2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,585
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,079
Evimde güveler çoğalmış. Bazı güvelendiğinden şüphelendiğim şeyleri attım. Uzun zamandır giymediğim kıyafetlerimi atarak işe başladım. Bu kıyafetler büyük poşetlerde duruyordu ve güvelenmeye çok müsaitti bu durumları. Yine yün yorgan ve battaniyelerden güve kovucuyla kurtaramayacağımı düşündüklerimi hep attım. İnternetten Güve kovucu sipariş ettim. Kullandığım elbiselerin olduğu dolapları bu güve kovucularla korumaya almaya çalışacağım. Yarın eski kıyafetleri ayırıp atma işine devam edeceğim.

Etiketler
Bir tane de güvelenmiş eski halı attım. Umarım diğer halılarım iyidir. Kapalı halde halılarım duruyordu bir odada. Zaten işin çoğu garsambaların (Kullanılmayan şeyler için bu deyimi kullanıyorum) bulunduğu odada.

Umarım bu güve meselesiyle başa çıkabilirim. Evi güvelerden arındırmak epiy zor olucak. Çok fazla eski şeyi şutlamak gerekiyor.
Ben iki evden tek eve sığıştığım için baya bir kullanılmayan tekstil ürünüm var. Bunlar korumasız çekmecelerde duruyordu.

Arkiler,

Bir umuttur yaşamak. Ben de umudumla ve ümidimle yaşıyorum. Belki bir gün gelir mazot ucuzlar. Her yurttaş doya doya gezmeye başlar. O zaman belki ben de doyasıya gezerim karavanımla. Bir ümit ışığım olduğu için karavanımla özgürce yaşamaya devam. www.pirikamp.com sitesinden bizi takip edebilirsiniz.

Arkiler,

Yücel HOCA bir şizofren hastası. Takıntısı iftiracılar dedikoducular meselesi. Bu meseleyi en çirkin bir şekilde işleyen adamlarla da Yücel HOCA'ya kimse bir şey yapamadı. Yücel HOCA kendini biliyor. Delikanlı bir insan olduğunu Yücel HOCA çok iyi biliyor. Dedikodu ile Yücel HOCA'ya bir şey olmadı arkiler.

Arkiler dedikodu ne olursa olsun dedikodudur. Yalan ne olursa olsun yalandır. Ortada bir şey olduğu yokken Yücel Hoca'ya sen şöylesin böylesin dediler. Külliyen yalandır arkadaşlar. Bu sadece dedikoducular dünyasına bir malzemedir başka da bir şey değildir. Kimse kimseye gerçek bir suçu yokken bir şey yapamaz.

İftiracı zengin piçiyle uğraştığım için şizofren oldum arkiler. Çünkü iftiracı zengin piçinin ne mantığı var, Ne izanı var. Ne merhameti var. O herkes için her şeyi söyler.

Hangi dünyanın değerleriyle konuşuyoruz?
Bugünün laik güçlü ülkesi miyiz?
Yoksa ortaçağ karanlığında sıkışmış bir ülke miyiz?
Bizim değerlerimiz her insanın cinsel tercihi konusunda özgür olmasını
getiriyor mu? Yoksa taşlamak için eşcinsel avına mı çıkacağız?
Siz hangi ülkeyi destekliyorsunuz?

Sadece seks yapmayı sevmiyorum. Benim özel cinsel durumum bu kadar. Ben bir Aseksüel Bay'ım. Ama sonuçta bir Bay'ım arkiler...
Ama siz ne olduğumu iddia ediyorsanız onunla da bana bir halt yapamazsınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler