Ynt: Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı?
Sayın Mayısböceği
Yazınızı bir okurmusunuz lütfen ,tamamen kendiniz yorumluyorsunuz ve yorumlarınızla benim üslubumu değerlendiriyorsunuz.Daha önceki yazımın değerlendirmesi de
tamamen kendi yorumunuz.Ben üstten falan bakmadım.Ama yorumunuz bu yönde.Peşin hükümlü bir yargınız yokmu?.Bende bunu anlayamıyorum.Niye böyle
yorumluyorsunuz?Sayın Bartek in iyi niyetini savunuyorsunuz. Ben kötü niyetli mi dedim. Şimdi bu nereden çıktı ? Yorumunuzdan.
Lütfen yorumlar yerine şu cümleniz yanlış deyinki ben de yanlışımı görüp düzeltebileyim. Sizin yorumlarınızı düzeltme şansım yok.Lütfen peşin hükümlü olmayın,Benim hiçbir
karavancı arkadaşımla sorunum yoktur.Sayın Bartekle de tanışmıyoruz bile,sadece federasyona üye olun derler demesinden böyle birileri mi var diye öğrenmek istedim.
Benim çabam ve çalışmalarım kamp ve karavan dünyasının büyümesi,güçlenmesi,kalite kazanması,meselelerinin çözümünde kuvvetli bir topluluk olabilmesi içindir.
Bunu istemiyecek karavancı da düşünemiyorum. Bunun olabilmesi için her karavancının çaba sarfetmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben hertürlü yardım ve desteğe hazırım.
Kamp ve karavancılık için bir çivi bile çakmış insana saygı duyarım.Şükranlarımı sunarım.Sayın Cem in de birşeyler yapabilmek isteğine saygı duyuyorum.Ama (bu kısmı Cem
kardeşime özel mail de yazacagım.Çünki burada ulumsuz tarafların yazılması rahatsızlıklara sebep oluyor.Nedense.Oysa ki dile getirilmesede olumsuzluklar hep yerinde
büyüyerek duruyorlar .)
Hayati Kaplan