Güzeldost, Hayatı güzelleştirmek için elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Yazları sabit kampıma gitmek yapabildiklerim arasında. Benim yerimde olmak isteyecek çok insan vardır kesin ama yine de bir zengin gibi gezemiyorum Dünya'yı ben. Her şey maddiyat yüzünden yeterli seviyede olmuyor işte. Olabildiğince yapıyorum ben de. Bize babadan miras kalmadı. Bir maaşım var başka da bir şeyim yok. Öyle olunca insan bu yakıt pahalılığında çok fazla gezemiyor haliyle. Zaten hayatımda bir evim dahi yok. Hep gezdim yedim içtim. Hiç biriktiremedim. Zaten elimde biriktirecek kadar da bir gelirim hiç olmadı. Olsun her halimize şükür. Önemli olan sağlık bence ama para da önemsiz değil. Hayatta paranın çok önemli olduğunu anladım. Maddi koşulları yetebilmek de bir tür olgunluk aslında. Ben sadece sabit kampıma gidiyorum ama birileri de her yıl İsviçre Alplerine gidebiliyor. Mesele sadece kimin ne kadar geliri olduğu ile ilgili. Param olsaydı sağlığım yetmese de bir şekilde gezmenin bir yolunu bulurdum. Ama hem sağlığım hem de para durumum çok gezmeye elvermiyor. Benim için uygun olan sabit bir yerde kamp yapıp yapabildiklerimle mutlu olmaya çalışmak... Sevgiler, İyi Bayramlar...