2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,289
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,489
İyi çalışır ve etkili para biriktirirsem emeklilikte hayal ettiğim gibi bir karavanım olabilir. Ama maddi şartlar her zaman için beni zorlayacak. Belki karavanımla zenginler kadar çok gezemeyeceğim ama bu şu an da olduğu gibi beni hiç mutsuz etmeyecek. Yapabildiğim kadarı için her zaman için teşekkürler Tanrım. Ben elimden geleni yaptığımı her zaman için kendi içimde biliyorum zaten...

Etiketler
Arkiler Yücel Hoca hiçkimseden hiçbir şey saklamadı ve görüş öneri ve fikirlerini de hiç saklama gereği duymadı. Zaman içinde fikirlerimi değiştirdim. Ve evet pardon diyebildim insanlara. Pardon! ben yanlış düşünmüşüm, Para gerçekten çok önemliymiş hayatta. Belki de en önemli şey ne kadar parası olduğuymuş insancıkların. Artık bunu düşünüyor olmam beni paraya sahip yapıyor mu? Hayır. Sadece bunu düşünüp konuşuyorum o kadar arkiler. Fukaralığa devam...

Para için yanlış işler yapmadım ve yapmam. Ben kendi imkanım kadar geçinip giden birisiyim arkiler. Şimdilik sabit kampçılık yapıyorum ama bunun tek sebebi para değil. Sağlığım için de durağan kampçılık en güzeli.

Arkiler,

Herkes yerinde sağolsun, Yücel Hoca kimseden bir şey istemez. Sadece fikirlerimi ve görüşlerimi paylaşmaya çalışıyorum. Aslına bakarsanız Yücel denen bir gariban şizofren hastasının fikirleriyle de kimse ilgilenmez. Ama bu fikirlere erişmek için bir hayat harcadım arkilerim. Bu yüzden oraya buraya fikirlerimi yazıyorum ki, belki birilerinin işine yarar diye arkilerim...

1000044470.jpg

Yeni bir Hece-öykü'ye başladık bu gece...

Arkiler,

Ben zengin değilim ama ben de karavancılık yapabilirim diye düşünmüş ve kendi yüz bin liralık karavanımı da kendim yapmıştım. Ama hayatın beni getirdiği noktada hakkateen bu işi yapmak için zengin olmanın da önemli olduğunu görmüş ve anlamış oldum. İnsanları maddiyatına göre değerlendirmeye kalkanlar kendilerince haklı olabilirler. Ama bu yine de benim de onlar gibi olmamı ve davranmamı gerektirmez. Benim düşünceme göre yüz liralık çadırcılarla yüzlerce bin liralık karavancılar pekala aynı yerde olabilirler. Önemli olan dost olabilmek. Siz dost olduktan sonra istediği kadar size düşmanlık edenler olsun. Hiçbir şey değişmez. Gerçekten bir suçunuz yoksa kimse size bir şey yapamaz.
Yücel hocam hem zenginiz hem özgür Kimseye muhtaç değiliz kendi ayaklarımızın üstünde kendi geçimimizi sağlıyoruz Tabiki hayaller ve hedefler var ama tonlarca parası olanın da almak istediği ulaşmak istediği bir nokta var Önemli olan ulaşılanla,eldekilerle idare edebilmek Siz de karavanınızla,çadırınızla idare edebiliyorsunuz ve kimseye de el açmıyorsunuz bu zenginliktir

Yücel hocam hem zenginiz hem özgür Kimseye muhtaç değiliz kendi ayaklarımızın üstünde kendi geçimimizi sağlıyoruz Tabiki hayaller ve hedefler var ama tonlarca parası olanın da almak istediği ulaşmak istediği bir nokta var Önemli olan ulaşılanla,eldekilerle idare edebilmek Siz de karavanınızla,çadırınızla idare edebiliyorsunuz ve kimseye de el açmıyorsunuz bu zenginliktir
Güzeldost, Hayatı güzelleştirmek için elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Yazları sabit kampıma gitmek yapabildiklerim arasında. Benim yerimde olmak isteyecek çok insan vardır kesin ama yine de bir zengin gibi gezemiyorum Dünya'yı ben. Her şey maddiyat yüzünden yeterli seviyede olmuyor işte. Olabildiğince yapıyorum ben de. Bize babadan miras kalmadı. Bir maaşım var başka da bir şeyim yok. Öyle olunca insan bu yakıt pahalılığında çok fazla gezemiyor haliyle. Zaten hayatımda bir evim dahi yok. Hep gezdim yedim içtim. Hiç biriktiremedim. Zaten elimde biriktirecek kadar da bir gelirim hiç olmadı. Olsun her halimize şükür. Önemli olan sağlık bence ama para da önemsiz değil. Hayatta paranın çok önemli olduğunu anladım. Maddi koşulları yetebilmek de bir tür olgunluk aslında. Ben sadece sabit kampıma gidiyorum ama birileri de her yıl İsviçre Alplerine gidebiliyor. Mesele sadece kimin ne kadar geliri olduğu ile ilgili. Param olsaydı sağlığım yetmese de bir şekilde gezmenin bir yolunu bulurdum. Ama hem sağlığım hem de para durumum çok gezmeye elvermiyor. Benim için uygun olan sabit bir yerde kamp yapıp yapabildiklerimle mutlu olmaya çalışmak... Sevgiler, İyi Bayramlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler