troyexplorer
Zirve
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
İllaki birine katılırız du bakalım
İllaki birine katılırız du bakalım
kaptan zaten ben de gezenbilir buluşması 24 kasım o konuda söyledimtroyexplorer' Alıntı:Bu hafta değil bir daha ki sefere anlamında söyledim
youngsun' Alıntı:Araciniz hayirli olsun.
Makyajli Duster Pazartesi gunu tanitilacak ve ön siparisle Aralik ayinda sahiplerine teslim edilecekmis.
Hayırlı uğurlu olsun yeni aracınız. Düz mü otomatik mi? Sakıncası yoksa kaça aldınız?eseber' Alıntı:bu forumu 1 yıldır takip ediyorum. Niyetim ekonomik ve ihtiyaçlarıma cevap verecek bir 4x4 almak olduğundan Duster bu alandaki en güçlü adaydı. Yeni duster ise beni çok heyecanlandırmıştı. Ben de satış tarihini beklemeye başladım. Ta ki bu haftaya kadar. Bu hafta galeriye gidip aracın satış tarihi ve fiyatı için bilgi almak istedim. Müşteri temsilcisi geliş tarihi ile ilgili net bir tarih bilgilerinin olmadığını söyledi. Yeni duster'ın fiyat konusuna gelince; net bir rakam telaffuz etmemekle birlikte eskisinin üzerine bir 4 bin TL ekleme ile geleceğini söyledi. Kafamdaki donanımları ile şu anki fiyatı 56 bin TL olan duster olacak 60 bin TL. Bu da bendeki fiyat/fayda analizimi negatif olarak etkiledi. Bu arada galeride daha önce araştırdığım fakat fiyat konusunda pahalı bulduğum subaru xv de vardı. Hem de ona çok yakıştığını düşündüğüm çöl haki renginde. Fiyatını sordum. (liste fiyatını biliyordum halbuki). Bana liste fiyatının oldukça altında bir rakam söyleyince fiyat/fayda analizimde 1. sıraya oturdu. Çünkü, duster ile aralarında ciddi anlamda bir fark kalmamıştı. Daha önce bir mazda 3 sahibiydim ve o aracımı 7 sene kullanıp 144 bin km de sattım. Sattığım zaman mazda aracım ilk günkü gibi güçlü ve canlı idi. Cam açma motoru dışında 1 kez olsun bakım harici servise bile girmemiştim. Almanın adı Japonun tadı ) Sonuç itibarıyla duster'ı çok sevmiş de olsam çöl haki subaru xv (elegance) aracımı almış bulunmaktayım. Araç henüz teslim edilmedi. Deneme sürüşü bile yapmadan aldık bakalım. Dileyen olursa bir süre kullandıktan sonra araç hakkındaki görüşlerimi paylaşa bilirim. duster forumunu tabii ki izlemeye devam edeceğim. Subaru-Duster kapışması yapanlara inat )
bilalr' Alıntı:Subaru XV 1.6 M/T 4X4 Elegance..77.900 TL
aldığınz model buysa, ıyı fiyata almışınız... hayırlı olsun...
sürekli 4 çeker olması yakıt yönünden bıraz dezavantaj olabilir...
eseber' Alıntı:Hayır model şu ---> Subaru XV 1.6 CVT (A/T) 4x4 Elegance. Liste fiyatı 70.949 TL
Öztürk FX' Alıntı:60 bine DUSTER alacağına 70 bine Subaru almak doğru bir tercih ...ikisi arasında dağlar kadar fark var...kıyaslanamaz bile...