2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,419
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 246,232
İstediği gibi olup yaşayan özgür, delikanlı bir insanım. Bir öğretmenim. Hayatımı böyle kazanıyorum. Başka yaptığım ek bir işim yok. Kampçılık yapıp asla bir şey kazanmadım edinmedim. Bu tamamen benim özgür hobim. Bu hobiye sadece para harcıyorum. Gücüm kadar harcıyorum ve kimseden bir şey istediğim yok.

Ben bir kampçı gezginim. Benim sevdam kampçı dostlarım. Onlar arasında mutluyum. Bana iftira bile etseler dostlarımı harcamadım. Benim asıl sermayem sıcacık dostluğum. Bunun da değerini bilen dostlarım varlar çok şükür.

Arkadaşlar,

Hayatımda dilediğim gibi oldum istediğim gibi yaşadım. Eşim benden ayrılıp kendine yeni bir düzen kurdu. Bunlar gerçekleşeli çok uzun zamanlar oldu. Ben kimsenin yanında yanlış bir niyetle bulunmuş birisi değilim. Kendi zevkime göre kendi araçlarımla kampçılığıma devam ediyorum. Hayatta kimseden bir avanta yada başka bir şey elde etmedim. Kampçılığımı hep özgür yaptım. Kimseyle aramda bir para veya menfaat ilişkisi olmadı. Düzenlediğim kamplar herkesin katılabildiği özgür kamplardı. Kimseyi özellikle seçmiş ve çıkarmış değilim. Bugün kendi kampçı dostlarımın çoğunlukta olduğu bir EGEKAMP gurubu daha yönetiyorum. Farklı guruplarda farklı derneklerde olabiliriz veya olmayabiliriz. Kendimiz de dernek kurabiliriz hiç önemli değil. Önemli olan bizim bir birey olarak kampçılığımızı düzgün bir insan olarak yapıyor olmamızdır. Benim 25 yıllık kampçılık hayatımda başımı öne eğdirecek hiçbir hareketim davranışım yoktur. Onurlu ve şerefli bir Türk öğretmeniyim. Halen fiilen öğretmenlik yapmaya devam ediyorum. Benim kampçıdostlarım da alalade herkes gibi insanlar olan kampçılardır. Ortada hiçbir durum olduğu yok. Biz özgürce kamp yapan kampçı gezginleriz. Kimse ile bir derdimiz yok. Yalnız zaman içerisinde tutumlarımız davranışlarımız gelişti, biz de geliştik. Artık Para düşüncesine karşı gelecek yoğun emekle yapılan işler peşinde koşturmuyorum. Benim karavanım ÇELEBİ gerçekten benim karavanımdı ve bana özeldi. O da şimdi başka birilerinde belki de. Hiçbir şeyin öyle çok fazla bir önemi olduğu yok. Ama PARA gerçeğine karşı çıkılmaz. Bu Dünya'nın belkide çok yanlış olan düzeni malesef PARA teorisi ve gerçeği üzerine kurulmuş. Artık bunun farkındayım. Parası olan bu işi daha güzel yapar. Ben de böylece Amerika'yı bir kez daha keşfedenlerden oldum. Her seferinde Amerika'yı keşfedip mutlu olabilecek pekçok insan var. Bizim yaşımız da ilerliyor. Artık orta yaşlı olduk. Yani diyeceğim o ki bizim kimse ile bir meselemiz yoktur. Kendi halinde kamp yapan kendisi de kendi halinde olan bir insanım ben.

Bir sürü zengin varlıklı insan yılda birkaç gün kullandıkları karavanları bir yerlerde çürütüyorlar. Aslında herkesin karavanını kiralayabileceği kolay bir sistem kurulsa çok iyi olurdu. Böylece karavan kiralamanın maliyeti de düşerdi. Karavancılık herkes için daha ulaşılabilir bir hobi haline gelirdi belki de...

Arkadaşlar ben asla kimse için negatif bir şey düşünüp negatife çalışmadım. Ben her zaman kendim adına nasıl bu işten daha çok zevk alabilirim bunun derdindeydim. Kimsenin karşısında değilim ama ben benim benim gerçeklerimle yaşayan bir insanım. Benim her yıl Avrupa'da direksiyon sallayacak ekonomik gücüm yok. Hiçbir zaman da olmayacak belki de...

Pozitif bir kimse olarak yaşamaya çalışıyorum. Bu hobimden nasıl daha çok zevk alabilirim. Bunun derdindeyim. Ama çevremdeki insanlara da faydalı bir şeyler de yapmak istiyorum. Kendim gibi kampçı gezginlere...

Bunu yaparken de bir taraftan bütçemi sarsmayacak şekilde alabileceğim en yüksek faydayı almak istiyorum bu hobimden. Aslında kimseden farklı ne bir şey istediğim var ne düşündüğüm... Ben de herkes gibi alalede bir kampçıyım zaten. Zaten olması gereken de bu bir yönden...

Biz kamplarımızı yaparken Türk aile yapısına ve Türk töresine karşı gelecek birtakım davranışlar içerisinde bulunmadık. Kampçı dostlarımız bizim aile dostumuz oldular, Hatta kendilerine Ağabey diye hitap ettik. Kimseye ne saygıda kusur ettik nede başka bir yanlışımız olmadı.
Zaten benim eşim çok fazla benim katıldığım kamplara katılmazdı da. Pekçok kampçı dostum eşimi tanımıyor bile. Benim eşim çok özel bir kadındı ve ben kendisini belki muhtaç edecek olsam bile kendisi zaten kimseye muhtaç olacak birisi değildi arkadaşlar. Ben de öyle birisi değilim. Paylaşıma vurgu yapmam kendi midemi doldurmak için değildi. Güzel olan, iyi olan gerçekten paylaşmak olduğu içindi.

Yücel Hoca, Bu ülkede kamp yapmış birisidir. Bu ülkenin hem öğretmeni, hem de kampçısı olmuştur. Kendi özelinde istediği gibi olma hakkına sahip olan bir insandır. Bununla Yücel Hoca'ya hiçkimse bir şey yapamadı. Yücel Hoca halen full özgür yaşayan mutlu bir kampçı arkadaşlar...

Buzdolabımdan hala çiftlik hayvanları sesleri gelmeye devam ediyor. Bazen de şizofrenken bu seslerden ve buzdolabından korkuyordum. Ölü çiftlik hayvanlarının ruhları buzdolabımın içine girmiş diye... :smiley:)

İlaçlarım azaldı hatta bitti. Cuma günü Kahramankazan'a Ruh Sağlığı doktoruna gideceğim. Raporum da yenilenecek sonra yine ilaçlarıma kavuşacağım inşallah...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,605
Kayıtlı Üye Sayımız
166,902
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet Uşar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR