2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,304
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,704
Yeterli bir geliriniz olması ve bu işi eşler olarak birlikte sevmeniz kampçılıkta mutlu olmanızın anahtarıdır. Ben tek maaşla büyük şehirde yaşamaya çalışırken çok zorlandım. Bu her zaman aslında istediğim kadar gezemememe ve yetersizlik duygusuna yol açtı. Şimdilerde yine tek maaşla geçiniyorum ama hiç değilse artık tek başımayım. Ben param varsa gezer yer içerim. Param yoksa evimde oturur kitaplarımı okurum. Hayat da böyle geldi geçiyor işte arkilerim...

Etiketler
Bu bayram tatilimiz Ara tatille birleşti, Buna rağmen bir yerlere gitmedim. Daha çok evimde vaktimi geçirdim. Artık evimde olmayı daha çok sever oldum. Burada internetim, çayım kahvem kitaplarım hep var. Ayrıca artık bozmamam gereken bir diyetim de var. Başka bir yerde otele gitsem dışardan yeme durumları var. Zor iş diyeti korumak. Evde olmak maddi açıdan da çok daha iyi. Özellikle de otel tatiline göre çok daha ekonomik oluyor böyle. Tatil hakkımı yaza sakladım bu seferlik yine arkilerim.

Bu bir haftalık tatilimizin bayramla birleşen bölümünde hava da epiy sevimsizdi. Sonuçta soğuk da olduğundan bayramda günübirlik de bir yerlere kaçamadık bu sefer.

030320132153.jpg

Arkiler Arıcılıkla uğraştığım yıllardan bir fotoğraf. Kimseye bu işe tek başına girmesini önermem. Mutlaka bir arıcının yanında başlayın. Ben tam olarak kendime iyi ustalık yapacak birisini bulamadım. Sonuçta benim arılarım için sonuç pek iyi olmadı. Bazı arılarım yanında olduğum arıcıya kaldı ki bu arıcı da yıllar sonra bana olan borcunu ödedi kapattı. Bu işten böylece kurtulmuş oldum. Bir miktar zararım ise yine de oldu arkilerim. Ama denemeyi çok istediğim bir şeyi denemiş oldum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler