Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,427
Ynt: Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı?

Cem ben iznik diyince Ankara dan Bolu dan gelen arkadaşlara ayıp mı ettim diye düşündüm ama oralar inan bana bile uzak bende aynı şekilde Adapazarı poyrazlar gölü var chatlak arkadaşımız daha yeni gitti http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40040.0 bolu ankaraya daha orta dedim ama mesafe olarak izmit-bursa daha orta gibi tabi diğer bölgelerin katılımıda olayı belirler.
Karamürsel-gölcük civarında bir yayla bile ortaya yakın yer oluşturur bunu benim dillendirmem orta da olmamdan dolayı daha kolay o yüzden alternatifleri yüksek tutmaya çalışıyorum.

Etiketler

orsaalabanda' Alıntı:
İnsel hocam, Arkın arkadaşım.
Takip edemeyecek bir durum yok. Bir kamplı gezi düzenlemeye çalışıyoruz. Şu an için 17-18 Ekim tarihlerinde ygun olabilecek olanlar listeye ismini yazıyor. Katılımcılar belirli bir sayıya ulaştığında kamp yeri konusunu katılımcıların konumuna göre belirleyeceğiz. Sizleri de aramızda görmek bizi sevindirir.

Cem bey sundan dolayı söyledim. Siz burada yeri belirleyin ona göre haber verecegimiz burayı takip etmeyen arkadaşlar var. Katıllımı arttıracağımızı düşünüyorum. Gezi var diyorum ilk soru nereye olunca cevap yok ken zor oluyor. :smiley: Güzel ama ortada çok uzak olmayacak bir yer olursa süper olur. Konvoy yaparız . Şimdiden heyecan sardı . Hadi bağlayın mevzuyu yapalım şu işi.
Bir öneri : İzmit yuvacıkta arkadaşlarımın tesisi var. Cadır karavan için yeterli ayrıca bungolov larda var. Binek araçlarla gelenlerde kalabilir. Yol düzgün tesisler yeterli olacaktır. İsterseniz yardımcı olurum.

Yer meselesini kısa zamanda halledelim o zaman. Bu konuda en büyük tereddütüm katılımcılara mesafe olarak haksızlık yapılacağı endişesidir. Ama kimse de haritada cetvelle ölçelim herkese tam olarak eşit olsun demez sanırım.
Arkın, arkadaşınızın tesisinin fotoğrafları var mı elinde, yada kısa sürede temin edilebilir mi? Benim kişisel tercihim tesis olmayan, yayla benzeri normalde tek başımıza konaklama imkanı bulamadığımız nisbeten bakir yerler. Ancak çok güzelse tesisi de neden değerlendirmeyelim? Katılımcıların bu konuda önerilerini bekliyorum.
Şöyle de olabilir: Tesis fikri cebimizde durur, son aşamada(son 5 gün gibi) hava durmuna bağlı terslikler olursa
tesise kayarız. Yağmur, yağış olursa bungalovlar çadırcılar ve küçük aracı olanlar için ciddi avantaj. Hatta başımızı sokabileceğimiz kapalı bir alan, bir sundurma altı bile..

orsaalabanda' Alıntı:
Benim kişisel tercihim tesis olmayan, yayla benzeri normalde tek başımıza konaklama imkanı bulamadığımız nisbeten bakir yerler. Ancak çok güzelse tesisi de neden değerlendirmeyelim? Katılımcıların bu konuda önerilerini bekliyorum.
Şöyle de olabilir: Tesis fikri cebimizde durur, son aşamada(son 5 gün gibi) hava durmuna bağlı terslikler olursa
tesise kayarız. Yağmur, yağış olursa bungalovlar çadırcılar ve küçük aracı olanlar için ciddi avantaj. Hatta başımızı sokabileceğimiz kapalı bir alan, bir sundurma altı bile..
Ben buna katılıyorum son ana kadar cebimizde olsun ama imkan varsa doğada yapalım..

Tesis sahibi arkadaşlarımla henüz konuşmadım. Ama yuvacık güzel bir yer. Yaylası v.s. . Son anda burası dersek bungolov larda kalacaklar için yer sıkıntısı olabilir. İnternet site adresleri
aşağıdaki gibi inceleyin. Bu tabi bir fikir ve öneri. Önemli olan sizlerle olmak.

www.karacadagevleri.com

www.karacadagevleri.com/

Adapazar civarı Bolu ve Ankara'dan gelenleride düşünürsek orta bir yerde olmuyormu? Katılımcıların genelde nerelerden geldikleride göz önüne alınmalı tabiki. Katılım çoğunluğuna göre orta bir yer belirlenirse katılım daha çok olabilir.

Evet bencede bir an önce belirlenmeli. Elbette ankara bolu adapazarı düşünülmeli. Yer belli olmalıki herkez kararını vermeli. Diğer saydığım ve sayamadığım yerlere göre hareket etmeliyiz. Eğer oradan katılım az olacaksada o kadar uzaklaşmak ta gerekmeye bilir. Yada yeregöre katılım talebine göre 2-3 alternatif düşünülebilir bence

dagciark28' Alıntı:
Tesis sahibi arkadaşlarımla henüz konuşmadım. Ama yuvacık güzel bir yer. Yaylası v.s. . Son anda burası dersek bungolov larda kalacaklar için yer sıkıntısı olabilir. İnternet site adresleri
aşağıdaki gibi inceleyin. Bu tabi bir fikir ve öneri. Önemli olan sizlerle olmak.

www.karacadagevleri.com

www.karacadagevleri.com/

burada malesef karavan konaklaması pek mümkün değil.
yokuş - düz yer yok ve çok kalabalık dar bir alan.

Poyrazlar Köyü ön plana çıkıyor gibi. Ne dersiniz?

aslında Ankara için izmit pek ortada olmuyor ama gidilecek yer güzel olduktan sonra biraz fazla km. de yapılabilir bence yuvacık hakkında güzel şeyler duydum görmek isterim

Cem kardeşimiz buluşmalarla birliktelik sağlamağa çalışıyor.Bu tabii ki çok önemli .Kendisine kolaylıklar diliyorum.Buluşmağa ben katılırım demedim.

Benim katılacağım dediğim aktivite GEZENBİLİR İN cozz daki aktivitesiydi.(forumlarını kullandığımız bu arkadaşlarımızla tanışmak ve destek vermek vefa borcumuzdur.)

Cem kardeşimizin buluşmasına da yer yakın olursa(malum kısa zamanda çok yol yapmak artık bizi zorluyor.) seve seve katılırım.Hatta poyrazlar köyde olursa,arzu ederse basın

desteği de sağlarım.Sevği ve sayğılar.

Hayati Kaplan

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8894.20

bu poyrazlar geziside daha önce anakampın yaptığı gezi orada sayın osak ın o gezi ile ilgili fotları var onlarada bakabilirsiniz.

Arkadaşlar, poyrazlar gölü benim için mesafe olarak uygun. Daha doğrusu her yer uygun. 300-350km. açılabilirim Bursa'dan. Yalnız, buranın ismi beni biraz ürküttü. Malumunuz havalar serinlemeye başladı. Kendim için değil de eşim ve kızım için. Poyrazı çok aldığı için bu isim verilmişse gece soğuk olabilir. Ama yine de sorun değil, gerekirse hava durumuna göre tek gelirim.
Lütfen çekinmeden tekliflerinizi iletin. Yer konusunda da bana bırakmayın işi. Herkes tercihlerini, gelebileceği, gelemeyeceği mesafeleri belirtsin. Bir an önce..

Cem poyrazlar gölü nün etrafı küçük tepeler var rüzgar nispeten kesiliyor öyleki hiç düzlük yok gibi ama dönem olarak serin bir havaya denk gelirsek sonuçta hava biraz bile esse soğuk olur.

Sevgili Arkadaşlar,

Etkinlik alanını belirlerken, yerin uzak yada yakın olmasından ziyade fonksiyonel olması bence daha önemli. Çünki karavan ve çadırdan başka özel araçlarıyla (misafirleri olabilir) gelecek olan arkadaşlar olabileceğini tahmin ediyorum.
Gerek bu arkadaşların gece konaklamaları gerekse yeme içme ihtiyaçlarını, çadırda konaklayanların tuvalet ihtiyaçlarını göz önünde tutarak Güzeldere Şelalesi'ni (GÖLKAYA) öneriyorum

1. Gün : Cumartesi şelalede toplanıp kampımızı yaparız.
2, Gün : Pazar kahvaltı sonrası Püreli ve Balıklı Yaylaları'nı gezerek (12 km) etkinliği sona erdiririz.

Not: 2008 yılı itibariyle her birinde ikişer ailenin kalabileceği 5 adet ahşap ev 4 adet 4er yataklı deprem çadırı ve olumsuz hava şartlarına karşı 50-60 kişinin yemek yiyebileceği kapalı bir alan olduğunu biliyorum.

Selamlar...

Mehmet KOLEGE
0535 738 37 31

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR