benim ne kadar hurdacı ruhlu bir kişilik oldugumu anlatıyor sanırım, garajımın her köşesinde o ve benzeri seyler görebilmek mümkün, ne demısler detaylar ayrıntılarda gizlidir ;D aracın akibetine gelince yaklasık 3 sene once gumrukten almıstım bu aracı, tabi aldıgımda bu sekılde deıldı, ogrenebıldıgım kadarıyla eskı sahıbı bır antalyada yasayan bır alman vatandasıymıs ve pek kullanmamış, sonuc itibariyle aldım topladım özel gunlerdede kullanıyorum. baska ögrenmek ıstedıgınız seyler varsa sorabılırsınız.barb_alone' Alıntı:aslında benim bir araç daha dikkatimi çekti resimlerde bir W123 C var orda akibeti nedir acaba o aracın
valla ne yalan soleyım söketüğüm gıbı kaldırıp bir kenara koydurttum ;D tabi bu sekilde kalacak deil onunla ilgili dusuncem artık onu tekrardan unimoga akuple etme imkanım var ama zahmetli bence degmez onun yerıne, garajımda duran yine unimog olarak gecen mb trac1000 serili traktörümün hem arkasında hem onunde kuruk mili bulunmakta, fırsat bulunca karpüskürtme aparatını ona monte ettirmeyi düşünüyorumyuzen_adam' Alıntı:Çok güzel bi araç. Kolay gelsin ;D
Araçtan çıkan kar küreme aparatını hangi koşullarda saklamayı düşünüyorsunuz acaba. Paslanmayamı terk edilecek? yoksa bakımı yağlaması falan filan yapılıp paslanıp çürümeyecek bir şekildemi saklanacak?
Koray doğuda askeriyede mog ların çoğunda var tam bir iş makinesi bunlar....yuzen_adam' Alıntı:O aparat değerlendirilirse harika olur bence. Heralde Türkiye'de tek sizde var![]()
;D