenisini garantiden değiştirdiler.

Geçmiş olsun engin bey; demek ki byle bir durumda akiden kuşkulanacağız.
Neyse ki şehir içindeymişsin. Ya şehir dışında olsaydın.... ;)

macmaneman' Alıntı:

Geçmiş olsun. Aynı sorun bayramdan bir hafta önce bendede oldu. Akülerde bir seride üretim hatası var sanırım. Kurşun hücreler arasında bağlantı kotuğundan akü off line oluyor. ve dediğiniz sorunlar yaşanıyor. bende de aynı şekilde garantiden değiştirildi. Gariptir Benim araçda 2012 model ve bende 13000 de oldu.
Saygılar.

Lantirn' Alıntı:
Geçmiş olsun. Aynı sorun bayramdan bir hafta önce bendede oldu. Akülerde bir seride üretim hatası var sanırım. Kurşun hücreler arasında bağlantı kotuğundan akü off line oluyor. ve dediğiniz sorunlar yaşanıyor. bende de aynı şekilde garantiden değiştirildi. Gariptir Benim araçda 2012 model ve bende 13000 de oldu.
Saygılar.
2012 hangi ayda aldınız, 13000 km gelmek üzereyim sıra bende herhalde
Şarj dinamosu motoru fazla zorluyor gibi hissetmiştim sebebi bu olabilir

teşekkürler arkadaşlar. aracı 2012 temmuz ayı başında aldım. araç 2012 mayıs sonu üretimli.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR