Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,427
Ynt: Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı?

vwT4_22_08.jpg

Etiketler
Ynt: Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı?

''Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma başlığı altında biz 15 sayfa boyunca neyi tartıştık? Konu zaten birliktelik konusu değil miydi?'' diyebilirsiniz. Üzülerek belirtmeliyim ki, o konuda muhalif olduğum için olumsuz eleştirilerde bulunmak, hevesleri kırmak istemedim. Arzulanan ve planlanan yapılaşma oldukça geniş kapsamlı ve külfetli bir yapılaşma idi. Halen de fazlaca eleştiri yapmak taraftarı değilim. Önümüz kış. Tartışmalar ve yeni fikirler için bolca vaktimiz olacak.
Burada tartışılmasını istediğim konu yalnızca ''birlikte geziler ve organizasyonlar'' konusudur. Mekan kiralayalım, üreticilerle işbirliği yapalım, devremülk karavan olsun, kamping kuralım vb. fikirler karşısında kimse elini taşın altına koymaz. Alınabilecek desteğin çoğunluğu ''manevi destek'' kapsamında kalmaya mahkumdur. (Şahsi fikrimdir. Ahkam kesiyor olmamak adına..)
Gelin işe en basit olandan başlayalım. Yüzyüze görüşme ve kamping dışı konaklama imkanları yaratacak gezilerle dostluklarımızı pekiştirelim. Daha sonra, gerekirse herkesin ödeyebileceği küçük miktarlarda paralar toplayıp bunu daha kapsamlı organizasyonlar için kullanabiliriz. Bunun için dernek ya da kulüp olmamız bile gerekmez. Bakın bunu terekkingçiler yapıyor, motorcular yapıyor, vosvosçular yapıyor.. Kalıcı birliktelik sağlayabilirsek daha kapsamlı olan diğerleri kendiliğinden gelir düşüncesindeyim.
ben biraz geç girdim sanırım konuya. orada burada yazdım ama pek dönen de olmadı. devremülk tarzında karavan moto yada çekme ne ise... yolunu tutan da olmuş olabilir. bilmiyorum. taner önder ismim. benzer beklentisi olan varsa, yada bildiğiniz birisi buradan yada face den bana ulaşabilir. teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR