Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,425
Ynt: Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı?

Poyrazlar bana da uyar. Daha önce gitmedim, gidip görmek isterim

1. orsaalabanda / poyrazlar

2. kyaz75 / yuvacık

3. Orion / Poyrazlar

4. aslanahmet / poyrazlar

5. mayıstosböce / poyrazlar

6. kenan akça /poyrazlar

7. camper_02 / Güzeldere

8. insel / fikir belirtmedi

9. taiga / farketmez

10. dagciark28 / yuvacık

11. bartek / poyrazlar

12. buralpdi / farketmez

Etiketler

6 poyrazlar oyu ile matematiksel olarak oylama sonuçlanmış oluyor. İzninizle gezi duyurusu olarak ayrı bir başlık açıyorum.

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) ne katılmayı düşünen varmı peki....

İstanbul'da olsaydım katılırıdım ama buradan 350 km. kamping konaklaması için gözüm yemiyor. Doğada bakir bir yerde olsaydı kesin gelirdim.

ayın 10'na arabanın muayenesi var bende katılamıyorum

Arkadaşlar 02 ekim'i 03 ekim'e bağlayan gece Şmlar gölü kenarında odun ateşi yakıp balık tutmaya çalıştık hava çok soğuktu gece biraz yatalım dedim arabada ısıtıcı yok tabi tek battaniye tetmedi bilginize eğer çocuklarla bu geziye katılacak dostlar varsa önlemini alsınlar işin sonunda hastalıkla üzülme olmasın.

Bir aksaklık olmazsa ben de katılırım.
Poyrazlar gölü her türlü hava şartında kalaylıkla ulaşılabilecek bir yer. Yayla ortamları yağış nedeniyle sorun çıkartabilir. Alternatif olarak hava durumuna göre Karagöl yaylası, inönü yaylası ve Kuzuyayla gibi yerler de tercih edilebilir.

26-27 Mayıs 2007 Anankamp gurubuyla ve 24-25 Ocak 2009 tarihinde Haldun Beylerle birlikte gitmiştik.
Mehmet Bey'in Bahsettiği Güzeldere'ye ise 26-27 Mayıs 2007 tarihlerinde gitmiştik.

Fotoğraflar için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.
http://**.com/files/288171649/Poyrazlar.zip
http://**.com/files/288172421/Poyrazlar09.rar
http://**.com/files/288908698/Guzeldere07.zip

Not : **'den kolaylıkla dosya indirmek için Majorshare adlı yazılımı kullanabilirsiniz.

cem kardesım sana katılıyorum bende bu ay kusadasından memnun kaldım bırde marmarıs hısar onunden cok dolastım datcada konaklıyacak b ır yer bulamadım orman kampları vardı ama bosalmıs ondan kalmadım bunun ıcın sızın su yazılarınızı okuduktan sonra sıze hak verdım bu cabalarınızdan dolayı sızı kutluyorum

Hafta sonu yoktum ve arkadaşlar beni yuvacık diye yazmışlar. Neyse bu sadece fikirdi. Önemli olan beraber olabilmek. Fakat dün akşam aldığım haber beni deli etti. Bu hafta sonu pazar saat 10 da apartmanda toplantı var. Normalde asla gitmezdim fakat yönetici benim. Sinir oldum bu olaya ama herşey ayarlanmış ve % 100 katılmam gerekecek sanırım. Bu çok ters bir zaman oldu. Gezi gününüğ iple çekerken toplantı hiç hoş olmadı. :((((((((((

orsaalabanda' Alıntı:
Oylamanın son durumu. Poyrazlar önde gibi. Fikir belirtmeyen ya da farketmez diyen arkadaşlar durumu değiştirebilir. Matematiksel olarak 1 poyrazlar daha çıkarsa netleşiyor. Ömer abi katılacak mısın? Yer konusunda senin fikrini de almak isteriz. Bir an önce netleştirelim şu işi.

1. orsaalabanda / poyrazlar

2. kyaz75 / yuvacık

3. Orion / fikir belirtmedi

4. aslanahmet / poyrazlar

5. mayıstosböce / poyrazlar

6. kenan akça /poyrazlar

7. camper_02 / Güzeldere

8. insel / fikir belirtmedi

9. taiga / farketmez

10. dagciark28 / yuvacık ( Gelebilsem hiç fark etmez :((( )

11. bartek / poyrazlar

12. buralpdi / farketmez

Not: UKKF Bşk. Sayın Hayati Kaplan, poyrazlar olursa gelebileceğini belirtmişti ama son yazışmalarımızdan sonra gelmek istemediği yönünde bir izlenim edindim. Henüz derneklerden birine üye olmasak da kendisi yine de bizim başkanımız ve büyüğümüzdür. Kararını değiştirirse onur konuğumuz olarak katılımından memnuniyet duyacağız.

İyi de gezi bu haftasonu değil ki, niye üzülüyorsun anlayamadım :smiley:

Arkadaşlar tarih belli 15 perşembe akşamına kadar bekliyoruz hava durumu yağmursuz ise buluşma 16-17 Ekim de
(ben burdan camdan poyrazların arkasındaki tepelere bakıyorum size en son haberleri veririm)
işte buda son durum :smiley: )
[attachment=2] şu an hava harika

Baktık yağmur var bizde buluşmayı öbür haftaya 24-25 ekime atıyoruz.Son durum budur.

poyrazların arkası.jpg

Bülent işletmeci arkadaşlarla sen temasa geçeceksin. İnşallah telefonlarını almışsındır. Evet ilk buluşmada ev sahibi sayılacaksın. Elini biraz taşın altına koyma zamanı geldi. :D Ama belirttiğin gibi kasılmana hiç gerek yok. Biz oraya, çok programlı, profesyonel bir organizasyon düzenlemiyoruz. Buluşma yemeği, dernek toplantısı vs. olsaydı haklısın. Sonuçta bu kamplı gezi. Büyük çoğunluk da araçlarıyla gelecek ve hemen herkes kendine yetecek donanıma sahip. Tahmin ediyorum yiyecek içecek olarak da herkes kendi ihtiyacı doğrultusunda kumanyasını hazırlayıp öyle gelecektir. (Şahsen ben öyle yapacağım) Ama işletmecilerin ufak tefek köfte, tost, menemen, içecek, incik, boncuk bulundurmalarında fayda var. Sonuçta ellerinde kalmaz haftaya da avd'nin gezisi var.
Düşünmemiz gereken önemli bir konu da katılımcı araç sayısına göre bunların park düzeni. Elektrik almak isteyenler olacaktır. Park için düz yüzeye ihtiyaç var. Araçlar birbirine rahatsızlık vermeyecek kadar uzak ama gruptan kopmayacak kadar da yakın olmalı. Bunları yeri sen gidip gördün diye yazıyorum. Bu konudaki yönlendirmeleri sen yapacaksın. Eğer mümkünse güzel bir kamp ateşi için işletmeciler ufak bir hazırlık yaparsa hoş olur. Şu an ilk aklıma gelenler bunlar. Temasa geçmek için de sanırım erken.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR