Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,423
Ynt: Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı?

Arkadaşlar merhaba

Poyrazlarda benim bildiğim üç alternatif yer var.

!- umuma açık olan forumda arkadaşlarımızın gittiğini söylediği yer.Elektrik alınamıyor. Dar bir yol var oraya girilirse elektrik belki alınabilir.Kapalı çok salaş bir yeri var.Isıtma

yok. Fiat kesin bilemiyorum.Tahminen 10-15 tl olabilir.Tuvalet orman içinde biraz uzak.

2-Bir lokanta var.Karavanlar otoparkına konuluyor.Bahçesine de çadırlar konabilir.Gole 0 güzel bir yer.Kapalı mekanı var.Yemeğimizi oradan yiyiyoruz.İçkinizi kendinizden

içebilirsiniz .Karavanlar için ücret ödemiyoruz.Eşlerimiz ve çocuklarımız için rahat bir yer.Elektrik alınabiliyor.Tuvalet yakın Yanlız 10 karavan konabiliyor.

3-Sakarya gol kenarı,özel havaalanı yanı ultraliht uçaklara binebilirsiniz.Cereyan var ama voltaj düşük.Tuvalet var.İsteyenler için yemek yemek imkanı var.Biraz yolun sesini alır.

Kapalı mekanı yok.

Tercihinizi yaparsanız,Temasa geçin derseniz görüşürüm.Selamlar sevgiler

Hayati Kaplan

Etiketler

Güzeldere şelalesi tam orta noktada ve tam istediğim niteliklerde ancak İstanbul'dan Cumartesi gecesi gelecek olanlar için fazlasıyla uzak. Rakım dolayısıyla biraz daha soğuk olabilir ve eşlerin çocukların gelmesi zorlaşır.
Poyrazlarda elektrik alacağımız bir tesis de olursa hava soğuk ve yağışlı da olsa eşimi ve kızımı çekinmeden getirebilirim.
İsterseniz bir an önce oylamaya geçelim.
Benim tercihim poyrazlar. Demokrasinin fazlası da zarar getirir ama oylamadan sonuç alamazsak yazı tura atmak zorunda kalacağız ;D

1. Orsaalabanda / Poyrazlar

2. Aslanahmet / Poyrazlar
3. Bülent yazıcı /Poyrazlar

Arkadaşlar ben hafta sonu poyrazlara gidip kamp yapma gözüyle etrafı bir gezeceğim size daha detaylı bilgiyi o zaman vereyim ayrıca en son giden arkadaşımızda elektirk gördüm zaten kendiside söyledi bu konuda daha detaylı bilgi verirse çok iyi olur aynı kanalı kullanabiliriz en azından elimizde ne var onu görelim ,karar verecek arkadaşlara belki faydası olur.Kendi adıma bu saydığınız her yer olur.

Poyrazlar gölü benim için de uygun . Yalnız çadırsız ve araçsız gelenler için konaklama imkanı burada yok. Öyle gelecek kişiler var ise onları da düşünmek gerekir. Hava sanırım çok sıcak olmaz. Göle 2 yönden (doğusu ve batısı olmalı ) ulaşım mümkün. Bir tanesi dar ama diğeri ana yoldan problemsiz ulaşım mümkün.

Henüz 11 kişiden 3'ü yer konusunda fikir beyan etmiş.
Arkadaşlar biraz acele edebilirsek forumun diğer bölümlerinde ve hatta başka platformlarda da duyurusunu yapma şansına sahip oluruz. Netleştirelim şu işi.

2. Aslanahmet / Poyrazlar
3. Bülent yazıcı /Poyrazlar
4. Kenan akca--Poyrazlar

arkadaşlar bende katılmak istiyorum, nereye derseniz gelirim Allah nasip ederse
(benim için yer fark etmiyor )
bu aralar forumlara giremiyorum bana haber verin
levent
buralpdi@gmail.com
l.cubukcu@hotmail.com

oy oy oyyyy. 10 gün ortadan kaybolduk neler neler olmuş :smiley:)) Cem hep senin başının altından cıkıyor bunlar :smiley:))
Bursa'dan gecerken alo diyecekti ama gec bir saatdi ve şanzımandan foşur foşur yağ akıyordu, duracak durumda değildim.
Yaw bu yazılanların hepsini nasıl okuyupda cevap vericem :( Ama vermekde lazım :smiley:))))
29 ekim 2007 poyrazlar : http://www.indexorg.com/071029poyrazlar/default.htm
Sevgi ve saygılar

Oylamanın son durumu. Poyrazlar önde gibi. Fikir belirtmeyen ya da farketmez diyen arkadaşlar durumu değiştirebilir. Matematiksel olarak 1 poyrazlar daha çıkarsa netleşiyor. Ömer abi katılacak mısın? Yer konusunda senin fikrini de almak isteriz. Bir an önce netleştirelim şu işi.

1. orsaalabanda / poyrazlar

2. kyaz75 / yuvacık

3. Orion / fikir belirtmedi

4. aslanahmet / poyrazlar

5. mayıstosböce / poyrazlar

6. kenan akça /poyrazlar

7. camper_02 / Güzeldere

8. insel / fikir belirtmedi

9. taiga / farketmez

10. dagciark28 / yuvacık

11. bartek / poyrazlar

12. buralpdi / farketmez

Not: UKKF Bşk. Sayın Hayati Kaplan, poyrazlar olursa gelebileceğini belirtmişti ama son yazışmalarımızdan sonra gelmek istemediği yönünde bir izlenim edindim. Henüz derneklerden birine üye olmasak da kendisi yine de bizim başkanımız ve büyüğümüzdür. Kararını değiştirirse onur konuğumuz olarak katılımından memnuniyet duyacağız.

Cem biz görüşlerimizi internet ortamında paylaşmayız ve acıklamayız :smiley:))))
Ama sen yabancı değilsin :smiley:)))))
küheylan'ın durumu henüz belli değil onun için katılacağım diyeyemiyorum.Ama poyrazlar uyar bana...

Abi küheylanın durumuna üzüldüm. Tabi Bursa'dan geçerken görüşemediğimize de.. Allah şifalar versin. tez zamanda iyileşir inşallah. Umarım küheylanın bacağında kırık yoktur. Maazallah! :(

orsaalabanda' Alıntı:
Abi küheylanın durumuna üzüldüm. Tabi Bursa'dan geçerken görüşemediğimize de.. Allah şifalar versin. tez zamanda iyileşir inşallah. Umarım küheylanın bacağında kırık yoktur. Maazallah! :(
kırık yok cırcır olmuş :smiley:)))

Abi gazozun içene aspirini karıştırıp boşaltıver şanzımana :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR