Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,381
Ynt: Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı?

kenan akca' Alıntı:
Müsade ederseniğz eksik karavanımla katılamk istedim.Affola
Alınganlık mı seziyorum? Yanlış mı anladım? Kenan bey içimizde en karavana benzeyen araç sizinki.
Yukarıdaki satırlarr gerçek karavanı olan arkadaşlarımızı da katılmaya teşvik etmek amacıyla yazılmıştır.

Etiketler

Yok yok alınganlık hiç yok. Olanıyla idare edecez.Gönüllerimizin bir olduğunu biliyorm. Azıcıkta ben takılıvereyim dedim. Görüşmek üzere..

Merhaba arkadaşlar;

Bilindik bir yaklaşım ama gerçekten öyle: Gelebilirim de gelemeyebilirim de... O denli çok değişkenim var ki şu aralar, anlatamam... "Uyarsa" gelirim.. (Siz yine de beni yok sayın, katılırsam sürpriz olsun..)

Cavid Sezen

Forumda bulunan tüm arkadaşlara sevgi ve saygılar.
VW Camper'ımız ile katılıyoruz.
Mürşide - Mehmet Kolege (Anakamp-İstanbul)

Mehmet bey, foruma hoşgeldiniz demek istiyorum ama üyelik kaydınız 2006 görünüyor.
Katılımcı olarak hoşgeldiniz. Kısaca kendinizden bahsedebilir misiniz? Sanırım deneyimli bir abimizsiniz. Sizi forumda katılımcı olmaktan alıkoyan durum neydi? Açıklamalarınız belki de cevabını aradığımız bazı soruların çözümüne yardımcı olacaktır. Saygılar.

Son durum:
1. orsaalabanda / Cem Babadağ (Hava durumuna bağlı olarak eşim Füsun ve kızım Yağmur) BURSA
2. kyaz75 Kadir Yaz (Hava durumuna bağlı olarak eşim ve kızım ) ANKARA
3. Orion / Volkan Kaya İSTANBUL
4. aslanahmet / Ahmet Hakan Eker (ve kızım) İSTANBUL - Pendik
5. mayıstosböce / Bülent yazıcı hava durumuna göre eşim Ağustosböce ADAPAZARI
6. kenan akça / Kenan Akça BOLU
7. camper_02 / Mürşide - Mehmet Kolege (ANAKAMP - İSTANBUL)

Mehmet hocam, (forumda yazdığınız bir mesajın altına bu imzayı kullandığınız için bu ifadeyi kullanıyorum)
Gidilebilecek yer konusunda da görüşlerinizden ve ANAKAMP tecrübelerinizden yararlanmak isteriz.

İnsel bey ve Ferhat bey ve Ömer abi ortalıkta görünmüyor. Kendileriyle farklı yollardan iletişim kurabilecek birileri çıkarsa ve katılımcı sayısını yeterli çoğunluğa çıkarabilirsek biran önce gidilecek yer konusunu da aradan çıkarabiliriz

Genç-yaşlı, karavanı olan, olmayan bu işe gönül vermiş herkesi aramızda görmek isteriz.
Çadırını-karavanını kap gel..

Uğur bey, beni yanlış anlamışsınız. Benim bahsettiğim dernek Karavancıların oluşturduğu federasyonu olan ulusal dernek.
( http://www.ukkf.org )

Sayın Bartek Bu cümlenizle ne demek istediğinizi lütfen açarmısınız . Ulusal dernek diye bir dernekmi var? Federasyon size ,Federasyona üye olun mu dedi ?

Bir yanlışlık olmasın. Çünki Federasyon şahısları üye kaydetmez,onun üyeleri dernekler olur.

UKKF BŞK. Hayati Kaplan

Hayati bey,
Sayın Bartek, hatırlarsanız geçen yıl yapılan yeni oluşum tartışmalarından bahsediyor. Konu ''karavancılıkta yeniden yapılanma konusu idi.'' Var olan oluşumlara destek vermek ya da yeni bir oluşuma gitmek tartışması..
Biz bu başlık altında bu konudan özellikle uzak durmaya, ''birlikte gezi ve etkinlikler'' düzenlemeye çalışıyoruz.
Sayın Bartek'in uyarısı, konunun daha fazla dallanıp budaklanmaması ve bir an önce gezimizi yapabilmemiz üzerine bir uyarıydı. Saygılarımla..

Doğrusu sanırım ''Ulusal federasyonu olan dernek(ler)'' olmalıydı. Ama''federasyonu olan ulusal dernek'' sözünden de neyin kastedildiğini anlayabiliyorum. Zaten altında linki de verilmiş.
Algılar gerçekten bu kadar farklı olabiliyor mu? Doğru tanımın kullanılması gerektiği yönünde bir eleştiri mi anlayamadım.

Cem Bey Merhaba

Özel mesajınızı da okudum.Aynı kanaldan cevap vermeği beceremediğim için cevaplayamadım. E mailinizi bildirirseniz,cevaplarım.

Ben Kimseyle tartışmadım. Cevap dahi vermedim.Çünki yazdıklarımı kendilerine göre yorumluyan vede bilgi eksikliği olan insanlarla tartışmanın lüzumsuzluğunu gördüm,

Benim amacım sadece arkadaşların boşa zaman ve emek harcamalarını önlemek içindi,Ama çok yanlış yerlere çektiler.

Ben federasyon işlerini forumlarda tartışmam.Kendi sitemizin forumunda da yazmam.Federasyon işleri ciddi işlerdir.Bakanlıklar vede Başbakanlık Müsteşarlığına kadar taşıdığımız

meselelerimiz vardır.Bunları sulandıramayız.Selamlar.

Sayın Gezenbilir yönetimi

karavancılık adına ,dernek merkezinizi istifadeye sunmanızdan dolayı teşekkür ediyorum.

Aktivitenize katılmayı istiyorum.Beni de listeye eklerseniz memnun olurum.Saygılar Sunarım.

Hayati Kaplan

Ben mi alınganlık gösteriyorum deminden beri okuyorum ve rahatsız oluyorum rahatsız ettiği içinde geçemiyorum,ben bu tarz yazışmalarda biraz daha yumuşak uslup kullanılması gerektiğini düşünüyorum,Hayati bey''Sayın Bartek Bu cümlenizle ne demek istediğinizi lütfen açarmısınız .Bir yanlışlık olmasın. Çünki Federasyon şahısları üye kaydetmez,onun üyeleri dernekler olur.'' diye sorsaydınız kimse rahatsız olmazdı(bana göre bunada gerek yok) üstelik sizin adresiniz verildiği için tamamen iyi niyetli bir yaklaşım var.İnsanlara iyi niyetle yaklaştığınızdan emin olamıyorum bulunduğunuz konum itibarı ile daha yumuşak bir uslup kullanmanız gerektiğini düşünüyorum.Daha öncede çok sert bir uslupla yukarıdan bakarak girmiştiniz bu forma ve herkeste antipatik bir hava estirdiniz.Kısaca ben sizin uslubunuzdan rahatsız oluyorum bu kadar bilgi birikiminiz varsa bunu daha yumuşak bir uslupla söyleyin bilgi birikimi az olan insanlarda sizin verdiğiniz bilgilere dikkat etsin ,uslubunuza değil, kimsede rahatsız olmasın.

Sayın Mayısböceği

Yazınızı bir okurmusunuz lütfen ,tamamen kendiniz yorumluyorsunuz ve yorumlarınızla benim üslubumu değerlendiriyorsunuz.Daha önceki yazımın değerlendirmesi de

tamamen kendi yorumunuz.Ben üstten falan bakmadım.Ama yorumunuz bu yönde.Peşin hükümlü bir yargınız yokmu?.Bende bunu anlayamıyorum.Niye böyle

yorumluyorsunuz?Sayın Bartek in iyi niyetini savunuyorsunuz. Ben kötü niyetli mi dedim. Şimdi bu nereden çıktı ? Yorumunuzdan.

Lütfen yorumlar yerine şu cümleniz yanlış deyinki ben de yanlışımı görüp düzeltebileyim. Sizin yorumlarınızı düzeltme şansım yok.Lütfen peşin hükümlü olmayın,Benim hiçbir

karavancı arkadaşımla sorunum yoktur.Sayın Bartekle de tanışmıyoruz bile,sadece federasyona üye olun derler demesinden böyle birileri mi var diye öğrenmek istedim.

Benim çabam ve çalışmalarım kamp ve karavan dünyasının büyümesi,güçlenmesi,kalite kazanması,meselelerinin çözümünde kuvvetli bir topluluk olabilmesi içindir.

Bunu istemiyecek karavancı da düşünemiyorum. Bunun olabilmesi için her karavancının çaba sarfetmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben hertürlü yardım ve desteğe hazırım.

Kamp ve karavancılık için bir çivi bile çakmış insana saygı duyarım.Şükranlarımı sunarım.Sayın Cem in de birşeyler yapabilmek isteğine saygı duyuyorum.Ama (bu kısmı Cem

kardeşime özel mail de yazacagım.Çünki burada ulumsuz tarafların yazılması rahatsızlıklara sebep oluyor.Nedense.Oysa ki dile getirilmesede olumsuzluklar hep yerinde

büyüyerek duruyorlar .)

Hayati Kaplan

Sayın Kaplan.Peşin hüküm ,ön yargı derken kast ettiğiniz geçmiş olayların insanda oluşturduğu yargı ise bu tabi ki var ama katı bir şekilde bağnazca taraf tutarak ön yargı derseniz bu yok.Yorumlara gelince yorumlarımda tabi ki kendi görüşümü belirtiyorum bu benim algılamam ,bunun doğruluğunu formaa katılan kişiler verir ve insanların üstünde iyi yada kötü bir önyargı oluştururuz.Sonuçta diyalektik düşünüyoruz ve doğası gereği her zaman karşısında negatifini de meydana getirir bundan bir doğru (belki)çıkar ve bu şekilde ilerler,sizin bu konu için yazdığınız son mesajdaki yapıcılığınız gibi.

Yazılanlar üzerine önce Neşet Ertaş Usta'dan "Kendim ettim kendim buldum" türküsünü dinledim :smiley: . Bu sefer gereksiz bir tartışmayı ben başlatmış oldum. Ben karavan sahibi değilim. Sadece uzun yıllar hayal ederek alabildiğim aracın içini doğru teknikler kullanarak yaşanır hale getirmeye çalışıyorum. İsmimi herkeze açık genel forumlarda belirtmiyorum ama yüzyüze söyleyemeyeceğim bir şeyi de kesinlikle yazmamaya çalışıyorum. Bu arada kamp karavan forumunda teote nickini kullanırım, eski mycamper.info forumunda da aynısını kullanmıştım.Oralarda yaşanan tartışmaları da hatırlayarak o yazıyı yazmıştım. Ayrıca hatalı bir şey yazmışsak ta bu işe gönül vermiş, zaman vermiş, tecrübe edinmiş abilerin bize doğru yolu göstermesi gerekir diye düşünüyorum. Zaten yazımın sonunda Sn .Rüzgar gibi abilerimizin tavsiyelerine ihtiyacımız olduğunu yazmıştım. Birbirimizi daha iyi anlayabilmek için 17 Ekim’de biraraya gelmeye çalışalım.

mehmet kolege kayseri 1956 dogumlu

kampçılık ruhumuz çok eskiye dayanır w camperımı 6 yıl önce kendim yaptım.
forumdaki çoğu arkadaşla etkinliklerden dolayı tanışıklığımız var hepsine selamlar sunuyorum,
cem birlikte toplandığımız zaman çok daha detaylı konuşuruz (şimdi eylem zamanı)

yer konusunda katılım sayısına göre tekrar yazışırız
etkinliğe mümkün olduğunca eşleri ve çocuklarımızı getirmeye çalışırsak ortam çokdaha renklenir
anakampın etkinlik resimlerine bakarsak bunu açıklıkla görürüz.
cem hava yağışlı ve soğuk olursa camperın ön tarafı küçük kızımızı yatırmaya müsayit.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR