evedilaz
cj hayatdır
Ynt: Artık Benim de Bir Unimog'um Var.
ilginç makine detaylı resim bekliyoruz
ilginç makine detaylı resim bekliyoruz
mogzilla' Alıntı:Şükrü Bey ben Size Ankarada önünüzdeki kar aparatı ile dolaşın demedim. ;D
Sadece unimog ile Ankara merkezinde dolaşmak bile zaten yeterince zordur.
Benim kastettiğim, önde çift ısıtmalı camı bulunan , çft arama projektörü olan ( birine talip olabilirim ) ve muhtemelen bilemediğimiz başka özellikleri de olan böyle muhteşem bir aracı mümkün olduğunca orjinaline sadık kalarak muhafaza edebilmeniz.
Bu araca karbüratörlü olduğu için çok rahat LPG uygulayabilirsiniz.
Acaba üzerinde yavru şanzıman var mı ? Yoksa bile Ankarada olduğunuz için bulmak sorun olmaz.
Eğer yardımcı olabileceğim sorularınız olursa cevaplamaya seve seve hazırım.
scuba06' Alıntı:Teşekkürler dostlarım
Açıkcası mogzila rumuzlu arkadaşın düşüncesine tamamen katılıyorum... Ama bu şekilde trafiğe veya araziye çıkacak olsam evet oldukça dikkat çekeceği kesin, düşünsenize Bahçeli 7. cadde de bir tur atayım dediniz ;D işin espirisi bitarafa gerçek şuki kullanmayıp sadece seyir amaçlı tutacaksanız bu aracı farklılaştırmak salaklık ama nevarki benım kullanım amacım için kullanışlı kalmıycağından ötürü kar ekipmanlarını sökmek durumundayımm kısacası sevenleri birbirinden ayırcamm ;D
cevaben; aracın bugun itibariyle resımde gormus oldugunuz kar kuremeye yarayan ekipmanı kolay bir şekilde araçtan ayırdım, ilerde işime belki yarayabilir düşüncesi ile satmayı düşünmüyorum.İkinci sorunuza gelince evet aracın kasa kısmında 6 silindirli om321a tipi mercedes turbo dizel bulunmakta ve bir kac gun oncede sorunsuz çalıstıgını test etmiş durumdayım, bu parcayıda ilerde jenaratör amaclı kullanabiliegımı dusunuyorum yanı onuda sokup kaldırcam ama bıraz zamana ıhtıyacım var, bugunlerde fırsat buldukca ( gunde bir kac saat ayırabılıyorum)sadece kupayı sökme derdine düştüm bununla ilgili resımleride yakında eklerim zaten. son olarak aracın henuz ruhsatı cıkmadı ama MKE den alırken şartnamede karkureme aracı unimog araca akuple dıye gecıyorduevedilaz' Alıntı:aracın kar küreme ekipmanlarını sökeceksiniz sanırım bu durumda aracın kasasında bulunan küreme kısmının motorunu da sökemeyi düşünüyomusunuz bir sorum daha olacak ruhsatta bu araç ne olarak geçiyo kar küreme aracımı , arazi aracımı