Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,399
Ynt: Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı?

Cem Abi hemen buradan bir soru sormak istiyorum ve bu oluşumun mimarı sen olduğun için sana sormak istiyorum.

Tarihi ve yeri önemli değil, yapılacak olan gezide bazı gündem maddeleri belirleyip bunlar hakkında konuşacak mıyız.
Yani bu tip konuların konuşulmaması gibi bir durum düşünemiyorum ama mesela hazır federasyon başkanımız Hayati bey de katılacağını bildirmişken kendisinden şimdiye kadar kaydedilen gelişmeleri dinlesek. Son dönemde neler yapıldı, neler görüşme safhasında gibi..
Hatta keşke aramıza karavan üreticilerinden birileri, proje işleri yürüten makina mühendisi birileri de katılsa da hepimiz sorularımızla bunaltsak :smiley:

Hatta bunu bizler fotoğraflayarak haber haline getirirsek basın kanallarına sunulduğunda hiçbir basın kuruluşunun bu bedava elde edilmiş habere kayıtsız kalacağını sanmıyorum.
Böylelikle hem gezimizi yapmış hem de sesimizi duyurmuş oluruz.

Eğer böyle bir düşüncemiz varsa bunu da organize edelim derim ???

Etiketler

taiga' Alıntı:
İsoff offroad buluşması (Ercova yaylası-Pamukova) 24-25 Ekimde...

Eğer 17 ekim karavancı dostların toplantısı çok uzak bir yerde olmazsa ailemle katılmak isterim...

Bir değişiklik oldu...

İsoff oyunları Ercova dan Tekirdağ Kartaltepe denen bir yere aldığını web sitesinden bildirdi... :(

Buna göre offroad şenliklerine katılmayacağımdan karavancı dostların toplantısının mesafe sorunu benim açımdan ortadan kalktı, sanırım her yere gelebilirim...

Konuyu takipte zorluk yaşıyorum şahsen. Bence yeni başlık altında önce tam detaylı bilgi verilirse altına liste oluşturulursa daha iyi katılım alırız. Formu kullanmayan arkadaşlara da bilgi verir katılımları sağlamaya çalışırız.

camper_02' Alıntı:
mehmet kolege kayseri 1956 dogumlu

kampçılık ruhumuz çok eskiye dayanır w camperımı 6 yıl önce kendim yaptım.
forumdaki çoğu arkadaşla etkinliklerden dolayı tanışıklığımız var hepsine selamlar sunuyorum,
cem birlikte toplandığımız zaman çok daha detaylı konuşuruz (şimdi eylem zamanı)

yer konusunda katılım sayısına göre tekrar yazışırız
etkinliğe mümkün olduğunca eşleri ve çocuklarımızı getirmeye çalışırsak ortam çokdaha renklenir
anakampın etkinlik resimlerine bakarsak bunu açıklıkla görürüz.
cem hava yağışlı ve soğuk olursa camperın ön tarafı küçük kızımızı yatırmaya müsayit.
Mehmet hocam,
Nazik teklifiniz için çok teşekkür ederim. Yaratmaya çalıştığımız dostluk ve birliktelik ortamının faydalarından biri sayılabilecek önemli bir örnek bu. Falanca kampta yanyana gelmiş iki kampçı ya da karavancının merhabalaşması ve uzaktan birbirini süzmesi başka, önceden tanışıyor olup herhangi bir ihtiyacı için çekinmeden kapısını çalabilmesi başkadır. Kampta görüşmek umuduyla..

Su aralar yurt disi seyahatlerim dolayisiyla forma pek katilamiyor ve izleyemiyorum. Umarim bulusma olursa kacirmam. Belki beni haberdar edersiniz. inselinal@gmail.com

Volkan,
Hazır biraraya gelmişken fırsatı kaçırmamak adına sorunlarımızı dile getirmek ve sesimizi duyurmak güzel bir düşünce. Ancak, kalabalık ortamda her kafadan ayrı bir ses çıkmaması için konuşmacı ve gündem belirlemek, uygun bir sunum hazırlamak, gerekirse oylamalara başvurmak kaçınılmazdır.
Şahsi fikir olarak zaten kısıtlı olan kamp süresi boyunca katılımcıları sıkmamak ve olabildiğince bulunulan ortamdan keyif almalarını sağlamak adına bu tür bir girişime karşıyım.
Bu demek değildir ki sorunlarımızı hiç tartışmayacağız. Katılımcıların sayısı oranında zaten gruplaşmalar, farklı sohbet ortamları oluşacaktır. Hayati bey'in katılımı bizim için bir şans sayılabilir. Bırakalım dileyen dilediğinle konuşsun, kaynaşsın. Ama kamp ateşinin tadını çıkarmaya ya da sakin bir köşede kitabını okumaya çalışanların da keyfini kaçırmayalım. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?

Bülent arkadaşım,
Senin yapı olarak ne kadar heyecanlı ve atak olduğunu artık hepimiz biliyoruz. :smiley: Hassasiyetini anlıyorum ancak toparlamaya çalıştığımız durum çerçevesinde kimseyi kırma ve yanlış anlamalara sebebiyet verme lüksümüz yok.
Konuları uzun süredir takip edenler artık sanal olarak da olsa kişileri, üsluplarını tanıyor, iyi kötü kimin ne olduğunu biliyor. ;) Ancak yalnızca yazışma ile sınırlı olan bu platform zaman zaman da olsa yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebiliyor. Seni rahatsız eden bir şey hepimizi rahatsız eder. Fakat içinde bulunduğumuz durum neticesinde fevri çıkışların kimseye faydası olacağını sanmıyorum. Ben, herkesin iyi niyetli ve yapıcı olduğu (ya da öyle olmak istediği) inancından yola çıkmaktayım. Hepimiz belirli hayat deneyimlerinden geçmiş olgun insanlarız. Bu yaşanan nahoş durum için söyleyebileceğim o kadar çok şey var ki.. Susuyorum.
Hayati bey etkinliğimize katılma isteğini belirterek incelik göstermiş. Kendisine şahsım adına teşekkürlerimi sunarım. Sorunlarımızı dile getirmek ve çözüm önerilerinde bulunabilmek adına bizim için bir şans olabilir.

Yer konusunu usul usul gündeme getirelim mi?
Gidilecek yer netleşirse hem gelecek olanların sayısı artar, hemde herkes zamanını/koşullarını ayarlar...
Bugün Cemle biraz konuştuk nereler olabilir diye...
Sonuçta her şey katılımcıların tercihiyle şekillenecek...
Eğer İstanbuldan gelecekler Bandırma feribotunu kullanacaklarsa Erdek yarımadası ve hatta Ayvalık tarafları olabilir, keza İzmir ve güney Egeye de yakın olur...
Yok eğer güney Marmara deniyorsa, İznik, Gölyazı, Çınarcık Termal, Yalova Delmece yaylası Bursa civarındaki seçeneklerden bazıları...
Sapanca, Pamukova, İnönü yaylaları vb. ise Kocaeli-Adapazarı yöresinden ilk akla gelen seçenekler...

İnsel hocam, Arkın arkadaşım.
Takip edemeyecek bir durum yok. Bir kamplı gezi düzenlemeye çalışıyoruz. Şu an için 17-18 Ekim tarihlerinde ygun olabilecek olanlar listeye ismini yazıyor. Katılımcılar belirli bir sayıya ulaştığında kamp yeri konusunu katılımcıların konumuna göre belirleyeceğiz. Sizleri de aramızda görmek bizi sevindirir.

Haldun abi, katılımcı listesinin son halini düzenleyebilir misin? Ben biraz çıkmak zorundayım.

1. orsaalabanda / Cem Babadağ (Hava durumuna bağlı olarak eşim Füsun ve kızım Yağmur) BURSA

2. kyaz75 Kadir Yaz (Hava durumuna bağlı olarak eşim ve kızım ) ANKARA

3. Orion / Volkan Kaya İSTANBUL

4. aslanahmet / Ahmet Hakan Eker (ve kızım) İSTANBUL - Pendik

5. mayıstosböce / Bülent yazıcı hava durumuna göre eşim Ağustosböce ADAPAZARI

6. kenan akça / Kenan Akça BOLU

7. camper_02 / Mürşide - Mehmet Kolege (ANAKAMP - İSTANBUL)

8. kaplan / Hayati Kaplan (UKKF Başkanı)

9. insel / İnsel İnal (İstanbul)

10. taiga / +2 (Bursa)

11. dagciark28 / Arkın Kaplan (İstanbul)

12. bartek / (İstanbul)

Gelmek icin elimizden geleni yapacagiz. Malum esim cumartesi calisiyor.

Ben de cumartesileri çalışıyorum. Akşam biraz erken paydos edip cumartesi akşamından gideceğim. 4. GELENEKSEL GEZENBİLİR TANIŞMA ETKİNLİĞİ'ne de cumartesi akşamından gideceğim. Evet biraz zor olacak ama kaçırmak istemiyorum. Biyerlerinden yakalarız herhalde. :smiley: ;D

Mehmet abi,
Seni temsilen boş bir kamp sandalyesi atarız ateşin önüne merak etme. Rahat ol kalbinin bizimle olduğunu biliyoruz.

taiga' Alıntı:
Yer konusunu usul usul gündeme getirelim mi?
Gidilecek yer netleşirse hem gelecek olanların sayısı artar, hemde herkes zamanını/koşullarını ayarlar...
Bugün Cemle biraz konuştuk nereler olabilir diye...
Sonuçta her şey katılımcıların tercihiyle şekillenecek...
Eğer İstanbuldan gelecekler Bandırma feribotunu kullanacaklarsa Erdek yarımadası ve hatta Ayvalık tarafları olabilir, keza İzmir ve güney Egeye de yakın olur...
Yok eğer güney Marmara deniyorsa, İznik, Gölyazı, Çınarcık Termal, Yalova Delmece yaylası Bursa civarındaki seçeneklerden bazıları...
Sapanca, Pamukova, İnönü yaylaları vb. ise Kocaeli-Adapazarı yöresinden ilk akla gelen seçenekler...
Haldun abi güzel alternatifler sunmuş. Ayvalık tarafları havaların görece daha ılık olması nedeniyle tercih edilebilir ama Adapazarı ve Ankara'ya uzak gibi..
Bursa civarında olacaksa delmece yaylası (daha önce görmemiş olmam nedeniyle) tercihim olabilir. Olumsuz fikir beyan edenler çıkarsa kişisel tercihimi değiştirebilirim. Çoğunluğun kararına da uyarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR